Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Όταν ο Παράδεισος έχει τη μορφή μιας παραλίας: Πετρομέλισσο (Βένετο Πηλίου)

    Ακριβώς πριν από ένα μήνα, εσείς κι εγώ επιχειρήσαμε μια βολτούλα στο Βένετο, ένα σχετικά άγνωστο, αλλά όμορφο Πηλιορείτικο χωριό. Περάσαμε από τη λίμνη Κάρλα...φτάσαμε στο Βένετο... ακολουθήσαμε το δρόμο για τη μία από τις δυο του παραλίες, το Κουλούρι... και γνωρίσαμε ένα μικρό, πεντακάθαρο διαμάντι.

   Αυτή τη φορά λέω να ακολουθήσουμε μια άλλη διαδρομή, με σκοπό να γνωρίσουμε τη δεύτερη παραλία του Βενέτου, το Πετρομέλισσο. Πριν όμως από αυτό, έχουμε αρκετά να θαυμάσουμε στο δρόμο μας.

   Ξεκινώντας από τη Λάρισα και με κατεύθυνση προς την Αγιά, οδηγούμαστε προς ένα μικρό χωριό του θεσσαλικού κάμπου, το Καστρί...

   Γιατί "Καστρί";

  Εικάζω πως για την ονομασία του ευθύνονται τα πολλά μικρά πέτρινα χτίσματα στις πλαγιές του...Κάποιοι έχουν χτίσει τα δικά τους "κάστρα" για να στεγάσουν την οικογένεια...

   Προχωρώντας, σε μια μικρή πλατεία στο χωριό Καλαμάκι, ένας τεράστιος, παλιός πλάτανος σου προσφέρει τη σκιά του και μια φωλίτσα για να κρυφτείς. Δεν έχει ζέστη, φυσάει όμορφα εδώ. Παρόλα αυτά, τα τζιτζίκια στον κορμό του δίνουν πάρτι... και σου παίρνουν τ΄αυτιά.Στολή παραλλαγής..

"Εάν με βλέπετε, αυτό σημαίνει πως πρέπει να τελειοποιήσω την τεχνική μου στο κρυφτό"...

"Ωπ! Γεια! Ήρθα να πω χαρούμενος ένα γεια, αλλά φυσάει και ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩΩΩ!!"

  Φεύγουμε από το Καλαμάκι, αρκετά μείναμε εδώ. Είπαμε, θέλουμε να πάμε στο Βένετο και στο Πετρομέλισσο! Για να το κάνουμε όμως αυτό, πάλι πρέπει να περάσουμε δίπλα από τη λίμνη Κάρλα... Αυτή τη φορά θα θαυμάσουμε τα "νησάκια" της, πολύτιμο τόπο ξεκούρασης για πολλά είδη πουλιών.
   Αφήνουμε τη λίμνη και συνεχίζουμε. Λίγο πριν το Βένετο, συναντάμε μικρά γουρουνάκια να βόσκουν ελεύθερα στο δάσος.  


  Φτάνουμε στο Βένετο και το διασχίζουμε, ακολουθώντας την πινακίδα που μας κατευθύνει προς το Πετρομέλισσο.

   Εδώ τώρα θα κάνουμε λίγο "Jeeping"... 


   Στην πραγματικότητα, το αυτοκίνητό μας είναι συμβατικό και όχι τζιπ 4x4, αλλά τα καταφέρνει μια χαρά, παρόλο που ο δρόμος είναι χωματόδρομος. Δεν έχει βρέξει πρόσφατα κι έτσι δεν έχουμε εκπλήξεις, ο δρόμος είναι σχετικά ομαλός. Η θάλασσα φαίνεται κι αρχίζουμε να ανυπομονούμε.

   Λίγα χιλιόμετρα μετά, ο δρόμος σταματά. Αφήνουμε το αυτοκίνητο - θα περπατήσουμε από δω και πέρα. Βλέπουμε ένα κιόσκι και φυσικά τη θάλασσα, αλλά η παραλία παραμένει αθέατη ακόμη.


   Κατεβαίνουμε ένα πλακόστρωτο, περιποιημένο μονοπάτι...


...και στο τέρμα του, η συνειδητοποίηση: ανακαλύψαμε τον Παράδεισο. 
  Παρατηρούμε τα βράχια: είναι γεμάτα ρωγμές, εσοχές, μικρές σπηλιές... θα τα δούμε κολυμπώντας, ένα προς ένα, θα μάθουμε τα μυστικά τους.


  Πίσω μας, βράχοι και η φαρδιά κοίτη ενός ρέματος. Δεν τρέχει τώρα νερό, είναι καλοκαίρι. Το μόνο που βλέπεις είναι το πυκνό δάσος.


   Δε θα το ακολουθήσουμε αυτή τη φορά, η παραλία έχει ήδη κερδίσει την καρδιά μας. Και έχουμε πολλά να εξερευνήσουμε...   Εδώ θα δροσιστούμε... και γιατί όχι; θα ξεκινήσουμε την κουβέντα μας, σχολιάζοντας το καθετί.
Info:


   Το Πετρομέλισσο ονομάστηκε έτσι επειδή οι κάτοικοι του Βένετου χρησιμοποιούσαν τα βράχια (και τις εσοχές τους) για να τοποθετούν τα μελίσσια τους.

   Η μορφή της παραλίας δεν ήταν πάντοτε έτσι. Ο κόλπος ήταν γνωστός στους ντόπιους ψαράδες, αλλά δεν ήταν προσβάσιμος από την ξηρά. Στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, οι κάτοικοι του χωριού σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, αποφάσισαν να δημιουργήσουν και να σχηματοποιήσουν την παραλία χρησιμοποιώντας εκρηκτικά και διάνοιξαν το πέρασμα ανάμεσα στους βράχους. Αρκετοί βράχοι λόγω των εκρήξεων υπέστησαν τις ρωγμές που είδαμε εμείς σήμερα, ή επανατοποθετήθηκαν σε περίεργα σημεία. Από κει και πέρα, η θάλασσα και τα κύματα ανέλαβαν τα υπόλοιπα, διαμορφώνοντας τις εσοχές και τις μικρές σπηλιές. 

  Ακριβώς δίπλα στην παραλία του Πετρομέλισσου υπάρχει και άλλος μικρός κόλπος, ο οποίος όμως είναι προσβάσιμος είτε δια θαλάσσης, είτε με αρκετή ώρα πεζοπορίας μέσα από μονοπάτι στο βουνό.  (Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δημήτρη, ο οποίος μας έδωσε όλες τις παραπάνω πληροφορίες).

   Αξιοσημείωτο είναι το περιποιημένο και στρωμένο με πέτρα μονοπάτι, έργο των κατοίκων του χωριού. Το μονοπάτι κατηφορίζει αρκετά μέτρα προς τα κάτω, γι΄αυτό και η παραλία δεν είναι άμεσα ορατή από το σημείο όπου αφήνει κανείς το όχημά του. Είναι όμως ιδιαίτερα προσεγμένο και με εντυπωσίασε ευχάριστα.

50 σχόλια:

 1. Ax, αυτές οι αποδράσεις σου...
  Δε φαντάζεσαι πόσο τις απολαμβάνω!!!
  Ακόμα και σε μέρη που δεν έχω επισκεφθεί, νιώθω πως βρέθηκα εκεί, έστω και για λίγο!!!
  ;-)
  Φιλάκια πολλά, Έλλη μου!!!
  Καλή εβδομάδα να έχεις!!!
  ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι τόσο πολύ γι΄αυτό που λες!! Να είσαι καλά, Γιάννα μου, καλή εβδομάδα!
   ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά κι από εμένα!

   Διαγραφή
 2. αυτή η χώρα μας έχει τόσες ομορφιές, και εσύ μας ταξίδεψες με τον μοναδικό σου τρόπο!!! Καλό βράδυ και πολλά πολλά ταξίδια και εκδρομές σας εύχομαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τελικά ναι, κάθε γωνίτσα της είναι και μια ανακάλυψη...
   Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και ανταποδίδω! Φιλάκια, καλό βράδυ!

   Διαγραφή
 3. Μαζί σου έκανα μια υπέροχη εκδρομή σήμερα...
  Φιλάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήταν χαρά μου να σ΄έχω μαζί μου!!! Σε φιλώ, Φλώρα μου.

   Διαγραφή
 4. Υπέροχη απόδραση !!!!!! - "αποδράσαμε" κι εμείς μαζί σου,
  Έλλη μου !!!! Υπέροχες οι φωτογραφίες -οι πελαργοί μου
  θύμισαν την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Καβάλα (υπάρχει ένα
  χωριό -το Ποντολίβαδο-που είναι γεμάτο με φωλιές πελαργών )
  Να είσαι καλά !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι που απόλαυσες την περιήγηση!
   Δεν ήξερα ότι κατάγεσαι από την Καβάλα. Το Ποντολίβαδο δεν το γνωρίζω, αλλά την Καβάλα σαν πόλη τα τελευταία χρόνια την έχω "φάει με το κουτάλι"... το ίδιο και τη Θάσο.
   Φιλιά πολλά!

   Διαγραφή
 5. Ρε συ Έλλη, αναρωτιέμαι, αυτά τα μέρη είναι σίγουρα τόσο ωραία ή τα ομορφαίνουν τα ρεπορτάζ σου;;.... Σε φιλώ γλυκά! :)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι όντως τόσο ωραία!!!! Εγώ κάνω απλή αποτύπωση και καταγραφή της πραγματικότητας... τίποτε άλλο!
   Πολλά φιλιά γεμάτα αγάπη κι από εμένα, ευχαριστώ για την εμψύχωση!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/8/13, 7:14 π.μ.

   Είναι! Είναι! Το επιβεβαιώνω κι εγώ, η... ντόπια!

   Φιλιά! Να περνάς καλά!
   :)

   Διαγραφή
 6. Ελλάκι αισθάνομαι σαν να είμαστε ανταποκριτές των όμορφων Ελληνικών τοπίων !!!Εγώ με το άγνωστο σχεδόν σε όλους Φανάρι στην τελευταία ανάρτηση μου και εσύ με τα πανέμορφα θαλασσινά και μη τοπία!!!Στολίδι αξίας ο κολπίσκος με τα καθάρια νερά!!Νάσαι καλά που με οδήγησες εκεί,το ευχαριστήθηκα πολύ !Θάλασσα και παραλία να είναι και ότι να'ναι!!!Φιλάκια και εύχομαι να κάνεις και άλλες όμορφες εξορμήσεις!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες χάθηκα λίγο από εσάς, κι έτσι δεν έχω διαβάσει την ανάρτησή σου για το Φανάρι... Υπόσχομαι όμως να επανορθώσω σύντομα!!

   Η χώρα μας έχει απίστευτες ομορφιές και στην πραγματικότητα, πολλές από αυτές ούτε καν τις γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε αυτές που "διαφημίζονται" περισσότερο, αλλά για μένα, οι άγνωστες γωνίτσες αξίζουν περισσότερο, ίσως γιατί είναι πιο ανέγγιχτες από τον πολιτισμό. Είσαι εσύ και η φύση, οι ήχοι της, τα χρώματά της, άντε και λίγοι άνθρωποι ακόμη μαζί σου. Όχι μαγαζιά, ξαπλώστρες, φασαρία, ο ένας πάνω στον άλλο και λοιπά συμπαρομαρτούντα... Δε λέω ότι δε χρειάζονται κι αυτά, αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο. Η φύση χρειάζεται να ανασαίνει, κι εμείς πρέπει να την αφήνουμε λιγάκι.
   Να περνάς όμορφα, στέλνω πολλά φιλιά!

   Διαγραφή
  2. Συμφωνω με αυτά που σκέπτεσαι και γράφεις Την δική μου μικρή και πανέμορφη παραλία δεν είναι ούτε 2 μέτρα δεν την αλλάζω με οποιανδήποτε οργανωμένη πλάζ....Θα την δεις σε μία επόμενη ανάρτηση

   Διαγραφή
  3. Καλημέρα! Ανυπομονώ να τη δω... Φιλάκια Έφη μου!

   Διαγραφή
 7. Τι ωραίες εικόνες μας μεταφέρεις με τις φωτογραφίες σου !!
  Είναι σαν να είμαστε κι εμείς εκεί !!
  Και πόσες ομορφιές έχει η χώρα μας που τις ανακαλύπτουμε
  σιγά σιγά !! Να είσαι καλά και να οδηγείς κι εμάς σε τόσο
  μαγευτικά μέρη !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Κι εγώ το χαίρομαι που έρχεστε μαζί μου...

   Διαγραφή
 8. χαχαχα! Με το σκυλάκι γελάω! Ωραίες όλες οι φωτογραφίες αλλά ο σκύλος έκλεψε τις εντυπώσεις Έλλη μου!
  Καλά να περνάς!
  Φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το σκυλάκι ήταν απίστευτο!! Σηκώθηκε από τη σκιά όπου καθόταν για να μας προϋπαντήσει, αλλά το καημένο από το πολύ μαλλί κι από τον αέρα δε μας έβλεπε, χεχε!!
   Τρόμαξα να το φωτογραφίσω... σβούριζε συνέχεια!
   Καλά να περνάς κι εσύ, φιλάκια!

   Διαγραφή
 9. Αυτη η θαλασσα, ο μικρος κολπος με τα τυρκουαζ νερα πω πω ειναι ποιημα, μπραβο Ελλη άξιζε να πας και οι φωτογραφιες σου πολυ πολυ ζωντανες, άααχχχχ ταξιδέψαμε πάλι ιντερνετικά, φιλακια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ό,τι και να πω είναι λίγο, είναι πραγματικά πανέμορφο μέρος! Και τόσο καθαρά τα νερά...
   Χαίρομαι που σου άρεσε. Πολλά φιλιά!

   Διαγραφή
 10. ΄Αλλη μια παραμυθένια, δροσερή γωνιά της Ελλάδας μας...
  Σ ευχαριστούμε που μας έδειξες τον δρόμο...
  Εύχομαι μέχρι να μας αποχαιρετήσει το καλοκαιράκι να΄χεις πολλές ευκαιρίες για ταξίδια και εκδρομές...
  Να τα περνάς όμορφα καλή μου...
  Σου στέλνω τα φιλιά μου...
  ***Αννιώ***

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αννιώ μου, να είσαι καλά, σ΄ευχαριστώ! Φέτος, αυτές τις αποδράσεις τις απόλαυσα ειλικρινά. Το χειμώνα θα έχω πολλά να αναπολώ...
   Να περνάς όμορφα κι εσύ και να εκμεταλλευτείς τον ζεστό καιρό όσο μπορείς. Κάτι μου λέει πως θα τραβήξει σε μάκρος η καλοκαιρία φέτος κι αυτό θα'ναι πολύ καλό για όλους μας!
   Φιλάκια πολλά σου στέλνω κι εγώ!

   Διαγραφή
 11. Ευχαριστώ για τη ξενάγηση, πρώτη φορά το βλέπω και το ζήλεψα.Υπέροχο μέρος πραγματικά Καλά να περνάς φίλη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι που σε κέρδισε κι εσένα το μέρος, Αχτίδα μου, όσο κι εμένα! Εύχομαι να καταφέρεις να το επισκεφθείς και να το θαυμάσεις από κοντά κάποια στιγμή. Να περνάς όμορφα, φιλάκια!

   Διαγραφή
 12. τι ομορφη η παραλια με τα βότσαλα και τα βράχια!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ενα ακόμα πολύ όμορφο ταξίδι. Οι μικροί μας φίλοι εμπλούτισαν τις φωτογραφίες σου. Φιλάκια πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι μικροί μας φίλοι μας έκαναν παρέα σε όλη τη διαδρομή... ο καθένας από το πόστο του!
   Φιλάκια πολλά κι από εμένα!

   Διαγραφή
 14. Ταξίδεψα μαζί σου, περπάτησα στο μονοπάτι και κολύμπησα στα καταγάλανα νερά του Πετρομέλισσου...
  Να είσαι καλά Έλλη μου που μας τα έδειξες.
  Φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι όμορφα που ταξιδέψαμε μαζί! Εγώ ευχαριστώ για την παρέα...
   Φιλάκια, Ελένη μου!

   Διαγραφή
 15. Πραγματικός παράδεισος και χαίρομαι που τον μοιράστηκες μαζί μας..τόσο όμορφα μέρη!!
  Γέλασα με το σκυλάκι πάντως...
  Πολύ τη χάρηκα την ανάρτηση!!
  φιλιά πολλά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξέρεις, όταν σκεφτόμουν πώς να τιτλοφορήσω την ανάρτηση, η λέξη "παράδεισος" ήταν η πρώτη που μου ήρθε στο νου... πώς αλλιώς να το περιγράψεις όλο αυτό με μία λέξη;
   Όσο είσαι στο δρόμο, πριν κατεβείς το μονοπάτι, δεν έχεις ιδέα για το τι θα συναντήσεις κάτω. Δεν φαίνεται από πουθενά και δεν σε προϊδεάζει τίποτα! Κι όταν κατεβαίνεις, παίρνεις μια βαθιά, έκπληκτη ανάσα και μένεις να θαυμάζεις όλη αυτή την ομορφιά.
   Είπα ότι το ερωτεύτηκα το μέρος; Αν όχι, να το ξαναπώ!!!
   Όσο για το σκυλάκι, μες στην τσαχπινιά... και ήταν τόσο καλό μαζί μας, ούτε γάβγισε, ούτε τίποτα. Μας πλησίασε και πήρε πόζα άνετο!
   Φιλάκια, Μαρία μου!

   Διαγραφή
 16. Τί υπέροχη εκδρομή!!!! Τόσα όμορφα μέρη!! Νά'σαι καλά, 'Ελλη μου, που μας ταξιδεύεις κι εμάς μαζί σου!
  Φιλάκια πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι που απόλαυσες την εκδρομή! Φιλάκια πολλά, Μαριάννα μου!

   Διαγραφή
 17. Thank you for these WONDERFUL images of a little paradise, Elli mou!!! It's truly an amazing place, the sea is dreamy and those green forests by the sea are SOOO beautiful!!! The picture of the road "suspended" over the blue sea is amazing! You love nature and it shows! :)
  Keep enjoying Summer, my dear friend! Polla filakia!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. If only I could take you there, with me... in person, not only by photos! I know you would love this place... there's pure nature there, this kind of nature we both enjoy, appreciate and respect.
   Thank you for all your words, my friend! :) Enjoy your Summer too! Filakia polla!

   Διαγραφή
 18. Ευχαριστούμε πολύ για τις πανέμορφες φωτό σου και πρέπει να περάσατε απίθανα!!!!
  Έλλη μου πολλά φιλιά!!!!!!
  ΥΓ.Το παίρνω στο φατσοβιβλίο να το ξαναδώ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι, έχεις δίκιο Έφη μου, ήταν πολύ όμορφα και το απολαύσαμε!!!
   Σ΄ευχαριστώ για όλα! Φιλάκια!

   Διαγραφή
 19. Ελλη μου η διαδρομή αυτή με αγγίζει ιδιαίτερα , γιατί αγαπώ τις εξερευνήσεις σε μικρά λιγοπατημένα μέρη . Αφάνταστα μου άρεσε στο σύνολο η διαδρομή , αγαπώ αφάνταστα το δάσος και την θάλασσα .Να είσαι καλά και να κάνεις τέτοιες ωραίες περιηγήσεις.
  Σε φιλώ από καρδιάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ταιριάζουμε απόλυτα σε αυτό, αγαπάμε τα ίδια πράγματα!
   Ελπίζω αυτό το μέρος να συνεχίσει να είναι λιγοπατημένο. Κι αν όχι, τουλάχιστον όσοι το απολαμβάνουν, ελπίζω να το σέβονται... για να μπορέσει να διατηρήσει την ομορφιά και την αξία του, ως έχουν τώρα.
   Σε φιλώ γλυκά.

   Διαγραφή
 20. Τι ομορφιές κρύβει η πατρίδα μας. Να είσαι καλά που μας πήρες μαζί σου και ανακαλύψαμε αυτόν τον Παράδεισο. Πολλοί σαν και σένα προσπαθούν να μας ξεναγήσουν και να γνωρίσουμε τις ομορφιές της πατρίδας μας γιαυτό και σας ευχαριστούμε.
  φιλιά πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν και, όταν ξεκίνησα αυτό το ιστολόγιο, η αλήθεια είναι πως δεν είχα σκοπό να κάνω την... ξεναγό (τρομάρα μου), στην πορεία συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει να "ταξιδεύω" μαζί σας και να γνωρίζουμε μαζί κάποια από τα μέρη που επισκέπτομαι.
   Η χώρα μας έχει ομορφιές, αρκεί μόνο να τις αναζητήσεις...
   Φιλάκια, Μαρία μου.

   Διαγραφή
 21. Να'σαι καλά, Ελλη μου, που μας πήγες αυτή την τόσο όμορφη εκδρομή! "Γέμισαν" τα μάτια μας όμορφες εικόνες, η θαλασσινή αλμύρα "έλουσε" το σώμα σ'αυτό το μικρό κομμάτι! Αυτό το υπέροχο γαλανό της θάλασσας με το εκπληκτικό πράσινο είναι ο απόλυτος συνδυασμός!!
  Φιλάκια και πάντα τέτοια!! Και μην μας ξεχνάς!! "Διψάμε" για ομορφιές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τέτοια να μου λέτε εσείς και θα το πάρω πάνω μου στο τέλος και ποιος μας σώζει μετά...
   Όσο για το να σας ξεχάσω, με τίποτα!! Ξεχνιέται τέτοια παρέα;
   Χαίρομαι που σου άρεσε η βόλτα μας! Φιλάκια, Πέπη μου!

   Διαγραφή
 22. Μαιμουδάκι μας ταξίδεψες όμορφα..μας μετάφερες όμορφα όλα αυτά που είδες... και πάλι το δελφινάκι στο στοιχέιο του :))) πολύ όμορφες φωτος και οι πληροφοριες σου και οι λεζάντες σου... στο τέλος το info πολύ σημαντικό καλά έκανες και το βάλες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε, τι, χωρίς info και πληροφορίες; Ή κάνουμε οδοιπορικό, ή δεν κάνουμε, χαχα!!
   Χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες και σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως που επισκέφθηκες με τη σειρά όλες τις αναρτήσεις μου που είχες χάσει... Με τιμάς απίστευτα!
   Φιλούθκια!

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...