Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Χειροποίητο t-shirt "Audrey Hepburn"

  Audrey Hepburn (Όντρεϊ Χέπμπορν) γεννήθηκε το 1929 και είχε ολλανδική και αγγλική καταγωγή. Οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίζουμε και τη θυμόμαστε κυρίως ως παγκοσμίως φημισμένη ηθοποιό, αλλά η Χέπμπορν δεν ήταν μόνο αυτό: ήταν ένας ενδιαφέρων, πολυδιάστατος, πολυτάλαντος άνθρωπος, μια Γυναίκα την οποία δεν μπορεί κανείς παρά να θαυμάζει, έως και σήμερα.
   Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, αν εξαιρέσει κανείς τις διαρκείς μετακινήσεις που αναγκαζόταν να κάνει η οικογένειά της, λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της. Οι δυσκολίες προέκυψαν μετά, κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου πολέμου. Συγγενείς της εκτελέστηκαν, η αγγλική της καταγωγή θεωρήθηκε επικίνδυνη και η ίδια, υποφέροντας από υποσιτισμό, αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας. Ως το 1944 η Χέμπορν είχε εξελιχθεί σε μια πολύ καλή μπαλαρίνα και χόρευε μυστικά, προσπαθώντας μέσα από το χορό να μαζέψει χρήματα για να ενισχύσει την Ολλανδική αντίσταση εναντίον των κατακτητών. Ταυτόχρονα, ζωγράφιζε (κάποια από τα σχέδιά της μπορεί κάποιος να τα δει έως και σήμερα).
   Μετά τον πόλεμο, η Όντρεϊ στράφηκε προς το μπαλέτο, επιχειρώντας να γίνει μια πρίμα μπαλαρίνα. Όμως, λόγω του ύψους της και της κακής διατροφής που ακολουθούσε κατά τη διάρκεια του πολέμου, αυτό κρίθηκε αδύνατο. Έτσι, ακολουθώντας τις συμβουλές της δασκάλας της του χορού, η Χέπμπορν στράφηκε προς την ηθοποιία. 
  Εμφανίστηκε σε πάμπολλες κινηματογραφικές ταινίες, καθώς επίσης και σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ.  Έχει βραβευτεί με βραβεία Όσκαρ, Γκράμι, Τόνυ και Έμμι, αλλά και με Χρυσές Σφαίρες (είναι μάλιστα μία από τα λιγοστά άτομα που έχει κερδίσει όλα αυτά τα βραβεία στην καριέρα της) και έχει καταταγεί στην 3η θέση της λίστας με τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών. Ταυτόχρονα, αποτέλεσε σύμβολο μόδας, ομορφιάς, θηλυκότητας, φινέτσας και κομψότητας.
   Το 1961, υποδύθηκε την Χόλι Γκολάιτλι στην ταινία "Πρόγευμα στο Τίφανι'ς" (Breakfast at Tiffany's) και κατάφερε να μετατρέψει το χαρακτήρα της Χόλι σε ένα χαρακτήρα-σύμβολο του Αμερικανικού σινεμά για τον 20ο αιώνα.  Τα ρούχα που φορούσε η ηθοποιός στην ταινία τα σχεδίασε η ίδια μαζί με τον σχεδιαστή Ζιβανσί. Ένα από όλα αυτά, το μικρό μαύρο φόρεμα του Ζιβανσί, έγινε το πλέον αναγνωρίσιμο μικρό μαύρο φόρεμα στην ιστορία.
   Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η ηθοποιός (επηρεασμένη σαφώς από τις εμπειρίες της από τον πόλεμο) τα αφιέρωσε σε ανθρωπιστικά έργα: έγινε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF, περιοδεύοντας σε πολλές χώρες για να βοηθήσει και να στηρίξει τα παιδιά που το είχαν ανάγκη. Για τη συνολική συνεισφορά της στην ανθρωπότητα, της έχουν απονεμηθεί το "Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας" (από τον Τζ. Μπους) και το "Βραβείο Ανθρωπισμού Τζιν Χέρσολτ" (από την Ακαδημία των Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών), το οποίο όμως της αποδόθηκε μετά θάνατον.
   Η Όντρεϊ Χέπμπορν απεβίωσε το 1993, από την επάρατη νόσο. 

  Η Χέπμπορν, κατά τη γνώμη μου, ήταν μια φοβερά συνειδητοποιημένη γυναίκα και ηθοποιός. Αν κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς (στο κοινό και σε συνεντεύξεις) σχετικά με τη ζωή, τον άνθρωπο, αλλά και διάφορα άλλα ζητήματα, θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι. Κάθε ατάκα της, κάθε λόγος της, είναι και μια συμβουλή ή διαπίστωση, γεμάτη σοφία.

  Σαφώς επηρεασμένη από την ηθοποιό, τη γυναίκα, τον άνθρωπο Όντρεϊ Χέπμπορν... αυτή τη φορά έφτιαξα ένα t-shirt για μένα, με τη μορφή της και κάποια από τα λόγια της - τα πιο αγαπημένα μου, ίσως, ή αν θέλετε, τα πιο ταιριαστά με εμένα και τη δική μου κοσμοθεωρία.

"Audrey Hepburn" 
T-shirt με χειροποίητη, ζωγραφισμένη στάμπα 
(σε ασημί και μαύρο χρώμα)

"Πιστεύω στο να φιλιέσαι... να φιλιέσαι πολύ.
Πιστεύω στο να είσαι δυνατός, όταν όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά.
Πιστεύω ότι τα ευτυχισμένα κορίτσια, είναι τα πιο όμορφα κορίτσια.
Πιστεύω ότι το αύριο είναι μια άλλη μέρα...
και πιστεύω στα θαύματα."

    Τι να πει κανείς περισσότερο; Σε τι να πιστέψει περισσότερο; Τα λόγια της τα λένε όλα...

(Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την ηθοποιό, δείτε εδώ)

Off the record: Γράφοντας την προηγούμενη ανάρτηση, το ξέρετε, το καταλάβατε όσοι από εσάς τη διαβάσατε, δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου. Συμβαίνει... αν και δε σας έχω συνηθίσει σε αυτό. 
   Αυτό που είναι σπάνιο, είναι αυτό που κάνατε εσείς: ήρθατε, διαβάσατε κάτι που ήταν και δεν ήταν σαφές... και είπατε μια (δυο, τρεις...) καλές κουβέντες. Με στηρίξατε με το δικό σας, μοναδικό τρόπο, με αγκαλιάσατε, με εμψυχώσατε, με κάνατε να χαμογελάσω ξανά, με συγκινήσατε. Ήσαστε εδώ, όταν το χρειάστηκα να ξεσπάσω και με ακούσατε (εντάξει, διαβάσατε). Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη φιλία σας. Να είστε καλά... και ανταποδίδω την αγάπη σας.
   And now, I'm back... 
 (Αν και, λόγω της επερχόμενης μετακόμισης δεν έχω και πολύ χρόνο προς το παρόν για να επισκεφθώ τα σπιτάκια σας, αλλά θα επανορθώσω σύντομα). 

   Καλό σας βράδυ!

54 σχόλια:

  1. Τι να πει κανείς περισσότερο; Σε τι να πιστέψει περισσότερο; Τα είπες όλα έλλη. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα... το λέω και εγω συχνά αυτό.
    Πολύ όμορφη μπλούζα. Πως την έφτιαξες;
    καλημέρα- φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Χριστίνα!
      Τη μορφή της Όντρεϊ την έφτιαξα με στένσιλ, όπως και τις προηγούμενες φορές (στις άλλες μπλουζίτσες που είχα φτιάξει). Τα γράμματα έγιναν με το χέρι όλα, χρησιμοποιώντας το σωληνάριο της μπογιάς (προσπάθησα να μην έχουν πολλές αποκλίσεις μεταξύ τους) και το ασημί χρώμα το έχω απλώσει με πινέλο.
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα...μια πολύ όμορφη ανάρτηση/αφιέρωμα από την αρχή ως το τέλος
    και τα λόγια που επέλεξες για τη μπλούζα , μου άρεσαν
    και η ίδια η μπλούζα
    Να σαι καλά , φιλούθκια γλυκό μαιμουδάκι
    off the record: ένα μαιμουδάκι εχουμε στη γειτονιά μας , να μη το αγαπούμε; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, γλυκό μου Δελφινάκι...
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για όλα.
      Χάρηκα που σου άρεσε η ανάρτηση και η μπλουζίτσα. Ήταν ό,τι χρειαζόταν να για ξαναπάρω κι εγώ τα πάνω μου... ένα δωράκι στον εαυτό μου με δυο-τρία σοφά λόγια.
      Φιλούθκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα!λοιπόν πίσω από μια όμορφη και λαμπερή γυναίκα σύμβολο μπορει να κρύβεται μια τέτοια ιστορία,ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!! μια κλασσική γυναίκα σε ένα μοντέρνο
    μπλουζάκι,πολύ όμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Μαρία μου! Χαίρομαι που σου άρεσε το μπλουζάκι.
      Η Χέπμπορν μπορεί να είχε απαράμιλλη λάμψη και αισθητική, όμως όλη της η ζωή δεν ήταν πάντα λαμπερή... Εγώ θεωρώ ότι κοπίασε αρκετά για να γίνει αυτό που έγινε. Και φυσικά, ανταμείφθηκε.
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. καλημέρα!!!
    ομορφη μερα!http://www.youtube.com/watch?v=LL011-59beY

    ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΛΟΦΟΡΕΜΈΝΟ να είναι!φιλιά!
    απο το παραπνω κρατας μονο: ειναι ενα δωρο η ζωή μα συχνα το ξεχναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Barby μου!!
      Σ΄ευχαριστώ πολύ-πολύ για την αφιέρωση! Να είσαι καλά! Στέλνω τα φιλιά μου και κρατώ αυτά τα λόγια...

      Διαγραφή
  5. καλέ πώς το έφτιαξες;;;;έπαθα πλάκα!Είναι τόσο καλόγουστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου, χαίρομαι ειλικρινά που σου άρεσε!
      Απλώς, το ζωγράφισα!!
      Τα χρώματα είναι ειδικά για ύφασμα και για τη μορφή της Όντρεϊ έχω εφαρμόσει το χρώμα με τη βοήθεια στένσιλ.
      Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  6. Υπέροχο!!!
    Είναι μία από τις αγαπημένες μου!!
    Μπράβο, έγινε τέλειο!!
    Καλή συνέχεια με πολλά χαμόγελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν μια μοναδική προσωπικότητα...
      Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια και σ΄εσένα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Τί όμορφο μπλουζάκι!!!
    Μπράβο, Έλλη μου!!! Με ό,τι κι αν καταπιαστείς, θα μας αφήνεις με ανοιχτό το στόμα!!!
    Να μην μας ευχαριστείς για τίποτα...
    Οι φίλοι (χωρίς εισαγωγικά), δεν είναι πλάι σου μόνο στα εύκολα...
    Σε φιλώ πολύ-πολύ, κούκλα μου!!!
    Καλή σου μέρααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το σχόλιό σου, με έκανες να χαμογελώ μέχρι τα αυτιά...
      Αχ, βρε Γιάννα μου!
      Αν με φέρει ο δρόμος προς τη Σύρο, τρέχοντας θα έρθω να σε βρω.
      Πολλά φιλιά και την αγάπη μου, να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  8. Υπέροχο μπλουζάκι!Και τι όμορφα,αισιόδοξα τα λόγια που έχει πάνω!Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχα αυτά τα λόγια της, πράγματι. Και πόσο δίκιο έχει...
      Φιλάκια, καλή συνέχεια να έχεις κι εσύ, Σπυριδούλα μου!

      Διαγραφή
  9. Το μπλουζάκι θα σου έχει φτιάξει λίγο τη διάθεση...
    Είναι πολύ ωραίο και πολύ πρωτότυπο.
    Και η υπέροχη Audrey Hepburn το αιώνιο σύμβολο της κομψότητας.
    Θα ήθελα πολύ να είχα το στυλ της.
    Θα ήθελα πολύ να έφτιαχνα κι εγώ ένα τέτοιο μπλουζάκι
    αλλά επειδή έχω άλλες διαστάσεις θα αλλάξει διαστάσεις και η Audrey Hepburn με το τσίτωμα της μπλούζας πάνω μου χαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπλουζάκι μου έφτιαξε όντως τη διάθεση, Φλώρα μου, σωστά με ψυχολόγησες! Χαίρομαι που σου άρεσε!
      Κι εγώ θα ήθελα να είχα το στυλ της... (μη νομίζεις, και οι δικές μου διαστάσεις δεν είναι και συλφίδας... αδύνατες προς τα έξω είναι!!! Το μπλουζάκι που είδες το πήρα λιγάκι φαρδουλούτσικο... να κρύβει και τίποτα, χαχα)!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  10. "Πιστεύω στο να είσαι δυνατός,όταν όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά" αυτό τα λέει όλα!!!!Έλλη ,να το θυμάσαι!!!Το μπλουζάκι απλά υπέροχο!!!Καλή ευκολία στη μετακόμιση!!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ γι΄αυτό το έγραψα... για να μην το ξεχνώ! Κι όσο θα το περιφέρω φορώντας το, τώρα το καλοκαίρι, θα το θυμίζω και σε άλλους...
      Σ΄ευχαριστώ για την ευχή σου περί μετακόμισης - ένας χαμός γίνεται!!!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Στις αναποδιές της ζωής μας Έλλη μου,πρέπει να μας γίνει μότο "το αύριο ξημερώνει μιά καινούρια μέρα"το μπλουζάκι απίστευτο! καταπληκτική η ιδέα και το θέμα που συνόδευσε το μπλουζάκι απο την αξέχαστη Aundrey Hepbourn..πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια είναι αυτό που λες!
      Ήθελα εδώ και καιρό να φτιάξω ένα μπλουζάκι με την Όντρεϊ... νομίζω ότι τελικά το έφτιαξα στην κατάλληλη στιγμή και με τα πλέον κατάλληλα λόγια της. Φιλάκια κι από εμένα!

      Διαγραφή
  12. Τι όμορφο που είναι!! Μπράβο σου Έλλη! Απίθανο μπλουζάκι!! Αλλά και τα λόγια της.. η αλήθεια είναι πως δεν τα ήξερα όλα αυτά για τη ζωή της. Απίστευτη γυναίκα..
    Καλή υπομονή και επιμονή με την μετακόμιση!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου, και για το μπλουζάκι, και για τη μετακόμιση!
      Η Όντρεϊ έγινε σύμβολο και οι περισσότεροι τη γνωρίζουμε μέσα από αυτό και από την απόδοση που είχε στις ταινίες της - λίγοι γνωρίζουν πόσο δύσκολα είχε περάσει και τη δύναμη του χαρακτήρα της.
      Εγώ πάλι, δεν ήξερα ότι ζωγράφιζε...
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  13. Πολύ όμορφο το μπλουζάκι και μου αρέσει που μαθαίνω πράγματα από το blog σου!Φιλιά πολλά και καλή δύναμη στη μετακόμιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, Aby μου! Χαίρομαι που απόλαυσες την επίσκεψή σου εδώ! Φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  14. Ένα τεράστιο φιλί, μια αγκαλιά κι ο θαυμασμός για τις υπέροχα τεκμηριωμ΄νες αναρτήσεις σου!
    Φιλάκια!
    Καλή μετακόμιση χαρά μου! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανταποδίδω και το φιλί και την αγκαλιά και το θαυμασμό!! Να είσαι καλά!
      Έχω χάσει πολλές από τις δικές σου αναρτήσεις, αλλά θα σου έρθω μόλις βάλω τάξη στον χαμό χαρτοκιβωτίων, σάκων και τσαντών... Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  15. Ειναι τέλειο το μπλουζάκι σου, θα τρελλαινόταν η ανηψιά μου και η αδελφή μου που είναι τόσο φαν της Χεμπορν, εχουν βιβλίο με τις φωτογραφίες της απο όλες τις ταινίες, εμένα μου αρέσει πολύ σε ολες τις ταινίες της και στο Breakfast at Tiffanys αλλά και πιο πού σε μια ταινία με το Γκρεκορυ Πεκ στη Ρώμη , νομίζω λέγεται Διακοπές στη Ρώμη.. μπράβο ωραία ανάρτηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ, Μαίρη μου!
      Ναι, "Διακοπές στη Ρώμη" λέγεται η ταινία, καλά θυμάσαι.
      Να περνάς όμορφα, σε φιλώ!

      Διαγραφή
  16. Πάρα πολύ όμορφο το μπλουζάκι σου, έχει κάνει υπέροχη δουλειά.Όσο γιαυτό που περιμένεις να γυρίσει σελίδα τρία χρόνια ξεχνατο για λίγο και θα δεις που η σελίδα θα γυρίσει μόνη της χωρίς να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι τόσο που σου άρεσε το μπλουζάκι, σε ευχαριστώ!
      Όσο για τη σελίδα... θα δείξει. Μπορεί να μου κάνει και καλό που καλλιεργώ τόσο την υπομονή μου...
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Η πιό αγαπημένη μου ηθοποιός,η Όντρεϊ Χέπμπορν!Εχω δεί όλες τίς ταινίες της!!!Τό μπλουζάκι σου εξαιρετικό Ελλη μου!!Πανέμορφο!!Καλή δύναμη καί μέ τό καλό η μετακόμιση!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ, φίλη μου, για όλα! Να περνάς όμορφα, σου στέλνω πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Έμαθα αρκετά πράγματα που δεν ήξερα για την Χέμπορν!!!
    Το μπλουζάκι απλά υπέροχο!!!
    Καλή ευκολία με την μετακόμιση!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ!
      Άργησα λίγο να σας απαντήσω... γινόταν χαμός!!
      Τώρα έχω βάλει μια κάποια σειρά με τα πράγματα της μετακόμισης.
      Και ονειρεύομαι θάλασσα...
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  19. Υπέροχη ήταν η Χέμπορν!! Τόσο φίνα και αριστοκρατική!!
    Ελλη μου, η φαντασία σου και η ευρηματικότητά σου καλπάζουν !
    Το μπλουζάκι είναι η τρανή απόδειξη !!!!!
    Καλή επιτυχία και στο διαγωνισμό του "Α city" !!
    Πολλά φιλάκια και καλή δύναμη στη μετακόμιση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου, να είσαι καλά, σ΄ευχαριστώ!
      Αρχίζει να μου αρέσει πολύ το να φορώ μπλουζάκια που έχω φτιάξει εγώ. Κάτι μου λέει πως θα ακολουθήσουν κι άλλα...
      Πολλά φιλιά, καλά να περνάς!

      Διαγραφή
  20. Eλλη μου με γοήτεψαν τα ΄όσα έγραψες για την υπέροχη ηθοποιό, εμπλούτισα τις γνώσεις μου πέραν από τα λίγα που γνωρίζω.
    Τα λόγια της πάντα έχουν μαγεία , διότι προέρχονται από μια γυναίκα του πολέμου , της δράσης και της προσφοράς .
    Να γνωρίζεις Ελλη μου οτι εμείς εδώ αντιλαμβανόμαστε μερικά πράγματα και έναν καλό λόγο από την ψυχή μας , επίσης συνθέτουμε το παζλ κάποιου ανθρώπου και τι περίπου νοιώθει.
    Σου εύχομαι καλή μετακόμιση ,αν και δεν είναι ότι περίμενες , αλλά τα λόγια της Χέμπορν ας σε συνοδεύουν.
    Σε φιλώ με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ τόσο πολύ για το σχόλιό σου!
      Τα λόγια της Χέπμπορν φανερώνουν έναν άνθρωπο σκεπτόμενο, φιλοσοφημένο σε σχέση με τη ζωή.
      Η αγκαλιά που μου έστειλε η "γειτονιά" και η συμπαράσταση που μου δείξατε όταν τη χρειαζόμουν, με συγκίνησε βαθύτατα. Να είστε όλοι και όλες καλά.
      Η μετακόμιση μπορεί να μην είναι ακριβώς ό,τι περίμενα, όμως είναι ό,τι πρέπει για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Μετά, με πιο ανανεωμένη διάθεση, βλέπουμε...
      Στέλνω κι εγώ την αγάπη μου και φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  21. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ,ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΑΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ;ΔΙΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑΚΙΜΙΖΕΙΣ,ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΘΑΣΟ;
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, φίλη μου! Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
      Και ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος, να που κάποια στιγμή περνάει μια άσχημη φάση και μια απαισιοδοξία... το θέμα είναι να ξανασηκωνόμαστε!
      Μετακόμισα, αλλά δεν έφυγα από Θάσο. Αυτό ήταν που με στενοχώρησε... θα επιστρέψω πάλι εκεί λοιπόν το χειμώνα.
      Στο μεταξύ όμως, δεν το σκέφτομαι! Βοηθάει το καλοκαίρι σε αυτό...
      Πολλά φιλάκια κι από εμένα, να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  22. Πολύ όμορφη μπλούζα! Τέλεια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπέροχο το μπλουζάκι που ετοίμασες και καταπληκτικά τα λόγια που επέλεξες! Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να διαλέξω κάποια από τα λόγια της... έχει πει τόσες αλήθειες κατά καιρούς! Στο τέλος διάλεξα αυτά που νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν και εμένα. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  24. Αχ κι έλεγα τι να φτιάξω απόψε;
    Πανεύκολο! Θα φτιάξω ένα μπλουζάκι! Καλά που μου το θύμισες!

    Αχ βρε Έλλη μου, μ' αρέσει η άνεση που μας τα παρουσιάζεις.
    Να'σαι καλά και να έρχεσαι κοντά μας όταν το έχεις ανάγκη.
    Το μοίρασμα είναι ξαλάφρωμα και λύτρωση!
    Ένα "Πάρε-Δώσε" που έχει ανεκτίμητη αξία.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις! Έτσι ένιωσα κι εγώ...
      Ξέσπασα λιγάκι φτιάχνοντας το μπλουζάκι αυτό και συζητώντας μαζί σας.
      Τώρα, συνεχίζουμε... με καλύτερη διάθεση.
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  25. Πολύ όμορφο όπως ότι φτιάχνεις
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ, Μαρία Έλενα! Φιλάκια κι από εμένα!

      Διαγραφή
  26. να κραταμε την ουσια των ανθρωπων και να παραδειγματιζομαστε!!!!υπεροχη η μπλουζα σου ελλη, καλοφορετη!!!
    φιλια πολλα και αγκαλιες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, να παραδειγματιζόμαστε... είναι σωστό αυτό που λες.
      Ίσως γι΄αυτό να επέλεξα κι εγώ αυτά τα λόγια της, ανάμεσα σε όλα τα άλλα που έχει πει.
      Πολλά φιλιά και αγκαλιές κι από εμένα, μπισκοτάκι μου! Καλά να περνάς!

      Διαγραφή
  27. Φόρεσε την όμορφη μπλουζίτσα σου΄και πέρνα απο το σπιτάκι μου να σε κεράσω βραβείο καρδούλα. φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη φόρεσα και ήρθα κι από το σπιτάκι σου, να παραλάβω την καρδούλα! Σ΄ευχαριστώ πολύ-πολύ που με σκέφτηκες και μου τη χάρισες! Πολλά φιλιά, Χριστίνα μου!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...