Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

“Men’s Top 10 Down”

   Ώχου τι έχω πάθει, παντρεμένη γυναίκα...

   Το παιχνίδι που κλήθηκα να παίξω σήμερα ξεκίνησε από τη Λιακάδα, από την οποία είχα και την τιμή να λάβω την πρώτη πρόσκληση. Το παιχνίδι (που είναι μόνο για κορίτσια και είναι αφορμή για να αστειευτούμε και λιγάκι) εξαπλώθηκε σε χρόνο dt κι έτσι είχα την τιμή να προσκληθώ κι από άλλες δύο φίλες: την Αριστέα κι έπειτα την Katerina Koko.

   Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ όλες για την πρόσκληση!


(εχμ... μα τι ωραία η ταπετσαρία του τοίχου, Λιακάδα μου!!!!)

Οι κανόνες:
1. Γράφουμε τα 10 πράγματα που αν ένας άντρας έκανε, δε θα τον βάζαμε ποτέ στη ζωή μας.
2. Καλούμε 10 φίλες να ομολογήσουν το δικό τους Top 10 Down (thumbs down)
3. Μεταφέρουμε το παιχνίδι με την εικόνα του
4. Αναφέρουμε ποιος μας έδωσε πάσα

  Ωραία... και τώρα τι γράφουνε, που μας διαβάζουνε; (Εκτός από εσάς, εννοώ... καθημερινά έρχεται εδώ και το έτερον ήμισυ!! Ησύχως, αλλά μας διαβάζει...)

 Λοιπόν, το έτερον ήμισυ ας παραβλέψει τη σημερινή ανάρτηση, αφού εγώ μιλώ εγκυκλοπαιδικά, εκείνος έτσι κι αλλιώς δεν υπάγεται στα παρακάτω (ξέρουμε να διαλέγουμε, λέμε!!) και επιπλέον είναι πολύ καλός σε όλα του και πολύ καλός με εμένα, βεβαίως-βεβαίως ("εάν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει και θα σε πλακώσει" δε λένε;). 

- ουφ, με μια ανάσα τα είπα η γυναίκα για να βγω από τη δύσκολη θέση... 

    Εντάξει;;;

  Κι αφού τα συμφωνήσαμε, άντε, πάμε να δούμε τις δικές μου "ανατριχίλες"... και ποια είναι αυτά που κάπως μου "κάθονταν" πάντα ως άνθρωπο, σε σχέση με το αντίθετο φύλο.


1. Το δάσος του Σέιχ Σου: 
  Λίγη τριχούλα στον άντρα επιβάλλεται, αλλά ως εκεί. Έχω κουβέρτα για να ζεσταίνομαι το χειμώνα, συνεπώς δεν μου είναι και τόσο χρειαζούμενες οι στενές επαφές τρίτου τύπου με τις τρίχες-πουλόβερ της πλάτης, του προσώπου (ή των αυτιών) του άλλου. 
  Γένια 2-3 ημερών (άντε και 5-7) που δεν είναι σκληρά σαν συρματόβουρτσα τα ανέχομαι. Παραπέρα η κατάσταση ξεφεύγει (εκείνος παπάς, εγώ πρεσβυτέρα) και επίσης έχω οδοντόβουρτσα, άρα δε χρειάζομαι άλλες τριχούλες για να πλένω τα δόντια μου όταν φιλάω. Γιαξ.
  Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε επί του θέματος, η λύση είναι απλή: αφήνω κι εγώ ελεύθερες κι ωραίες τις δικές μου τριχούλες και πλέκουμε μαζί τις τριχούλες μας κοτσιδάκια όταν βαριόμαστε. 
    Ισότητα...

2. "Μαμάααααα":
  Μέχρι μια ηλικία, επιβάλλεται να φωνάζει τη "μαμάααααα" του για το καθετί. Μετά μεγαλώνουμε... και στοπ, ναι; Κι άλλοι έχουμε μανούλες, δεν κάνουμε κι έτσι!!

3. Παολόπληκτοι και λοιποί Γάου-γάου:
   Δεν είναι δυνατόν κυρία μου να ακούω στο σπίτι (και εκτός από αυτό) Led Zeppelin, System of a Down, Metallica, Pink Floyd και λοιπά ποιοτικά ακούσματα επί χρόνια ατελείωτα (θα συνεχίσω να τα ακούω και όταν θα φοράω μασέλα και θα έχω ακουστικό βαρηκοΐας), να τα έχω βάλει για ξυπνητήρι στο κινητό, να τρέχω στα Rockwave ολόκληρη μαντραχαλού, να μισώ τα (ανθρώπινα) γαβγίσματα και να έρχεται ο άλλος να "κελαηδάει" ολημερίς κι οληνυχτίς Πάολα. Τι ν΄τούτο το δεινό που με βρήκε; (χειρότερο κι από βραστά αυγά στις μασχάλες...)

4. Πουά εσωτερικός κόσμος:
   Εχμμ..... εσώρουχο αλλάζουμε κάθε μέρα, κύριοι, ναι; Έχουν εφευρεθεί τα πλυντήρια εδώ και χρόνια, για να μην πω για το νερό και το σαπούνι...

5. Ο μισογύνης, ή αλλιώς ο "Όλες οι γυναίκες είναι π@@άνες"
   Βγήκε από μια γυναίκα... αλλά το ξέχασε στην πορεία. Στο μεταξύ, μας παίρνει όλες η μπάλα και κάποια στιγμή το λέει και σ΄εμένα. Και το πιστεύει;!!! Θα τον άφηνα στην ησυχία του, διότι ντροπή του και αίσχος να σχετίζεται με μία π@@άνα. Τι θα πει ο κόσμος για την αφεντιά του;; Απαπα. Άσε που μπορεί να βγάζαμε κατά λάθος και καμιά κόρη αύριο-μεθαύριο και να ήταν κι αυτή του ιδίου είδους. Θα έφευγα λοιπόν τρέχοντας, για να τον προφυλάξω από τα μελλοντικά χειρότερα...

6. Σρρρρρρουφφφφλλλλρρρρρπ:
   Δε χρειάζεται να ακούει όλη η γειτονιά (και να ξέρει) ότι σήμερα μαγείρεψα σούπα, ούτε ότι είναι η ώρα του καφέ για μένα και για κείνον. Δεν είμαι καθόλου σιχασιάρα, μπορώ να δω να κάνουν μπροστά μου ό,τι θες... αλλά έχω ένα κόλλημα τρελό βρε αδερφέ: το μόνο που με κάνει να σιχαίνομαι (ξέρω, θέλω ψυχολόγο) είναι να ακούω τον άλλον να ρουφάει θορυβωδώς κάτι υγρό και συνήθως καυτό. Ψυχραιμία. Αν καίει, το αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Δε ρουφάμε λες και προσπαθούμε να γκρεμιστεί ο κόσμος συθέμελα με μια ρουφηξιά. 

7. Στου παντελονιού του τα τσεπάκια, κάθονται δυο καβουράκια:
  Τα καβουράκια ανήκουν στις θάλασσες, δεν είναι για να μπαίνουν στις τσέπες των ανθρώπων (άλλο η οικονομία, άλλο η τσιγκουνιά), ούτε για να προφυλάσσουν τον εσωτερικό μας κόσμο από τους άλλους. 
Κάτω η τσιγκουνιά σε χρήματα, λόγια, συναισθήματα.

8. Το ματάκι (που δεν μας προστατεύει):
   Το κοίταγμα λένε είναι δωρεάν, αλλά δεν είναι ευγενές να με συνοδεύει ο άλλος και να κοιτάει τα γύρω κάλλη, πώς να το κάνουμε (πάρε παράδειγμα από εμένα, μια κυρία, που πρόσεξα μόνο την ταπετσαρία της άνω φωτογραφίας). Άμα παίζει το ματάκι του, θα απλωθεί σιγά-σιγά και το χεράκι του και μετά, βράσ΄τα Χαράλαμπε, δε θα χωράμε εμείς οι ταρανδούλες να περάσουμε κάτω από την πόρτα.

9. Ο πολιτικός:
   Είτε είναι ο Γκόρτσος, είτε ο Μαντάς, απορρίπτεται με τη μία χωρίς περαιτέρω σχόλια.  

10. Ο ρατσιστής:
  Δεν ήμουν, δεν είμαι, δε θα είμαι ρατσίστρια. Δεν μπορώ να υπάρξω με ανθρώπους που ξεχωρίζουν άλλους ανθρώπους - κωλύομαι. 
  Κι εδώ είμαι απόλυτη και το λέω σοβαρά (όχι όπως παραπάνω που λέγαμε και κανένα αστειάκι να περνάει η ώρα).

Αυτά!!!


  Εννοείται πως το θέμα το διακωμώδησα αρκετά και πως το να ρουφάει κάποιος δυνατά τη σούπα του δεν είναι για μένα λόγος για να μη τον δεχτώ στη ζωή μου!!
  Στη ζωή μας και στις σχέσεις μας υποχωρούμε, δεχόμαστε, ανεχόμαστε... εκεί όμως που κρίνουμε πως αξίζει. 
  Για το ρατσισμό όμως δε θα μπορούσα να πω πως θα υποχωρούσα το ίδιο, ούτε για την απιστία.

   Λοιπόν, μέχρι να κάνω εγώ την ανάρτηση, το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρκετά στη γειτονιά και είδα πως ήδη έχουν προσκληθεί αρκετές φίλες. Με αποτέλεσμα να μην ξέρω πού να το δώσω!!! Οπότε, καλώ όποιες από εσάς θέλουν και δεν έχουν προσκληθεί, να συμμετάσχουν και να μας πουν το δικό τους top 10.


   Πριν σας αφήσω, θα ήθελα να σας πω ακόμη πως η Εύη από το Positive Junkie με τίμησε, χαρίζοντάς μου το #unpaixtable award!



   Εύη μου, σε ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη σου! Το #unpaixtable το έχω λάβει ξανά και έχω απαντήσει στις ερωτήσεις που το συνοδεύουν. Μπορείτε να δείτε εδώ τις απαντήσεις μου.  

   Καλή σας εβδομάδα! 

50 σχόλια:

  1. Σόρρυ κιόλας! Εσύ για Παντελίδη κουβέντα;;;;; Α-πα-ρά-δε-χτη-!!! Χαχαχα!! Στο έχω ξαναπεί ότι έχεις τα ίδια μουσικά ακούσματα με τον 19χρονο γιο μου, ε;;......!!! Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να γράψω και Παντελιδόπληκτοι, ε; Χεχε... Εννοείται, καλή μου!!!
      Όσο για το άλλο, δεν το ήξερες φιλενάδα ότι κι εγώ μόλις έκλεισα τα 19 και μπαίνω στα 18; Είμαι μικρή ακόμα...
      ;)
      Καλημέρα και φιλιά πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  2. :) έχω γελάσει πολύ με αυτό το παιχνίδι!!
    Μου άρεσαν και οι δικές σου εκδοχές!!
    Έχουμε και κοινά μουσικά ακούσματα!
    Καλό ξημέρωμα και από εδώ..φιλάκιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)
      Κι εγώ έχω γελάσει πολύ μ΄αυτό το παιχνίδι!! Είτε όταν διάβαζα τα δικά σας, είτε όταν έγραφα τα δικά μου...
      Χαίρομαι ιδιαιτέρως που έχουμε κοινά μουσικά ακούσματα!
      Φιλάκια, καλημέρα Κατερίνα μου!

      Διαγραφή
  3. Πολύ το ευχαριστήθηκα κατά πως τα γράφεις !!!
    Μου το έχουν πασάρει κι εμένα το παιχνίδι και πρέπει μια κάποια στιγμή
    να απαντήσω.... τέλος πάντων... Καλό ξημέρωμα και να συνεχίσεις να ακούς αυτή τη μουσική που ακούς και άσε τους άλλους !!! Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχε, σ΄ευχαριστώ!!
      Περιμένω να δω τις δικές σου απαντήσεις!
      Όσο για τη μουσική, εννοείται... μερικά πράγματα δεν αλλάζουν!!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρααααα!
    Γελώ... :)
    Και ποιος σου είπε ότι μόνο εσύ είσαι καλέ παντρεμένη?
    Απλά να σου θυμίσω ότι και οι παντρεμένες έχουν ψυχή... και πολύ περισσότερο άποψη... και ανάγκη για γέλιο... :))) (το'σωσα? :-p )
    Mια χαρά σε βρίσκω και τώρα που το ξαναβλέπω βλέπω ότι στανταράκι σε όλες παίζει ο άπλυτος... Μάλλον εμένα δε μου'χει τύχει να με προσεγγίσει κάποιος με τέτοια προσόντα... γιατί αλλιώς θα το είχα και γω στο μυαλό μου να το γράψω μιας και σιχαίνομαι την έλλειψη προσωπικής υγιεινής...
    Θα χρήσω τον εαυτό μου τυχερή... :)
    Την καλημέρα μου και φιλακια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρααα!!
      Πολύ το ευχαριστήθηκα να απαντώ στο παιχνίδι σου, Λιακαδίτσα!! Άσε όταν χάζευα την ταπετσαρία του τοίχου στην εικόνα σου... τέλεια!! Χαχα!
      Δεν είπα καλέ ότι μόνο εγώ είμαι παντρεμένη... απλά όταν σε διαβάζουν, μια σκέψη παραπάνω την έχεις, χαχα!! (εσύ το ΄σωσες, εγώ άραγε το΄σωσα);
      Δε μου έχει τύχει κι εμένα να με προσεγγίσει κάποιος με πουά εσωτερικό κόσμο (thank God) αλλά αν μου είχε τύχει, αυτό που θα έβλεπε αμέσως μετά θα ήταν η σκόνη μου (από την τρεχάλα που θα πατούσα). Πάντως, ναι, όσο και να το πεις, είναι τύχη αυτό...
      Καλημέρα κι από εμένα, πολλά φιλιά και σε ευχαριστώ για την ευκαιρία να παίξω!
      Λυπάμαι μόνο που δεν μπόρεσα να βρω 10 άτομα για να το δώσω: άλλες έχουν ήδη παίξει, άλλες έχουν προσκληθεί και δεν έχουν απαντήσει ακόμη... χάθηκα να ψάχνω και άκρη δεν έβγαλα! Άργησα μάλλον πολύ να απαντήσω, γι΄αυτό.
      Υπόσχομαι την άλλη φορά να είμαι πιο συνεπής!!

      Διαγραφή
  5. καλημερα!
    καλη εβδομαδα!
    εγω γελω!
    χιχιχιχ
    τα ειπες πολυ ομορφα και εξυπνα ολα!
    φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα επίσης!!
      Χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες και σε έκανα να γελάσεις!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Όμορφες οι απαντήσεις σου
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/11/13, 2:59 μ.μ.

    Καταρχήν συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου Έλλη μου!!! Πολύ τις χάρηκα τις απαντήσεις σου φίλη μου!!! Χαχαχα!!!! Είμαι σίγουρη θα γελάσει κι ο σύζυγος!!! Αλλά μας δίνουν κι αυτοί αφορμές, έτσι δεν είναι;;; Το δάσος παρέα με το πουαντιγιέ σωβρακάκι πολύ το χάρηκα!! Μέχρι κι εικόνα το κανα για να γελάσω!!! Χαχαχαχα!!!! Φιλάκια πολλά και καλή μας βδομάδα!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, Μαριλένα μου!
      Ε ναι, μας δίνουν αφορμές ώρες-ώρες, δε μας δίνουν;
      Μακριά από δάση και πουαντιγιέ εσωτερικούς κόσμους...
      Φιλάκια κι από εμένα, καλή εβδομάδα να έχουμε!!

      Διαγραφή
  8. Ο τσιγκούνης , ο άπλυτος , ο μαμάκιας σταθερά σε όλες μας μακρυά!
    Τώρα πως μου ξέφυγε εμένα το ρούφηγμα του καφέ, σούπας , τσαγιου κλπ , δεν ξέρω και ομολογώ ότι δεν το ανέχω αυτό το ατέλειωτο φςςςςςςς και μετά ααααααα! Το ΄σωσες καλή μου , μη φοβάσαι , το έτερον ήμισυ σου δεν τα έχει , αλλων το ήμισυ τα ΄΄χαίρεται΄΄
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ απεχθάνεσαι το ρούφηγμα αυτού του τύπου;
      Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη...!!!!
      Το "αααααα" μετά ας πούμε πως δεν με ενοχλεί και τόσο, αλλά αυτό το σρρρρρρουφφφφλλλρρρρρπ με τρελαίνει!!!! Δαιμονιάζομαι...
      Το έτερον ήμισυ σίγουρα δεν τα έχει, είπαμε, ξέρουμε να διαλέγουμε!! Χαχαχαχα!!
      Φιλάκια, Νικόλ μου, καλή σου εβδομάδα!

      Διαγραφή
  9. Μα τι γλυκιές απαντήσεις κοριτσάκι μου που έδωσες!!!!!!!!!!!
    Με χιούμορ, φαντασία και με κατηγορίες άπαιχτες!
    Αυτό το δάσος ΣειχΣου, το Σσσσρρρρρρρρρρουφφφφφρρρρρρ και το πουά !
    Μιλάμε για πολύ πολύ γέλιο! Να είσαι καλά Έλλη μου ήσουν καταπληκτική!!!!!!!
    Λατρεύω τους ανθρώπους με χιούμορ και με σταθερές αξίες ήθους και αγωγής!
    Να έχεις μια όμορφη και χαρούμενη εβδομάδα γλυκιά μου! Σ' ευχαριστώ που αποδέχτηκες και τη δική μου πρόσκληση,! Φιλιά πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ για την πρόσκληση (ξεσπάθωσα), για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σ΄έκανα και γέλασες!!
      Μακριά από Σέιχ Σου, Σσσσρρρρρρρουφφφφφλρρρρρρπ και πουά... γενικότερα!!
      Χαρούμενη και όμορφη εβδομάδα εύχομαι και σε εσένα, σε φιλώ!

      Διαγραφή
  10. Αυτό με το Σσσσσσσρρρρρρουφφφφφφφρρρρρρρ ομολογώ πως δεν το είχα σκεγφτεί ποτέ, μα ποτέ όμως! Πολύ γέλιο! Πολύ γέλιο όμως!!!!
    Να'σαι καλά βρε Έλλη μου! Φιλάκια πολλά πολλά!
    Καλή βδομάδα! :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάω πάσο για το ότι δεν το έχεις σκεφτεί, αλλά πες μου: δεν έχει τύχει ποτέ σου να βρεθείς μέσα σε καφενείο; Εκεί ν΄ακούσεις... dolby surround κιόλας!!!! Απαπαπαπα.... μπρρρρ!!!!
      Φιλάκια, αγγελουδάκι, καλή σου εβδομάδα!

      Διαγραφή
  11. Χά χάαα!!!!!Φοβερό κείμενο!!!!!Γέλασα μέ τήν ψυχή μου Ελλη μου!!!!
    Μού άρεσαν οι απαντήσεις σου!!Συγχαρητήρια γιά τό βραβειάκι σου!!!
    Καλή εβδομάδα!!!Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ! Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις!!!
      Να είσαι καλά, Δήμητρά μου!! Καλή σου εβδομάδα, φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  12. Εντάξει... το Σέϊχ Σου και το dolby surround στο 6, όλα τα λεφτά!!! Πολύ γέλιο!
    Αν έβαζες και τη δυσκολία επικέντρωσης στη λεκάνη της τουαλέτας, θα ήσουν κομπλέ...
    Χαίρομαι για το τελευταίο σου. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και φαντάζομαι όλες μας!
    Καλό βράδυ Έλλη μου:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το σκεφτόμουν... το καπάκι της λεκάνης δεν το είπε καμία μας!!! Παρότι μας τη δίνει...
      Μέσα στο μυαλό μου είσαι!
      Χαίρομαι ιδιαίτερα που επισήμανες το τελευταίο μου - εδώ δε σηκώνω κουβέντα...
      Καλό βράδυ, Μαρία μου! Και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος18/11/13, 10:23 μ.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα ΣΕ ΟΛΑ!! Και προσθέτω οτι θα απέρριπτα χωρίς δεύτερη ευκαιρία αυτόν που έχει έλλειψη παιδείας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του και αυτόν που δεν αγαπάει τα ζώα!! Μ.Ξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή σε βρίσκω!! Μωρέ άμα ήθελε 20 πράγματα, θα είχα ακόμη να γράψω... ουουυυυυυ...!!!!! Πολλά... τώρα που τα σκέφτομαι...

      Διαγραφή
  14. χεχε!Μια χαρά την πέρασες την εξέταση Έλλη μου! Εύγε!
    Νομίζω ότι το έτερον ήμισυ θα καμαρώνει! :)))
    Να'σαι καλά! Γελάσαμε κι στη δική σου ανάρτηση! Πόσο αναγκαίο το γέλιο τελικά!
    Βάλσαμο!
    Φιλιά πολλά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Λες; Το σχολίασε, αλλά τηλεφωνικώς και απέξω-απέξω! Νομίζω πως τη γλίτωσα...
      Χαίρομαι που απόλαυσες τα γραφόμενα!
      Φιλάκια κι από εμένα, καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  15. Χαχαχα όλα τα λεφτά οι απαντήσεις σου!Ειδικά δε με τους Παολόπληκτους έσκασα στα γέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)))
      Ε, ναι, πια... Θα έσκαγα κι εγώ αν δεν το έλεγα!!

      Διαγραφή
  16. Ε λοιπόν όχι αρνούμαι!Το ρούφηγμα πρέπει να είναι αιτία διαζυγίου και λίγα λέω!Και απαγχονισμού μη σε πω!
    Πόσο μοιάζουμε βρε κορίτσι!Ακου δάσος Σέιχ Σου!χαχαχα σούπερ οι ατάκες σου Έλλη και όλο το τοπ τεν φυσάει!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που μοιάζουμε και συμφωνούμε και σ΄αυτό!!
      Ειλικρινά, όταν ακούω αυτόν τον "απεγνωσμένο" ήχο, με το ζόρι κρατιέμαι να μην περιλούσω τον άλλον με το περιεχόμενο του φλυτζανιού/πιάτου... Λίγο Savoir Vivre δε βλάπτει!! Κι εγώ καίγομαι, χρυσέ μου, αλλά περιμένω!!
      Ευτυχώς η οικογένειά μου ξέρει την παραξενιά μου και δρα αναλόγως... βλέπεις δεν με ενοχλεί να το ακούω μόνο από τους άντρες, αλλά (ακόμη χειρότερα) και από τις γυναίκες.
      Φιλάκια και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  17. I like your answers! Congratulations for your award!!!
    Have a good week!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαχα...ζωγράφισες κι εσύ..
    Όπου πάω γελάω απόψε...όλα άπαιχτα, αλλά το μαμαααααααααα...με έκανε να σκεφτώ έναν με όλα τα κουσούρια, άπλυτο, τριχωτό, Παολόπληκτο που ρουφάει κ.λ.π. να φωνάζει Μαμάαααα και να είναι και μισογύνης...αυτός είναι κελεπούρι λέμε,,,χαχα!!!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, Παναγιά μου!! Ο συνδυασμός που σκοτώνει...
      Μπρρρρρρρρρ!!!!!
      Φιλάκια, Μαρία μου και καλή εβδομάδα επίσης!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος19/11/13, 12:59 μ.μ.

    Χαχαχαχα!!! Φοβερός ο τρόπος γραφής σου!!!
    Γέλασα με την ψυχή μου... Συμφωνώ απόλυτα σε ΟΛΑ!!!!! Και μακριά από μάς, να είναι όλα αυτά συγκεντρωμένα σε ένα!! Φτου - φτου - φτου

    Αγγελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου-φτου!!!!

      Σ΄ευχαριστώ, Αγγελίνα!! Χάρηκα που απόλαυσες τη σημερινή δημοσίευση!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  20. χαχαχα οι απαντήσεις σου μια και μια με πολύ χιούμορ!! Απόλαυσα την ανάρτησή σου!! Να σαι καλά!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :))
      Σ΄ευχαριστώ! Κι εσύ να είσαι καλά!
      Πολλά φιλάκια, καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  21. μπορω να πω 10 'συμφωνω' για καθε μια απο τις απαντησεις σου!
    ε μα πια!
    ειδικα για το 'παολοπληκτοι'! δεν μπορω να την ακουσω τη κυρια. κ ακου τωρα το μεγαλο μου βασανο. ο φιλος μου, ναι, η κολωνα του σπιτιου μου...τη λατρευει. δεν περιγραφω αλλο..

    φιλια πολλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ-ωχ-ωχ!!
      Όχι, μην περιγράφεις άλλο, το αντελήφθην... χαχαχα!!
      Εμένα το άλλο μισό μου όταν θέλει να με τσιγκλίσει βάζει Πάολα. Και το καταφέρνει...
      Το τρελό της όλης υπόθεσης είναι πως η εν λόγω κυρία έχει δηλώσει πως της αρέσει -αγαπάει; ακούει; δε θυμάμαι ακριβώς- η heavy metal.
      ........................
      ........................
      (δεν περιγράφω κι εγώ άλλο)
      Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  22. Καλησπέρα Ελλάκι μου!!Πέρα για πέρα απολαυστική η ανάρτηση με το δικό σου Men's Top 10 Down!!τρελό γέλιο έκανα και α πα πα πα πα πα πα..δεν γουστάρω με τίπουα..τα ίδια έγραψα και στην ίδια ανάρτηση που έκανε και η Νικόλ!!καλύτερα να με αμολήσετε εν τω μέσω της ερήμου να με βρεί ένας βεδουίνος,,ή να με αμολήσετε καταμεσίς της ζούγκλας να κοιμάμαι τα βράδια με την τσίτα..ή να με στείλετε πεζοναύτη στο Μπουγιουκουστούν!!!όχι όμως αυτό!!κα-νέ-ναν τους!!!!!φτου φτου φτου και α πα πα πα πα..έξω απο μας!!!!φιλάκια άπειρα..πέθανα και απόψε στο γέλιο!!!!καληνύχτα καραμελένια Ελλάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, κορίτσι μου! Χαχαχα!! Σειρά μου να γελάσω έτσι που τα λες!!
      Και να σε βρει λέει ο βεδουίνος στη μέση της ερήμου και να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά... φαντάζεσαι; Η ατυχία προσωποποιημένη... χαχαχα!
      Πολλά φιλάκια!!

      Διαγραφή
  23. χαχαχαχ τέλεια τα έγραψες!!! έχεις πολύ χιούμορ και μ'αρέσει!! :) καλό βράδυ Έλλη μου, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Εύη μου! Χάρηκα που σε έκανα να γελάσεις, το χρειαζόμαστε!!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  24. Ελλη εισαι πολυ καλη χα χα χα....γελασα με το χιουμορ σου ! εχεις φλεβα τελικα κι εσυ !φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, Μαίρη μου!
      Χωρίς χιούμορ δεν την παλεύουμε με τίποτα...
      Χάρηκα που σε έκανα να γελάσεις!!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  25. Έλλη μου,
    διασκεδαστική η ανάρτησή σου, υπέροχη η παρουσίασή της! :)) Σε βρίσκω σωστή στο top 10 down σου για το αντίθετο φύλο!! :))
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Παλόμα μου! Σε ευχαριστώ!
      Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις, φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...