Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Γίναμε 100!

     Καλησπέρα σε όλους!

   Όταν ξεκίνησα αυτό το ιστολόγιο, τέλη Μαΐου - αρχές Ιουνίου του 2012, δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι θα ήταν τόσο όμορφη η εμπειρία του να το έχω και να το διατηρώ. Θυμάμαι ακόμη τη χαρά που πήρα, όταν είδα τη Χαρά (http://kantomagapi.blogspot.com) και τη Μαρία (http://decoupageaddict.blogspot.com) να γίνονται δυο από τα πρώτα μου μέλη (πέρα από το άλλο μου μισό και τη μητέρα μου, που είχα μέλη έως τότε). Έπειτα, ήρθατε κι άλλοι στην παρέα... κι άλλοι... κι αρχίσαμε να επικοινωνούμε. 

   Τότε ήταν που άλλαξα τον όρο "αναγνώστες" στο πλάγιο μενού του ιστολογίου και τον έκανα "φίλοι". Αυτό αισθάνθηκα. Και έτσι είναι. Ο όρος "αναγνώστες" άρχισε να μου φαίνεται απρόσωπος, πεζός... δεν ήταν αρκετός. Δεν ήταν αρκετός για ανθρώπους που έρχονταν εδώ και μου έκαναν παρέα καθημερινά, που ήταν διατεθειμένοι να με βοηθήσουν, να μου λύσουν τις απορίες μου, να μου πουν τη γνώμη τους για το καθετί, να πιουν μαζί μου τον καφέ τους (άσχετα αν ο καθένας μας ήταν σε διαφορετικά σημεία του κόσμου και μπροστά από έναν διαφορετικό υπολογιστή, ήπιαμε πολλές φορές μαζί τον καφέ μας τα απογεύματα, συνομιλώντας), να διαβάσουν τα νέα μου, τις ιστορίες μου και να μοιραστούν μαζί μου το ταξίδι μου στη δημιουργία.  

    Κάθε μέρα (όταν βέβαια η σύνδεσή μου στο ίντερνετ δε μου κάνει "νερά") περιμένω πώς και πώς να έρθει η ώρα να σας "βρω", να μάθω τα νέα σας κι αν είστε καλά, να δω τις κατασκευές σας, να επικοινωνήσουμε, να αλληλεπιδράσουμε. Αυτό είναι η μαγεία της όλης ιστορίας... και δε θα την άλλαζα με τίποτα. Χωρίς να το ξέρετε απαραίτητα, όλοι εσείς, αρκετές φορές βελτιώσατε και καλυτερεύσατε τη διάθεσή μου της ημέρας, απλά και μόνο με ένα σχόλιό σας και μία καλησπέρα. Η αλήθεια είναι ότι, ενάντια στα σημεία των καιρών, το κέφι μου δε χαλάει πια τόσο εύκολα κι αυτό μάλλον το χρωστάω σε σας, σε αυτό το ιστολόγιο (ως την πλατφόρμα που με βοήθησε να σας γνωρίσω και να εκφραστούμε από κοινού)... και στη δημιουργία, φυσικά.

   Και τώρα... η παρέα μας μεγάλωσε... μεγάλωσε τόσο, ώστε... γίναμε 100! Χαίρομαι πολύ γι' αυτό, χαίρομαι που είστε μαζί μου στο ταξίδι μου αυτό (και που είμαι κι εγώ μαζί σας, στο δικό σας ταξίδι)!  Στην 100ή μου φίλη λοιπόν, που είναι η Μαρία Βιλλιώτη, έχω να προσφέρω ένα μικρό δώρο:




Σκουλαρίκια με κοραλλί τριανταφυλλάκια και γυάλινες μοβ 
και ροζ παλ χάντρες - σε επίχρυση ντίζα και κούμπωμα.


   Ζητώ συγνώμη που η φωτογραφία τους βγήκε κάπως σκοτεινή (όπως έχω ξαναπεί, η φωτογραφική μου μηχανή μισεί τη συννεφιά... όσο κι εγώ!!)  Μαρία μου, ελπίζω να σου αρέσουν! Θα ήθελα τη διεύθυνσή σου (την περιμένω στο e-mail μου, funkymonkey.handmade@gmail.com), για να σου τα στείλω. 

    Να είστε όλοι και όλες καλά! Όσο για το ταξίδι μας...


... συνεχίζεται...


58 σχόλια:

  1. Να τους χιλιάσεις τους φίλους του blog σου κοριτσάκι μου και να σου φτιάχνει πάντα η διάθεση όταν μπαίνεις εδώ ότι κι αν έχει συμβεί. Καλές δημιουργίες! Υπέροχο το δωράκι σου στην επετειακή σου φίλη! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ, Μαίρη μου! Το ότι η διάθεσή μου θα φτιάχνει, αυτό είναι σίγουρο!! Λατρεύω αυτή μας την αλληλεπίδραση... Φιλιά κι από μένα!

      Διαγραφή
  2. Σου εύχομαι καλή συνέχεια με πολλούς ακόμα φίλους και όμορφες δημιουργίες.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια να έχεις κι εσύ, σε ό,τι κι αν κάνεις! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Περίμενα να γραφτούν 99 για να το καταφέρω αυτό!!!χαχαχα...πλάκα κάνω, ούτε που το πρόσεξα για να είμαι ειλικρινής. Να τους χιλιάσεις (κι όχι μόνο), τους αναγνώστες σου και σ'ευχαριστώ πολύ για το γλυκό δωράκι. Είναι πολύ όμορφα!!!Τα υπόλοιπα στο μέιλ. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σε ευχαριστώ που ήρθες κοντά μας! Καλοφόρετα τα σκουλαρίκια! Ελπίζω να σε πέτυχα και να σου άρεσαν... μιας και ακόμη δεν έχω προλάβει να μάθω τι σου αρέσει και προτιμάς... Να είσαι καλά και καλή συνέχεια εύχομαι και σ' εσένα!

      Διαγραφή
  4. Congratulations on your 100 friends-readers!!!!! And MANY MANY more to come!!!!!! :D
    Polla filakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you so much, dear Annuk! It's a great pleasure for me to have all of you here ... Filakia!!

      Διαγραφή
  5. Εύχομαι το μπλοκάκι σου να γεμίζει συνεχώς από καινούριους φίλους!!! Η γειτονιά αυτή θα είναι πάντα γεμάτη ζεστασιά. Καλοφόρετα τα σκουλαρικάκια στην Μαρία. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Πράγματι, είναι γεμάτη ζεστασιά και αποδοχή... αυτή είναι και η ομορφιά της! Τόσοι διαφορετικοί μεταξύ τους "γείτονες" κι όμως, ενωμένοι σαν οικογένεια, κάτω από τα ίδια όνειρα, έργα και θέλω! Αν ήξερα πως θα ήταν έτσι, θα είχα ξεκινήσει πολύ-πολύ νωρίτερα το μπλογκ...

      Φιλιά κι από μένα!

      Διαγραφή
  6. και μία εγώ....101....να μας χιλιάσεις!!!!Ωραία σκουλαρικάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την!!!! Πολύ χαίρομαι που είσαι εδώ, Βίκυ μου, καλώς ήλθες στην παρέα! Θα χαρώ να τα λέμε!

      Διαγραφή
  7. τυχερη η εκατοστη φιλη σου!να χιλιασουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχερή είμαι εγώ που έχω όλους εσάς παρέα! Φιλιά, καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  8. Να τους χιλιάσεις,Έλλη μου,τους φίλους σου!!!Βλέπω,ότι ήδη αυξάνονται!!Ξεπέρασαν τους εκατό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Όντως, ήρθαν κι άλλοι φίλοι στην παρέα μας!

      Διαγραφή
  9. Να μας χιλιάσεις ΄Ελλη μου!!!
    Και να μας γοητεύεις πάντα με τις όμορφες δημιουργίες σου!
    Το δωράκι σου είναι πανέμορφο!!Τυχερή η Βιλλώτη !!!!!
    Φιλάκια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάννα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  10. Ωραιότατο το δώρο σου για την εκατοστή φίλη σου....
    Να δεις που σύντομα θα γίνουμε 500 και σε λίγο 1000 και δε σου λέω τίποτα. Το blog σου έχει πολύ ενδιαφέρον και αυτός είναι ο λόγος. Εξ ίσου ενδιαφέρον έχεις κι εσύ σαν άνθρωπος και αυτό προσελκύει τους αναγνώστες. Εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν είμαι απλά αναγνώστης αλλά και φίλη σου.
    Φιλιά Φλώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Φλώρα, το πόσο με συγκίνησες με όλα αυτά, δε λέγεται... Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ... Και είσαι φίλη μου, σωστά πιστεύεις! Όλους σας έτσι σας αισθάνομαι - δεν είστε ένα απρόσωπο σχόλιο που απλώς διαβάζω να περνώ την ώρα μου, έχετε υπόσταση, είστε εδώ, μαζί μου. Φιλιά πολλά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  11. Θα τους χιλιάσεις σίγουρα τους φίλους σου μ'αυτές τις όμορφες αναρτήσεις.Τυχερή η Μαρία που θα φορέσει αυτά τα τέλεια σκουλαρίκια.Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ για το όμορφο σχόλιο! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  12. Χίλιες ευχές Ελλη. Καλό βράδυ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφη σκέψη και πολύ τρυφερά συναισθήματα μοιράστηκες μαζί μας!
    Θα πάω λιγάκι κόντρα στην ευχή να τους χιλιάσεις! Δεν ξέρω αν είναι αυτό το ιδανικό! Εγώ θα σου ευχηθώ όσους έχεις πραγματικά να τους αισθάνεσαι πάντα έτσι , φίλους!
    Σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα!
    Πραγματικά χαίρομαι που σε γνώρισα έστω και καθυστερημένα. Βγάζεις μια ζεστασιά!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι ακόμη μία από τις τόσες χαρές του blogging: το να μοιράζεσαι. Ό,τι είσαι, ό,τι νιώθεις, ό,τι αγαπάς... ό,τι σε απασχολεί...

      Πόσο δίκιο έχεις σε όσα λες! Ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου - νιώθω ότι με βάλατε μέσα σε μια μεγάλη αγκαλιά, φτιαγμένη από όλους εσάς κι αυτό είναι που μετράει. Είναι και δική μου χαρά το ότι γνωριστήκαμε, Αριστέα μου, τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Είδες πόσο ωραια ειναι να εισαι ο κρίκος αυτής τις αλυσίδας που λέγετε μπλογκιν;
    τα ίδια αισθανθηκα και εγώ οταν πρωτο μπήκα σ αυτόν τον χώρο....και τι σύπτωση και στο δικό μου μπλοκ η Χαρά ηταν εκεινη που είχε κανει το πρώτο σχολιο....και ακριβώς με σένα την ίδια σκέψη εκανα... και.... κανω καθε φορα...που συμπληρώνεται.. η εκατονταδα....χι.χ.ι..να εισαι καλά και να πλυθαινουν και σε ποσότητα και σε ποιότητα οι φιλοι......Το Μαρακι τυχερό.....απρόσμενο δώρο.....πολύ ομορφο... φιλια...πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι απλώς ωραία... είναι υπέροχα, μοναδικά ωραία!!! Δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις... χαίρομαι όμως απίστευτα που συμβαίνει.

      Όταν σκεφτόμουν περί μπλογκ γενικότερα, πριν ακόμη αποφασίσω να ξεκινήσω το δικό μου, θεωρούσα ότι το κάθε ένα ιστολόγιο ήταν μια μονάδα. Αυτό. Στην πορεία διαπίστωσα ότι ταυτόχρονα αποτελεί και μέρος ενός συνόλου... Και τι συνόλου!!! Είναι όμορφο να είσαι ο κρίκος μιας τέτοιας αλυσίδας.

      Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, ανταποδίδω ευχόμενη τα καλύτερα και σε εσένα. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  15. Ένα είναι σίγουρο... πως θα αποκτήσεις πολλούς φίλους!!! μια και το σπιτάκι σου είναι ζεστό, φιλόξενο και γεμάτο από όμορφες πάντα δημιουργίες!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα λοιπόν, θα γίνω ο πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη!! Η "πόρτα" μου θα είναι πάντοτε ανοιχτή για όλους σας και είναι χαρά και τιμή μου να σας συντροφεύω... Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  16. Εύχομαι να τους 1000σεις τους αναγνώστες σου και πάντα επιτυχίες στο υπέροχο και τόσο φιλόξενο μπλογκσπιτάκι σου!Το δωράκι σου πολύ όμορφο!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω, Σπυριδούλα μου! Να είσαι καλά, πολλά φιλιά κι από μένα!

      Διαγραφή
  17. Χρόναι Πολλά..Να έχεις καλούς αναγνώστες/φίλους που θα είναι πιστοί στο μπλογκ σου και θα σε στηρίζουν/επισκεπτονται/διαβαζουν καθημερινά...Να σου προσφέρουν μόνο χαρές και θετικά συναισθήματα...Το μπλογκ σου να σου προσφέρει μόνο όμορφες στιγμές....Να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη κ αγάπη...
    Με συγκίνησε το κείμενο σου, πιο πολύ αυτό...με άγγιξε και με συγκίνησε...
    "άσχετα αν ο καθένας μας ήταν σε διαφορετικά σημεία του κόσμου και μπροστά από έναν διαφορετικό υπολογιστή"τελικά έχει και τα καλά του το ίντερνετ...γνωρισαμε κοσμο που αλλιως δεν θα γνωριζαμε..ειμαστε τοσο μακρια και τοσο κοντα την ιδια στιγμη...Μπραβο σου για την σκεψη και κινηση να δωρισεις τα ομορφα σκουλαρικια σου στο 100ό σου μέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα με συγκίνησες με τις ευχές σου! Σ' ευχαριστώ και ανταποδίδω!

      Το κείμενό μου περιγράφει αυτό που αισθάνομαι, δεν μου αρέσει να κρύβομαι και ποιος ο λόγος άλλωστε; Ξέρεις πόσες φορές περάσατε και μου κρατήσατε συντροφιά (βράδια, πρωινά, απογεύματα, μεσημέρια...), εγώ εδώ, εσείς εκεί, και κάνατε πιο όμορφες τις ώρες της καθημερινότητάς μου; Πάντοτε ο καφές μου ήταν πιο γλυκός όταν σας είχα παρέα!!

      Η καλή πλευρά του ίντερνετ υπάρχει, αρκεί να θέλεις να τη βρεις/δεις, ή να θέλεις έστω να δημιουργήσεις το γόνιμο έδαφος για να μπορέσει να υπάρξει.

      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  18. Νά τούς χιλιάσης σού εύχομαι Ελλη μου τούς φίλους αναγνώστες,καί νά απολαμβάνουμε πάντα τίς υπέροχες αναρτήσεις σου καί τίς θαυμάσιες δημιουργίες σου!!Τυχερή Βιλλιότη!!Ακου 100η!!Μέ γειά Μαράκι!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, Dimi μου! Μακάρι κάθε φορά που έρχεστε εδώ, να βρίσκετε κάτι ενδιαφέρον για σας και να απολαμβάνετε έτσι την επίσκεψη και την αλληλεπίδρασή μας. Θα είναι χαρά και τιμή μου. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  19. Να τους εκατοστήσεις Έλλη.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ! Να είσαι καλά, στέλνω τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  20. 105η!!!!!!!Καλώς σε βρήκα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήλθες, κορίτσι μου!! (Αρχίζει να μ' αρέσει πολύ που μετράμε όλοι μαζί τώρα!!!) Χαίρομαι που είσαι μαζί μας!

      Διαγραφή
  21. να τους χιλιασεις τους αναγνωστες σου!!!!!!!!!!!κ να εισαι παντα τοσο δημιουργικη!!!!κ εγω τ ιδιο νοιωθω! ειναι πολυ ομορφη εμεπειρια το blogging!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Είναι όντως όμορφη εμπειρία και μπορεί να γίνει και εξαιρετικά εποικοδομητική! Το brainstorming (=καταιγισμός ιδεών) δίνει και παίρνει...! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  22. Να είσαι καλά, γεμάτη ψυχική δύναμη και έμπνευση για δημιουργία. Άσχετα απ' τον αριθμό των φίλων, έχει αξία ότι έχεις στήσει ένα ζεστό χώρο, που διακινούνται ιδέες και συναισθήματα. Αυτό είναι το πιο δύσκολο στοίχημα για όλους μας και μπράβο σου που το επιδίωξες και το κατέκτησες.
    Την εκτίμησή μου και τη φιλία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ, ειλικρινά, να είσαι κι εσύ καλά! Μακάρι να έχω καταφέρει ήδη από τώρα να σας το περάσω αυτό... σημαίνει ότι ακολουθώ το σωστό δρόμο, αυτόν που ήθελα να βαδίσω μαζί σας εξαρχής! Η εκτίμηση είναι αμοιβαία... και η φιλία επίσης! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  23. Τι ωραία λοιπόν να έχεις ζεστή παρεούλα με πολλούς φίλους, να γίνουν πολλοί πολλοί ακόμα και βέβαια είναι δικό σου έργο αφού με τη ζεστασιά σου μαζευτήκαμε εδώ. Καλό ξημέρωμα, φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζεστασιά δεν απορρέει μόνο από μένα, έρχεται και από εσάς! Εσείς ήσασταν πριν από μένα στη "γειτονιά" και με αγκαλιάσατε με το που ήρθα! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  24. Να τους χιλιάσεις κορίτσι!!!Ευχομαι να έχεις συνεχεια νέους φίλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εύχομαι να χιλιάσουν οι φίλοι σου!!! Και ναι, κάπως έτσι αισθανόμαστε όλοι, είναι απίστευτο το δέσιμο και η επαφή με τους άλλους bloggers!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, σ' ευχαριστώ για την ευχή! Φιλιά!

      Διαγραφή
  26. Χαίρομαι που απόκτησες τόσους φίλους και είσαι χαρούμενη. Εύχομαι η παρέα σου η δημιουργική να μεγαλώσει και να σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ζεστασιάς και αγάπης. Να είσαι καλά. Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα στους 100+ φίλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χαρά είναι όλη δική μου που είσαι εδώ, μαζί μας! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω! Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  27. Ελλη μου, αυτά ακριβώς νιώθω κι εγώ μ' εσας :) Πολύ συγκινητική ανάρτηση!!!!
    Σου εύχομαι καλή συνέχεια και έμπνευση για όμορφες δημιουργίες!!! Σίγουρα θα γίνουμε πολύ περισσότεροι οι φίλοι-αναγνώστες!!!
    Τυχερούλα η Μαρία Βιλλιώτη, θα τα χαρεί σίγουρα... :)
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτεινή μου, να είσαι καλά! Εύχομαι κι εγώ καλή συνέχεια και σε εσένα! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  28. Κορίτσι μου σου εύχομαι αμέτρητα χρόνια δημιουργίας και όμορφης επικοινωνίας μέσα από αυτό το ιστολόγιο!! Να μας χιλιάσεις σύντομα και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η παρέα αυτή!! Όσο για το δωράκι σου, είμαι σίγουρη πως θα το χαρεί η Μαρία... Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ και ανταποδίδω τις ευχές!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  29. Συγχαρητήρια!!! Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!! Υπέροχα είναι τα σκουλαρίκια και είμαι σίγουρη θα αρέσουν πολύ στη Μαρία!!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...