Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Παθήματα-Μαθήματα

   Χρόνια Πολλά σε όλους!

   Είμαι και πάλι εδώ... ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά και να περάσατε υπέροχα.

  Την τελευταία φορά που "βρεθήκαμε" εδώ, σας είπα πως έκανα πάλι μετακόμιση (μη μου αγχώνεστε, συνηθισμένο φαινόμενο, μιας και κάνω δυο φορές το χρόνο λόγω δουλειάς) και πως ήθελα να βάλω μια σειρά με τα πράγματα... αυτή όμως ήταν η μισή αλήθεια. Δεν ήθελα να σας ανησυχήσω.

  Στην πραγματικότητα, αυτή τη φορά έκανα τη μετακόμιση δυο μήνες πριν την ώρα της, γιατί πολύ απλά, για φέτος, τέρμα το νησί. Αμέσως μετά το Πάσχα είχα κανονίσει να είμαι guest σε ένα επεισόδιο του Grey's Anatomy. (Είχα γύρισμα, που λένε).

   Όχι ως γιατρός, καλέ, ως ασθενής συμμετείχα!

(μα πόσο πιο ομαλά να σας πω πως είχα προγραμματισμένο χειρουργείο;!) 

  Λοιπόόόοοοον.... ας πάμε δυνατά και με λίγο χιούμορ στο παρασύνθημα, να μη βαρύνουμε πολύ και το κλίμα.

   Πέμπτη 24/4, 8.15 το πρωί, το μαϊμουδάκι μπήκε μέσα - και ως συνέπεια αυτού, δεν μπορεί να χοροπηδάει και τόσο πια (εννοώ και με τα δύο του πόδια). Αν και πολύ θα το ήθελε... το χοροπηδητό βλέπετε είναι ο πλέον κατάλληλος πανηγυρισμός όταν ξέρεις πως θα έχεις μετά ΔΥΟ μήνες αναρρωτική άδεια. 
 Αποτελέσματα; Ένα μπανταρισμένο ποδαράκι με A.T.Ε.M.A (Άγνωστης Ταυτότητας Εισερχόμενο Μεταλλικό Αντικείμενο) και σταυροβελονιές (γιαχ, αλλά θα αφαιρεθούν όλα στην πορεία, thank God), ένα χειρουργείο που "θα" ήταν εύκολο και δεν ήταν τελικά καθόλου (άλλα ξέραμε, άλλα βρήκαμε), δυο καλογυαλισμένες καινουργιότατες πατερίτσες αλουμινίου, χάπια, πολλά χάπια, ενέσεις, αχ-βαχ, πολλά αχ-βαχ...   = Μαϊμουδάκι down για λίγο καιρό, ή αλλιώς κούτσαβλος, αν προτιμάτε. Αυτά ήταν τα Παθήματα (που λέει και ο μισός τίτλος της ανάρτησης).

  Και πάμε στα Μαθήματα...

 Ως γνωστόν, τα νοσοκομεία, οι κλινικές, τα χειρουργεία και τα λοιπά συναφή, δεν είναι ευχάριστα μέρη. Η εμπλοκή σου όμως με αυτά, μπορεί να σου μάθει πολλά:

- Μαθαίνεις πως όταν είσαι ασθενής, ή πρόκειται να γίνεις, η ιδιωτικότητά σου πάει περίπατο.
- Μαθαίνεις πως όσο κι αν είσαι καλοδιάθετος και με διάθεση για αστεία όταν πας στην κλινική, οι χαζομάρες τελειώνουν με τη μία όταν σε "φορτώνουν" για το χειρουργείο και κανείς δικός σου δεν μπορεί να έρθει μαζί. Ξεφούσκωσε το μπαλόνι, και τώρα μοναξιές. Δύσκολο πράγμα.
- Μαθαίνεις πως η τοπική νάρκωση δεν λέει και τόσο, όταν αντιλαμβάνεσαι από τους ήχους τι ακριβώς σου κάνουν. Ή όταν ακούς το γιατρό σου να ξεφυσάει, γιατί δυσκολεύεται τα μάλα να σε διορθώσει (Μα πώς στο καλό μου ήρθε και το δέχτηκα αυτό με τη νάρκωση;)
- Μαθαίνεις πως ο πόνος μπορεί να έχει κλίμακες και διαβαθμίσεις και πως υπάρχει και χειρότερος πόνος από όσους είχες έως τώρα γνωρίσει. Με λίγα λόγια, ΑΟΥΤΣ.
- Μαθαίνεις την τεράστια αξία που μπορεί να έχει για σένα, ένα χέρι που σε ακουμπά καθησυχαστικά στον ώμο, κάθε τόσο, μέσα στο χειρουργείο. Ένα βλέμμα ζεστό και μια απλή ερώτηση κάθε λίγο: "Είσαι καλά;" Είχα την πιο καλή και ανθρώπινη νοσοκόμα που θα μπορούσα να έχω. Γεια σου, Μαρίνα, να είσαι καλά, γλυκιά μου. Να είσαι καλά που ήσουν εκεί μέσα και με ηρεμούσες. Θα σε θυμάμαι, πιο πολύ γι΄αυτό... αλλά αυτό στο είπα ήδη.
- Μαθαίνεις τι θα πει "καλός γιατρός": Γιατρέ, ξέρω, σε ταλαιπώρησε πολύ το μαϊμουδοποδαράκι... Σ΄ευχαριστώ για όλα και ειδικά που είσαι τόσο καλός μαζί μου και νοιάζεσαι.
- Μαθαίνεις πως οι "1-pack" κοιλιακοί σου μπορούν να γίνουν σε 3-4 μέρες "6-pack" κοιλιακοί. Τι γυμναστήρια και χαζομάρες... το περπάτημα με τις πατερίτσες δεν πιάνει χαρτωσιά μπροστά τους! (Κοιλιά γυμνάσαμε, χέρια γυμνάσαμε, το ένα πόδι το γυμνάσαμε, ισορροπία βελτιώσαμε... θα σκίσω στις παραλίες φέτος!!)
- Μαθαίνεις πως οι αποστάσεις τελικά είναι σχετικές ως προς τον θεατή: μια απόσταση τριών μέτρων μπορεί να σου φανεί τριών χιλιομέτρων, αν δεν είσαι σε θέση να την κάνεις. Χμμμ... ενδιαφέρον. 

  Και φυσικά, υπάρχουν και τα Ευτράπελα...

- Το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, όταν κοιτάς επί 10 λεπτά ένα σκαλί παριστάνοντας το εκκρεμές (όχι του Φουκώ), κάνοντας μπρος-πίσω με τις πατερίτσες ("τώρα θα το ανέβω, ύστερα θα το ανέβω, όχι δεν μπορώ, άει στο καλό θα το ανέβω, επ-ωπ, πάλι δεν το ανέβηκα, γμτ!!!!")
- Όταν σε πάει η νοσηλεύτρια βόλτα στην κλινική για ακτίνες, με την αναπηρική καρέκλα, και διασταυρώνεσαι με μια άλλη νοσηλεύτρια στο στενό διάδρομο. Εσύ δε χωράς, αυτή δεν κάνει πίσω... και τελικά σε περνάνε μαζί με την καρέκλα πάνω από τα πόδια της. (???) Είναι εντάξει η κοπέλα, ευτυχώς, δυο φορές τη ρώτησα μετά όταν την ξεμονάχιασα, για να σιγουρευτώ.
- Διάλογος στο ασανσέρ:
Νοσηλεύτρια: Τι ύψος έχεις; Είσαι μπασκετμπολίστρια;
Εγώ: ?!!! (καταλήγω να κοιτάω πίσω μου και πίσω από την αναπηρική, μήπως το λέει σε κανέναν άλλο. Μόνες μας στο ασανσέρ. Τελικά, ή το μαύρο που φοράω όντως αδυνατίζει, ή εκείνη δεν βλέπει τους προκοιλιακούς μου... Σχορτσιανίτη, πίσω και σ΄έφαγα!!)


and last, but not least...

- Συνειδητοποιείς για άλλη μια φορά, την αγάπη των δικών σου ανθρώπων. Που τρέχουν πανικόβλητοι γύρω σου σαν το μελίσσι, συνεχώς, ταΐζοντάς σε ασύστολα γιατί παίρνεις φάρμακα, βοηθώντας σε, που τρέχουν για τα διάφορα χαρτιά, που σου φέρνουν παγωτό. Που σου κάνουν παρέα. Που μαθαίνουν να σου κάνουν ενέσεις (μία φορά σου κάνουν, δέκα φορές πονάνε). Που κοιμούνται υπομονετικά στο στενό καναπέ, για να μην κινδυνεύσεις εσύ, αν τύχει και σ΄ακουμπήσουν στον ύπνο...


  Λοιπόν, αυτά. Θα μου συγχωρήσετε τη μεγάλη ανάρτηση, διότι έπρεπε να καλύψω το χαμένο χρόνο (δικαιολογίες... θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα). 
  Μου λείψατε όλες και όλοι πολύ! Για λίγες μέρες ακόμη, δεν εγγυώμαι ότι θα μπορώ να σας επισκέπτομαι στα ιστολόγιά σας, αλλά εδώ θα μπαίνω για λίγο και θα μιλάμε.
  Σας ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές που περάσατε και μου αφήσατε όλες τις προηγούμενες μέρες.  
  Κατερίνα (Βερίγκα), Κατερίνα (Koko), Βαρβάρα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα, το ενδιαφέρον σας και που περάσατε ξανά αυτές τις μέρες από εδώ, αγαπημένες μου. Κατάλαβα πως ανησυχήσατε... Έβλεπα από το κινητό τα μηνύματα, ήθελα να σας απαντήσω, αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο να γράψω εκεί και γι΄αυτό δεν το επιχείρησα. Να είστε καλά! ♥

  Λίγο πριν την επέμβαση, έλαβα και το δώρο μου από την Aby (Aby Craft), καθώς ήμουν η τυχερή της κλήρωσης που είχε κάνει στο ιστολόγιό της. Ένα φανταστικό κολιέ διπλής όψης, με την τεχνική bead embroidery. Aby μου, δασκάλα μου στην τεχνική, σ΄ευχαριστώ πολύ-πολύ, είναι υπέροχο!! Θα το τιμήσω και πάλι δεόντως μόλις ανακάμψω (με τη πυτζάμα δε λέει, θα το χαντακώσω).



   Σας φιλώ!



110 σχόλια:

  1. Θα τα πάρω ανάποδα!
    Αν το κολιέ σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, να το βάλεις αμέσως, έστω και με τη πυτζάμα! Μετά, ούτως ή άλλως θα το χαρείς!
    ;-)
    Σιδερένια να είσαι κούκλα μου! Όλα καλά να είναι από 'δω και μπρος!
    Δεν θα σε κουράσω άλλο...
    Αγκαλίτσα για χουζούρεμα, φιλάκια πολλά, γλυκά και θεραπευτικά και όόόόλη μου τη θετική ενέργεια!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα, Έλλη μου!
    Χρόνια πολλά και καλά! Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :))) Πάντα καταφέρνεις να μου φτιάχνεις τη διάθεση!
      Σ΄ευχαριστώ πολύ-πολύ για όλα! Δεν με κουράζεις... χαίρομαι τόσο που σας ξαναβρήκα! Νομίζω πως αυτή ήταν η πιο μεγάλη διακοπή που έχω κάνει στο μπλόγκινγκ... μου λείψατε!
      Φιλάκια πολλά, Γιάννα μου! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  2. α, και γω αυτο θα πώ!που διαβασα στο πρωτο σχόλιο!
    καθως επισης οτι η αναρτηση σου ηταν δεόντως καλογραμμένη και απολαυστική για μας, αλλα πολυ πονεμένη ιστορία για τους ανθρώπους που ειναι διπλα σου και για σενα!
    Σου εύχομαι καλή υπομονή, γρήγορη ανάρρωση και το μόνο θετικό, περαν
    των ευχων μου για το ποδαρακι σου, ειναι οτι θα εξασφαλισεις δυο μήνες αποκλειστικής αγάπης χειροπιαστής απο το περιβάλλον σου, που σιγουρα τοσα χρόνια μακριά, το είχες ανάγκη!
    φιλια πολλα!!!!
    γρηγορη αναρρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαναζητώ συγγνώμη, γιατί ξέρω πως ανησύχησες που δεν έδωσα σημεία ζωής!
      Δεν περίμενα όμως την εξέλιξη αυτή με το ποδαράκι...
      Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ! Όσο για τους δύο μήνες άδειας... τι να σου πω, πρώτη φορά χάρηκα τόσο που θα έκανα επέμβαση, χαχα!!
      Φιλάκια πολλά και την αγάπη μου!

      Διαγραφή
  3. Περαστικά , Έλλη μου !!!!! Χρόνια πολλά με υγεία και όλα να πάνε καλά !!!
    Μου αρέσει που δεν έχασες το χιούμορ σου - αναφέρεσαι στην "περιπέτεια " σου με απολαυστικό τρόπο !!!! Πολλά φιλιά και ολόψυχα σου εύχομαι και πάλι καλή ανάρρωση !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα χάσουμε και το χιούμορ μας, ζήτω που καήκαμε!! Δεν την παλεύω με τίποτα αλλιώς...
      Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ, Νίκη μου!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Περαστικά Έλλη μου, γρήγορη ανάρρωση εύχομαι!!! Γέλασα πολύ με τα ευτράπελά στην κλινική!! Ευτυχώς υπάρχουν και αυτά για να γλυκαίνουν τον πόνο μας... Καποια αναλογα ζήσαμε πρόσφατα όταν ειχα την κόρη μου στο νοαοκομειο!!!
    Πόσο σε καταλαβαίνω όταν περιγράφεις τον γολγοθά με τις πατεριτσες!! Είχα και εγω πριν απο χρονια για ενα μηνα και... δεινοπάθησα ( αλλά έγινα και fit χαχα)!
    Το κολιέ είναι πολύ όμορφο. Εγώ πάντως θα το φόραγα με την πυτζάμα μου. Φιλάκια και περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Από ευτράπελα άλλο τίποτα... τι να πεις!!
      Όσο για τις πατερίτσες που λες και το fit, αν σου πω δεν το ήξερα; Έχω ξαναχρησιμοποιήσει, αλλά όχι τόσο εντατικά. Τις πρώτες μέρες με πέθαναν οι (προ)κοιλιακοί μου. Τώρα έχουν γίνει βράχος!!
      Να κι ένα καλό...
      Το κολιέ είναι όντως υπέροχο - να είναι καλά η Aby μας να δημιουργεί.
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  5. Περαστικά,Ελλάκι!!!!Σιδερένια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικά σου και σιδερένια.
    Να το πάρεις ελαφριά το θέμα για να περάσει πιο γρήγορα.
    Σκέψου πως του χρόνου δεν θα το θυμάσαι καθόλου όλο αυτό που τώρα σε ταλαιπωρεί.
    Φιλάκια κοριτσάκι μου και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ, Φλώρα μου!
      Προσπαθώ να το πάρω ελαφρά... όσο γίνεται. Είχα φτάσει στο σημείο να μην μπορώ να περπατήσω της προκοπής, οπότε έπρεπε να γίνει. Αν είμαι τυχερή και όταν φύγουν οι σταυροβελονιές δεν μου μείνουν τίποτε αραβουργήματα στο πόδι, λογικά του χρόνου δε θα το θυμάμαι. Προς το παρόν, βασίλισσα: από κρεβάτι σε καναπέ, κι από καναπέ σε κρεβάτι (κάνω σύντομες εκδρομές εντός των τειχών, χαχα).
      Σε φιλώ πολύ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος29/4/14, 11:28 μ.μ.

    Χρόνια πολλά Ελλη μου καταρχήν!!!
    Περαστικά να ναι και εσύ σιδερένια!! Εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι πόνοι και να βρεις πάλι τους φυσιολογικούς σου ρυθμούς!!! :)))
    Πραγματικά προσπάθησε να μην κουράζεσαι και να χαλαρώσεις!!!
    Σε φιλώ γλυκά και εύχομαι και πάλι ολόψυχα περαστικούλια!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά, Μαριλενάκι μου! Σ΄ευχαριστώ για όλα!
      Παρα-χαλαρώσαμε... και δεν είμαι και μαθημένη!!
      Ελπίζω από βδομάδα να είναι όλα καλύτερα και να μην έχω το.... Α.Τ.Ε.Μ.Α...
      Φιλάκια! ♥

      Διαγραφή
  8. Χρόνια σου πολλά Ελλη μου και σε χαίρομαι για το χιούμορ σου . Κάπως έτσι είμαι και εγώ ,περαστικά σου και το μόνο σίγουρο και θετικό έστω και με πατερίτσες θα είσαι κοντά στους δικούς σου . Την απουσία σου την ένιωσα , αλλά που να φανταστώ
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου, να είσαι καλά! Κι εμένα μου λείψατε...
      Ε, ναι, πού να το φανταστείς; Επίτηδες δεν είπα τίποτε πασχαλιάτικα, δεν μου πήγαινε καρδιά να σας ανησυχήσω, άσε που νόμιζα ότι δε θα ήταν και κάτι το τρομερό.
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  9. Χρονια πολλα Ελλη μου ευχομαι γρηγορα καλα!!!!!!!!!!Φιλακια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια και χρόνια πολλά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  10. Περαστικα και να ξεφορτωθεις γρηγορα τις πατεριτσες ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ... κι εγώώώωωωω!!!!
      Να είσαι καλά, σ΄ευχαριστώ πολύ! :)

      Διαγραφή
  11. Έλλη μου γλυκιά τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση!
    Πολλά πολλά φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ, Άμυ μου! Φιλιά πολλά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  12. Και ειχα διερωτηθει που χαθηκε αυτη η ψυχη..
    Χρονια πολλα και περαστικουλια Ελλη μου.
    Σιδερενια και συντομα κοντα μας!
    Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγε για σέρβις... :)))
      Σ΄ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  13. Καλημερα Ελλη μου!
    Χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη!
    Περαστικα σου κοπελα μου!
    Το δωρο ειναι υπεροχο!

    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. περαστικά και σιδερένια....γρήγορα καλά...δεν το λέω με την κακή εννοια αλλα η περιγραφή ήταν φοβερή
    καλημέρα έλλη :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Νικόλα! Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές!
      Κι άλλα τόσα είχα να πω... αλλά αποφάσισα να μην περιγράψω άλλο, το πιάσατε το νόημα!!
      :))
      Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  15. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!!
    'Aναρωτιόμουν κι εγώ τί είχες γίνει, 'Ελλη μου!
    Η αφήγησή σου, απολαυστική, όπως πάντα, αν και περιείχε πολύ πόνο αυτή την φορά.
    Περαστικά σου, κορίτσι μου, σιδερένιο να γίνει το ποδαράκι σου!!!
    Και να χαρείς το πανέμορφο κολλιέ !
    Πολλά πολλά φιλάκια και καλή Πρωτομαγιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς ο Κύριος, Μαριάννα μου!
      Τι έγινα;... πήγα για επισκευή, χαχα!!
      Από πόνο καλά τα πήγαμε, δεν μπορώ να πω, δεν έχω παράπονο... όλα καλά. (Χμμ...) Κατά τα άλλα, γυμναζόμαστε, τρώμε παγωτά για να ξεχνιόμαστε... ζωή και κότα σου λέω, χαχα!!
      Σε ευχαριστώ για τις ευχές, σε φιλώ και σου εύχομαι καλή Πρωτομαγιά!

      Διαγραφή
  16. Καλημέρα Έλλη μου και περαστικά
    Είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί σε χάσαμε και υπέθεσα πως έχεις πάει ταξιδάκι λόγω Πάσχα, που να ήξερα πως εσύ βρισκόσουν σε περιπέτειες. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι δεν έχασες το χιούμορ σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Ελένη μου!
      Χάθηκα γενικότερα... μία με τη μετακόμιση (βιαζόμουν να συμμαζευτώ όταν έφερα τα πράγματα, γιατί ήξερα τι με περίμενε) και μία με την επέμβαση και το μετά της (που δεν ήξερα τι με περίμενε)...
      Χαίρομαι που επέστρεψα - πολύ!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  17. Έλλη μου περαστικά σου εύχομαι!!!!
    Παρά τον πόνο σου η ανάρτηση είναι γραμμένη με πολύ χιούμορ!Και πραγματικά χρειάζεται για να αντιμετωπίζουμε τέτοιες επίπονες εμπειρίες!!
    Χμ....απ' ό,τι κατάλαβα μάλλον είσαι πανύψηλη για να σε ρωτήσει η νοσοκόμα εν είσαι μπασκετμπολίστρια!!Μια καινούρια καριέρα ανοίγεται μπροστά σου!!Χεχεχε!!
    Και θα χτίσεις και κορμάρα!!
    Εύχομαι να πετάξεις γρήγορα μακριά τις πατερίτσες σου!!
    Τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, κορίτσι μου!!
      Ψηλή είμαι, αλλά για μπασκετμπολίστρια μπααααα... Αν καταφέρω όμως και γυμνάσω όλες τις μυϊκές μου ομάδες με το χοροπηδηχτοπερπάτημα στο ένα πόδι, ίσως το κυνηγήσω, πού ξέρεις; Τζάμπα βελτιώνουμε ισορροπία και ικανότητες συγκέντρωσης; (μια κάμερα να είχα να με τραβάει, ώρες-ώρες... θα γελούσε κάθε πικραμένος).
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  18. Χρόνια πολλά και να είσαι γερή και δυνατή!!!Είναι ωραίο μέσα στα δύσκολα να κρατάει κανείς το χιούμορ και την αισιοδοξία του.Καλοφόρετο και το κολιέ.Πολλές πολλές καλημέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Έχεις δίκιο σ΄αυτό που λες...
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  19. Χρόνια πολλά και περαστικά Έλλη μου!!! Χαίρομαι που είσαι καλά και αντιμετωπίζεις την περιπέτειά σου με χιούμορ. Μου θυμίζεις εμένα και την συμπεριφορά μου μετά από τρία χειρουργεία που έκανα στο παρελθόν. Έμπαινα ντυμένη στα "μαύρα" και όταν συνερχόμουν το μόνο παυσίπονο ήταν το χιούμορ μου! :) Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν βρε κορίτσι κι εσύ, τρία χειρουργεία;;!! Πω πωωωωωω...
      Μ΄εμένα το ανάποδο συνέβη, για να είμαι ειλικρινής - μπήκα ντυμένη στα "άσπρα" και την επόμενη μέρα που ήμουν σπίτι και έφυγε η νάρκωση, μας άκουσε όλη η γειτονιά... Το χιούμορ ήρθε αργότερα (οι γείτονές μου βλέπεις, είναι όλοι μεγάλης ηλικίας, δεν κάνει να τους τρομάζω κατ΄εξακολούθηση).
      :))
      Φιλάκια πολλά και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  20. Περαστικά, κοριτσάκι μου...Εύχομαι γρήγορα όλα τα επώδυνα σημεία αυτής της περιπέτειας (που με τόσο χιούμορ περιέγραψες!) να ξεχαστούν και να επανέλθεις με υγεία και χαμόγελα!!
    Σιδερένια ΄Ελλη μου, πολλές ευχές από καρδιάς...♥
    Τα φιλιά μου...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννιώ μου, πολλά-πολλά ευχαριστώ... να είσαι καλά!
      Σε φιλώ με αγάπη! ♥

      Διαγραφή
  21. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!!!!!! με σιδερένια υγεία και ηθικό ακμαίο!!! Χρόνια σου πολλά με πολύ χαρά και ευτυχία μικρή μου φίλη!!!! Οπως και να μας τα περιγράφεις και λίγο να το *διασκεδάζεις* έμενα με άγκιξε η περιπέτεια σου διότι είσαι πολύ νέα για να τα περνάς αυτά!!! Αλλά από την άλλη σαν νέα και γερός οργανισμός πολύ σύντομα θα χοροπηδάς γύρω μας και θα χαρίζεις στην γειτονιά όμορφες αναρτήσεις ,υπέροχες χειροτεχνίες και ευγενικά και καλοσυνάτα σχόλια και πειράγματα.Λοιπόν μη αργείς... σε περιμένουμε . Πολύ αγάπη μιά μεγάλη αγκαλιά και ενα ζεστό φιλί για να είναι όλα παρελθόν ..... το καλοκαίρι είναι κοντά και σε περιμένει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκινήθηκα...
      Πολύ...
      Σ΄ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα μου έγραψες και για τις ευχές!
      Δε θα ξαναχαθώ τώρα, τουλάχιστον όχι εντελώς... ακόμη κι αν δεν καταφέρνω να περνώ από εσάς (δυσκολεύομαι ακόμη να αφιερώνω πολλή ώρα), θα μπαίνω εδώ, τουλάχιστον.
      Αγκαλιά και φιλί κι από εμένα, και την αγάπη μου!

      Διαγραφή
  22. Περαστικα!!!
    Και ελεγα γιατι δεν σε βλεπω στην αρχικη σελιδα,Τωρα καταλαβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, Andrik! Χάρηκα που πέρασες!
      Νόμιζα πως θα έλειπα για λίγο μόνο, αλλά έπεσα έξω στις προβλέψεις.
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  23. Περαστικά σου ,Έλλη και σιδερένια!!!!!Ευχόμαστε να αναρρώσεις γρήγορα!!!!Τα φιλιά μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας!
      Να είστε καλά, φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  24. Καλησπέρα Έλλη μου και χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!
    Το κείμενο σου, αν και περιγράφει κάτι δύσκολο, είναι ευχάριστο! Να και κάτι ακόμα που κάνεις καλά, στα δύσκολα κρατάς τη θετική σου σκέψη και όρεξη! :) Περαστικά, εύχομαι από εδώ και εξής να βαίνουν όλα καλώς!
    Όμορφο και το δωράκι σου, καταπληκτική δουλειά!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά, Παλόμα μου!
      Προσπαθώ...
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
      Ο λόγος που δεν επικοινώνησα για να συναντηθούμε είναι αυτός, δεν σε ξέχασα! Μόλις γίνω καλά και μπορώ να περπατήσω, θα πιούμε καφεδάκι.
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
    2. Ξεχνιέμαι εγώ, αδύνατον!! Χαχαχα! Πλάκα κάνω Έλλη μου!
      Μην μου ανησυχείς, εδώ θα είμαι και όποτε μπορέσεις, θα το κανονίσουμε!
      Χαίρομαι που διαβάζω στα σχόλια σου πως ήδη νιώθεις καλύτερα!
      Καλή ανάρρωση και να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Καλό και ανθισμένο μήνα, Έλλη μου!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    3. Σ΄ευχαριστώ που ξαναπέρασες!
      Εννοείται ότι θα το κανονίσουμε. Καλό μήνα και καλή Κυριακή! Φιλάκια πολλά! ♥

      Διαγραφή

  25. Περαστικά σου κορίτσι μου, γερή και σιδερένια. Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση. Καλό και δημιουργικό μήνα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα επίσης!
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  26. Α ρε Έλλη... κι έλεγα ότι την έκανες για μέρη εξωτικά και παραδεισένια. Πού να ήξερα... Περαστικά σου εύχομαι ολόψυχα και μπράβο σου για το κουράγιο και το χιούμορ σου!
    Καλή Πρωτομαγιά να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον αυτό έπρεπε να είχα διαλέξει να κάνω (τα παραδεισένια νησιά) και όχι την επέμβαση!!! (δεν το σκέφτηκα καλά... πφφ...)
      Καλό μήνα και σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  27. Περαστικά και σιδερένια Ελλάρα μου! Εσύ πέρασες το λούκι σου κι ας μας το περιέγραψες με χιούμορ. Να είσαι καλά, καλό μήνα και γλυκά φιλιά!! :))))))))

    Με γεια το δωράκι! Υπέροχο! Μάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πέρασα και το περνάω...δυστυχώς δεν ήταν μόνο "μια βραδιά στο λούκι", αχαχαχ!
      Καλό μήνα να έχεις, και σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
      Μάκια πολλά!

      Διαγραφή
  28. Αυτό το απίστευτο συγγραφικό σου ταλέντο όχι μόνο δεν ηρεμεί αλλά ξεπετιέται δριμύτερο ακόμη κι απ'το κρεββάτι του...πόνου!
    Πολλά περαστικά, καλή κ γρήγορη ανάρρωση και γρηηηήγορα στις επάλξεις, πιό δυνατή κι έτοιμη για...μπάλλα, κυριολεκτικά κ μεταφορικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρατηρημένο, όταν είμαι σκασμένη είναι που δίνω ρέστα... τι να πεις...
      Χάρηκα που πέρασες και σε ευχαριστώ πολύ για όλα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  29. Έλλη μου σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και περαστικά σου!!! Να γίνεις γρήγορα καλά γιατί μας έλειψες!!!
    Καλή Πρωτομαγιά!!!
    Φιλάκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα μου λείψατε! Καλό μήνα, Στέλλα μου!
      Φιλιά και σε ευχαριστώ για τις ευχές!

      Διαγραφή
  30. Άουτς!
    Κι εγώ που νόμιζα ότι σε έφαγε το παραθέρισμα λόγω γιορτών! να φάω τη γλώσσα μου η κακιά!
    Χρόνια πολλά, περαστικά, καλό μήνα όλες οι ευχές του κόσμου μαζί σου μάτια μου!
    Το ότι δεν έχασες το χιούμορ σου ούτε την καταπληκτική γραφή σου δείχνουν στο ακέραιο το μεγαλείο σου!
    Είσαι υπέροχη! Μου αρέσει που δε μασάς!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι "άουτς".... "ΑΟΥΤΣ" λέμε!!! Άστα να πάνε!
      :)))
      Σ΄ευχαριστώ για όσα μου έγραψες και για την εμψύχωση! Καλό μήνα να έχεις!
      Η... κουτσή σου στέλνει πολλά φιλιά!


      Διαγραφή
  31. Αχ! γλυκιά μου σε διαβάζω και πονάω μαζί σου! Τα πέρασα, το ξέρεις..κουράγιο , πολλή δύναμη, πολλή υπομονή..μη χάσεις τη καλή διάθεση και την ελπίδα. Έπρεπε να ζητήσεις μαζί με την επισκληρίδιο και ένεση ελαφριάς νάρκωσης.Εγώ το ζήτησα και δεν άκουγα τίποτα στην εγχείρηση, ξύπνησα στο τέλος της και δεν αντιλαμβανόμουν οτιδήποτε.Κουράγιο, σε σκέπτομαι και θα είμαι δίπλα σου για ότι θελήσεις που μπορώ να σε βοηθήσω.Καλό μήνα να έχεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτίδα μου, αν σου πω ότι δεν έκανα επισκληρίδιο;
      Δε θα δεχόμουν ποτέ τέτοιου είδους νάρκωση, ούτε σε εγκυμοσύνη, ούτε τώρα (πού ξέρω εγώ αν την ώρα που θα μου την κάνει ο άλλος του έρθει να φταρνιστεί, ε, μου λες; Τη θεωρώ επικίνδυνη εκεί που γίνεται, και είναι...)
      Απλή τοπική έκανα, λιδοκαΐνη, γύρω από το σημείο. Ξεκινήσαμε βλέπεις για ένα χειρουργείο μισής ώρας και καταλήξαμε να κάνουμε ένα χειρουργείο 2 ωρών... πόσο να κρατούσε αυτή η νάρκωση; Γι΄αυτό και κατάλαβα πολλά στο τέλος.
      Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σκέψη σου, και για όσα μου έγραψες, με συγκινείς! Ένιωσα σαν να είσαι ήδη δίπλα μου.
      Να είσαι καλά και καλό μήνα να έχεις!
      Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  32. Καλώς το κοριτσάκι μας, με το ακμαίο ηθικό και το ευφυές χιούμορ του!
    Χαίρομαι που σιγά - σιγά όλα παίρνουν τον δρόμο της ανάμνησης Έλλη μου, έστω και μέσ' από επίπονες περιπέτειες!
    Σιδερένια γλυκιά μου με ευλογία δύναμης και αντοχής, να περάσουν σύντομα και σβέλτα! Όσο σε διάβαζα Έλλη μου, ένοιωθα δίπλα σου, άγγιξες την ψυχή μου όμορφα χωρίς υπερβολές, έτσι όπως εσύ ξέρεις να σέβεσαι τον αναγνώστη σου, να περνάς ανάμεσα από γεγονότα, συναισθήματα και μηνύματα με εξαίσια τεχνική γραφής! Σου εύχομαι καρδιά μου ολόψυχα περαστικά και σύντομα να φορέσεις και το ωραίο δώρο της φίλης και δασκάλας σου Aby!
    Πάρε το χρόνο σου Έλλη μου κι εμείς εδώ στη γειτονιά πιστοί στη φιλία, με συμπάθεια, εκτίμηση κι αγάπη σε περιμένουμε!!!♥
    Είσαι πολύ ευγενική και εγώ σε κουράζω, τελειώνω όμως αφού σου ευχηθώ να έχεις γλυκιά μου έναν ανθισμένο και ευωδιαστό Μάη!
    Φιλιά πολλά κι αγκαλιά μ' ευχές για ταχεία ανάρρωση!:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα και πάλι!!
      Σιγά-σιγά περνάει, ναι, είμαι πολύ καλύτερα από τις πρώτες μέρες (σήμερα είμαι στην 9η μέρα μετά την όλη ιστορία). Κι εγώ χαίρομαι, γιατί τώρα ούτε εγώ ταλαιπωρούμαι τόσο, ούτε ταλαιπωρώ τόσο τους γύρω μου.
      Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και για όλη αυτή την εμψύχωση! Να είσαι καλά! Δεν με κουράζεις, πάντοτε χαίρομαι να διαβάζω τα γεμάτα αγάπη λόγια σου.
      Καλό μήνα σου εύχομαι, με υγεία και χαρά!
      Στέλνω πολλά φιλιά και αγκαλίτσα.

      Διαγραφή
  33. Χρόνια πολλά Ελλη μου καί καλό μήνα!!Γρήγορα περαστικά σού εύχομαι καί σιδερένια!!Δέν είναι ότι τό καλύτερο μία εγχείρηση!Υπομονή!!Θά περάση καί αυτό!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, Dimi μου! Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  34. Κορίτσι μου γλυκό, αν και πονεμένη είσαι απίστευτα απολαυστική, διασκεδαστική αλλά και απίθανα συναισθηματική!!! Γέλασα πολύ με την ανάρτησή σου (αλήθεια, αυτή την "τοπική" γιατί, πουλάκι μου, την προτίμησες??!!!) . Μας έλειψες από την παρέα μας, εύχομαι περαστικά ! Λίγη υπομονή μόνο να κάνεις!! Γρήγορα θα πετάξεις τις "καλογυαλισμένες πατερίτσες" και θα σκίσεις στις παραλίες το καλοκαιράκι που έρχεται!!! Φιλάκια πολλά και μια μεγάαλη αγκαλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχε... έλα μου ντε, γιατί την προτίμησα η έρμη την τοπική νάρκωση;!! ("Δεν ήξερες - δεν ρώταγες", που λένε;)
      Κι εμένα μου λείψατε!
      Σ΄ευχαριστώ για την εμψύχωση, Πέπη μου!
      Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  35. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά Ελλη μου!!!!!
    Εύχομαι η δοκιμασία και ο πόνος που περνάς να είναι τα τελευταία και το μέλλον να σου χαρίσει υγεία και ευτυχία!.
    Ο θεός να σου δίνει δύναμη, να πετάξεις τις πατερίτσες και να
    περάσεις το καλοκαίρι σου σε όμορφες παραλίες!!!
    οσο για το δωράκι σου,απλά υπέροχο!!!!
    Καλή συνέχεια και πολλά πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά, Άννα μου! Και καλό μήνα να έχουμε!
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
      Φιλάκια πολλά κι από εμένα!
      :))

      Διαγραφή
  36. Περαστικά!!Καλά και εσύ τι την ήθελες τη τοπική τη νάρκωση??Για να ακούς τα ξεφυσήματα?Αχ ρε Έλλη στενοχωρήθηκα τώρα :( Και πάλι περαστικά,τουλάχιστον ήρθε το δώρο μου να σε κάνει να χαρείς λίγο! Και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,με κάνεις να ντρέπομαι!Πολλά πολλά φιλιά και γρήγορα να γίνεις καλα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ερώτηση... κι εγώ ακόμη αναρωτιέμαι...
      Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και άλλο τόσο σ΄ευχαριστώ για το πανέμορφο δώρο με τα τέλεια χρώματα! ♥ Όντως με έκανες να χαρώ πολύ!
      Όσο για τα λόγια μου, αλήθειες λέω! Φιλάκια πολλά κι από εμένα, καλό μήνα και καλό Σ/Κ!

      Διαγραφή
  37. Περαστικά και γρήγορα σιδερένια.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αχ καρδούλα μου, περαστικά σου. Παρά του ότι γράφεις πολύ γλαφυρά και με χιούμορ, δεν παύει να είσαι ταλαιπωρημένη και πονεμένη.
    Μέσα απ' την καρδιά μου, εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά και όλα αυτά να ξεχαστούν..
    Καλό μήνα χωρίς πόνο και πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα! Να είσαι καλά, σ΄ευχαριστώ για την εμψύχωση!
      :)))
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  39. Μπράβο βρε Έλλη μου, ακόμη και μέσα από την περιπέτεια σου, σκέφτηκες να μη μας φορτώσεις μας τα δικά σου και που μας τα είπες πάλι μας σκέφτηκες και μας τα παρουσίασες με πολύ χιούμορ, το δικό σου μαιμουδίστικο χιούμορ!!!!!!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σου κοριτσάκι μου, να γίνεις γρήγορα καλά και να χοροπηδάς!
    Πρόσεχε τον εαυτό σου!!!!!!
    Φιλάκια πολλά μαμαδίστικα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου, σ΄ευχαριστώ! Πολύ-πολύ!
      Προσέχω (και με προσέχουν). Όλα καλά!
      Να είσαι καλά, φιλιά και από εμένα!

      Διαγραφή
  40. Ελλη περαστικα σου και σιδερενια!!! Να εχεις γρηγορη αναρωση !
    Ειχα πολυ καιρο να περασω απο το σπιτακι σου και στεναχωρηθηκα με οσα περασες !Χαιρομαι ομως που εισαι δυνατη !
    Πολλα πολλα φιλακια- ζεστη αγκαλια και καλο μηνα με υγεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, Μαρία μου! Χάρηκα που πέρασες και που είσαι καλά! Σε ευχαριστώ για τις ευχές!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  41. Ελλη Ελλη τι να πω ...εγω δεν πηρα ντιπ χαμπαρι ...ποτε εγιναν ολα αυτα και σφιχτηκα που διαβαζα ...αυτο με το που ακους μεσα στο χειρουργειο να σου πω δεν ξερω καθολου αν θα το αντεχα ..συγχαρητηρια εισαι ψυχραιμη τελικα, ολα καλα με το μαιμουδενιο ποδαρακι? αυτα τα μαιμουδενια ακουσα οτι ειναι πιο γερα απο τα ανθρωπινα ...αρα θα συνελθεις τακα τακα και μη το παιζεις δεν μπορω να σερφαρω ...θα σε τσεκαρουμε οσονουπω....πολλα πολλα φιλια ...χρονια πολλα και να μας πεις σε ποια πολη εισαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχε!!! Να είσαι καλά, μ΄έκανες και γέλασα που λες ότι τα μαϊμουδένια ποδαράκια είναι πιο γερά από τα ανθρώπινα!!!
      Άντε να δούμε!!
      Στη Λάρισα είμαι... Θα σερφάρω (με κατάλαβες, χαχα) και θα τα λέμε!
      Φιλάκια πολλά και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  42. .°º。✿✿彡
    Que você recupere a saúde logo!
    Tudo de bom para você!

    Bom domingo!
    Boa semana!
    Beijinhos.
    ✿✿° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αυτό... το να μην χάνεις το χιούμορ σου και μέσα απο δύσκολές καταστάσεις.. είναι που θα σε κανει να γίνεις γρηγορότερα καλά Ελλη μου..η περιγραφή σου.. ολα τα λεφτά..... εννοείται οτι δεν το βάζουμε κατω.. έτσι;; είχα καιρό να περάσω . και δεν το πήρα είδηση το περιστατικό... μέχρι τωρα που σου γράφω ελπίζω να έχουν περάσει τα δυσκολότερα...και σίγουρα θα είσαι καλύτερα....απο καρδιας περαστικά σου μικρή μου.. θα σε περιμενουμε εδώ... φιλάκιααααααααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλίτσα μου, σε ευχαριστώ! Τα δυσκολότερα πέρασαν... λίγη ακόμη υπομονή χρειάζεται να κάνω. Στο τέλος της εβδομάδας που ξεκινά, ευελπιστώ να αρχίσω σιγά-σιγά πάλι να περπατώ.
      Δεν είχα αναφέρει κάτι ξανά, τώρα σας το... ξεφούρνισα. Αν και δυσκολεύτηκα αρκετά, ειδικά τις πρώτες μέρες, προσπάθησα να μην το βάλω κάτω και να προσαρμοστώ (όσο γινόταν).
      Όλα καλά - απέκτησα καινούριο ποδαράκι, χαχα!!
      Φιλάκια πολλά κι από εμένα και την αγάπη μου!

      Διαγραφή
  44. Εγώ νόμιζα πως ήσουν διακοπές...κι εσύ έκανες ολόκληρο χειρουργείο!!
    Δεν είδα και την ανάρτηση έγκαιρα, ιδέα δεν είχα!
    Και το αντιμετωπίζεις όλο αυτό με χιούμορ...ειλικρινά σε θαυμάζω!
    Περαστικά σου κούκλα μου και γρήγορα να χοροπηδάς και με τα δυο ποδαράκια!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνω διακοπές εντός των τειχών, χαχα!
      :)))
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  45. σιδερενια κοπελα μου.πριν 5 ακριβως χρονια εκανα το ιδιο χειρουργειο με σενα μετα απο 3πλο σπασιμο.τραυματικη εμπειρια.δεν ειμαι σιγουρη αν το ξεπερασα.αυτο με το σκαλι τι μου θυμισε.αλλα πιστεψε με θα το ξεπερασεις και οταν θα τρεχεις δεν θα το πιστευεις.και τι χαρα οταν κανεις το πρωτο σου μπανιο μονη σου..χιλια περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι που μαθαίνω πως χρειάστηκε να το περάσεις κι εσύ αυτό... πραγματικά, δεν είναι εύκολο. Και ο πόνος δεν είναι λίγος.
      Όσο για το πρώτο μπάνιο που λες... πωπω!! Πώς με καταλαβαίνεις... Ανυπομονώ!
      Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές, να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  46. Περαστικά σου κορίτσι μου! Αν και με την "δύναμη" που διαθέτεις σε βλέπω να παίρνεις μέρος και σε αγώνες στίβου με πατερίτσες! Σιδερένια Έλλη μου! Ευχή είναι δεν εννοώ τα σιδερικά στο πόδι σου γιατί πρέπει να προσέχουμε και τι λέμε! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, λοιπόν, μόνο αυτό δεν έχω κάνει ακόμα... λες; Να το δοκιμάσω; (Αρκεί να μη με βάζουν να ανεβαίνω σκαλιά, χεχε... με το τρέξιμο καλά θα τα πάμε πιστεύω!!)
      Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές, Τέτα μου! Το "Α.Τ.Ε.Μ.Α." ευτυχώς πρόκειται να αφαιρεθεί σύντομα...
      Φιλάκια πολλά κι από μένα!

      Διαγραφή
  47. Μαιμουδακι μου εισαι ετοιμο για ολυμπιαδα βλεπω , το θεμα ειναι πως θα περασεις τον ελεγχο στο αεροδρομιο που θα κουδουναει το συμπαν αφου εισαι μια διασημοτης , νασαι σιδερενια αγαπη μου και περαστικα και ξεχασμενα ολα τουτα τα στεναχωρα , γρηγορα να χωθεις στη θαλασσα να δεσει το ποδαρακι και να δυναμωσει σε γλυκοφιλω !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!
      Λαμβάνω την τιμή να αναφέρω ότι δεν θα κουδουνάει πια το σύμπαν!! Το Α.Τ.Ε.Μ.Α. αφαιρέθηκε και έχει παρακρατηθεί ως ενθύμιο πλέον (άμα μου τη βαρέσει καμιά μέρα, με βλέπω να το κάνω σκουλαρίκι...)
      Σ΄ευχαριστώ πολύ, Κάτια μου! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  48. Τι να πω...καλώς σε βρήκα μάλλον!!:-)
    Καλή ανάρρωση εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!
    Ακόμη κι αν δε σε ξέρω, σε χαίρομαι για τον τρόπο που αντιμετώπισες όλο αυτό το...βουνό και το έκανες πεδιάδα...!!:-)
    Καλή συνέχεια!!:-)

    ΥΓ. Υπέροχο το blog επί τη ευκαιρία!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στην παρέα, Σόφη!
      Η αλήθεια είναι πως δεν με πέτυχες και στα καλύτερά μου, αλλά θα επανορθώσω, σου το υπόσχομαι!
      :))
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές!

      Διαγραφή
  49. πωω!! Τι διαβάζω!! Δεν έχω χειρότερο από τα νοσοκομεία :( Περαστκά μαιμουδάκι γλυκό!! Σημασία έχει που είχες καλο γιατρό (ναι, ήσουν τυχερή) και καλούς ανθρώπους-ειδικούς να σε φροντίζουν!! Απόλαυσε την προσοχή από τους δικούς σου χωρίς τύψεις :P και ούτε που θα το καταλάβεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και θα είσαι μια χαρά και πάλι!! Να συνεχίζεις να είσαι τόσο θετική!! Εϊναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτών των καταστάσεων!! Καληνύχτα και καλή ανάρρωση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά, όλα ανθηρά! Σαν βασίλισσα αισθάνομαι (οι επιθυμίες μου διαταγή, ξέρεις...)
      Θα περάσει... στο χέρι του είναι; (ή μάλλον, στο πόδι του;)
      Φιλιά και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  50. Αχ βρε Ελλη μου.. πολύς πόνος.. Ελπίζω πραγματικά τώρα που πέρασε λίγος καιρός να είσαι καλύτερα. Τουλάχιστον να μη πονάς. Τα χοροπηδητά θα ξεχάσεις για λίγο μαιμουδίτσα, αλλά αφού είναι για καλό, τι να κάνουμε..! Περαστικά σου κοριτσάκι μου!! Και μη ξαναλείψεις τόσο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι καλύτερα, αλήθεια! Όσο για τα χοροπηδητά, ευκαιρία να καλλιεργήσω την ικανότητα να χοροπηδώ με κατακόρυφο...
      Δε θα ξαναλείψω τόσο, κι εγώ ζορίστηκα...
      Φιλιά πολλά και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  51. Ελλη μου γλυκια, περαστικα σου!!!! Σιδερενια!!! Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα!!!!!!!
    Τα φιλια μου και την αγαπη μου!!!! :***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ-πολύ, Φωτεινή μου!
      Μέρα με τη μέρα, καλύτερα πάμε...
      Ανταποδίδω τα φιλιά και σου στέλνω κι εγώ την αγάπη μου!

      Διαγραφή
  52. καλησπερα κουκλα.ελπιζω να εισαι καλα.καθε μερα που περναει σε φερνει πιο κοντα στην ανεξαρτησια.και αυτες τις πατεριτσες να τις καταχωνιασεις στο παταρι να μη χρειαστουν ποτε ξανα.οσο για τισ σκαλες ετσι για να γελασεις εγω τισ ανεβαινα με το ποπο. το προβλημα ηταν οταν επρεπε να σηκωθω.αξεχαστα.αλλα περασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. εχω..μια ιδεα.τι λες.μετα το τελος της εμπειρειας γραφουμε βιβλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχ!! Με τον ποπό!! Σωστήήή! Πώς δεν το σκέφτηκα; Θα είχα γλιτώσει τόοοοοοσα εκκρεμές (όχι του Φουκώ...)
      Τις πατερίτσες δεν ξέρω αν θα τις καταχωνιάσω... προς το παρόν τις κοιτάει/δοκιμάζει όλη η οικογένεια, γιατί βλέπουν ότι με κάνουν fit σε χρόνο dt... και ζηλεύουνε, χαχα!!
      Ωραία ιδέα το βιβλίο, no problem! Έχω να πω... ουουουου... χθες που έκοψα τα μισά ράμματα και αφαίρεσα και το Α.Τ.Ε.Μ.Α. κατάφερα κι άλλο κατόρθωμα (αλλά δεν στο λέω, άστο καλύτερα, θα με κλαιν και οι ρέγκες άμα το δημοσιοποιήσω...) Πες πώς, πού και πότε για το βιβλίο και είμαι μέσα!
      :))
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  54. Ελλη μου
    η απουσία σου ήταν αισθητή,αλλά δεν είχα δει τούτη την ανάρτηση.Απο την τελευταία σου διαπίστωσα οτι υπήρξε πρόβλημα και αναζήτησα την "πηγή"
    Να σου πω οτι διάβασα με προσοχή όλη την ανάρτηση και συμπάσχω μαζί σου γιατί ξέρω απο χειρουργεία,τώρα απο μερική νάρκωση...χαρά στο κουράγιο σου!!!
    Για τα υπόλοιπα επειδή είναι πια παρελθόν,έυχομαι νάχεις γρήγορη ανάρρωση και αποθεραπεία και να μην υπάρξει πια πρόβλημα στη ζωή σου.Τώρα απόλαυσε τη δίμηνη αναρρωτική (κι εγω παρηγοριόμουν με τη σκέψη τους)
    Φιλάκια πολλά και περαστικά σου απο καρδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...