Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

DIY: Παιδικό καλοκαιρινό μπλουζάκι, με στάμπα ζωγραφισμένη στο χέρι

    Όσοι φίλοι είστε εδώ μαζί μου συχνά, θα έχετε δει τα t-shirt που έχω φτιάξει κατά καιρούς.

    Αυτά όμως ήταν ενηλίκων... τα μικρούλια μας θα τα αφήσουμε παραπονεμένα;

  Σήμερα, θα ετοιμάσουμε μαζί ένα απλό παιδικό μπλουζάκι με ζωγραφισμένη στάμπα και θαλασσινό θέμα, το οποίο μπορεί να φορεθεί είτε από ένα αγοράκι, είτε από ένα κοριτσάκι. Μην το φοβάστε, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Είμαι σίγουρη πως το μικρό σας (παιδί, εγγόνι, ανιψάκι, βαφτιστήρι, αδελφάκι, ξαδελφάκι...) θα το ευχαριστηθεί και θα το φοράει περήφανο όλο το καλοκαίρι στις βόλτες του (ειδικά αν του επιτρέψετε να σας βοηθήσει καθώς θα του το φτιάχνετε!!!).
                           

    Τι λέτε, ξεκινάμε; 

    Θα χρειαστούμε:

- χαρτόνι σκληρό
- χάρακα, ψαλίδι
- μια εικόνα απλή που θα χρησιμοποιηθεί για να σχηματιστούν με ασφάλεια τα περιγράμματα (εδώ, ένα καραβάκι που βρήκα στο διαδίκτυο και επεξεργάστηκα λίγο, τουλάχιστον όσον αφορά το κάτω μέρος)
- σελοτέιπ
- ένα μολύβι
- μαρκαδόρους για ζωγραφική σε ύφασμα (εδώ χρησιμοποιήθηκαν αυτοί, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μάρκα βρείτε στο εμπόριο, κάνουν όλες την ίδια καλή δουλειά).
- pearl pen (συνήθως είναι κατάλληλο για ύφασμα, αλλά επειδή δε γνωρίζω όλες τις εταιρείες, ελέγξτε για σιγουριά αν το αναγράφει στις προδιαγραφές του)
- ένα παιδικό λευκό φανελάκι 


1. Κόβουμε ένα ορθογώνιο σχήμα από το χαρτόνι στη διάσταση που θέλουμε. Αυτό το σχήμα θα χρησιμοποιηθεί ως πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα ζωγραφίσουμε τη στάμπα μας.
    Από το ίδιο χαρτόνι κόβουμε και τα μέρη που αποτελούν το καραβάκι: τρία τρίγωνα (τα πανιά και η σημαιούλα) και το κάτω μέρος του καραβιού. Έπειτα, χρησιμοποιούμε κάτι στρογγυλό (καπάκι από μπουκάλι, νόμισμα) και κόβουμε έναν κύκλο που θα είναι ο ήλιος. 
  Αν θέλετε, μπορείτε να εκτυπώσετε το σχέδιο από εδώ (τα μέρη της εικόνας είναι ζωγραφισμένα περιμετρικά επειδή τα φωτογράφισα αφού έκανα το μπλουζάκι, θεωρώντας πως θα τα διακρίνετε πιο εύκολα).



2. Στρώνουμε το μπλουζάκι επάνω στην επιφάνεια που θα δουλέψουμε και εσωτερικά, ανάμεσα από την μπροστινή και πίσω όψη του, βάζουμε ένα χαρτί (ή μια λαδόκολλα). Έτσι θα αποφύγουμε να διαπεράσει το ύφασμα ο μαρκαδόρος και θα προστατέψουμε την πίσω πλευρά. 
  Παίρνουμε το ορθογώνιο χαρτόνι, κολλάμε σελοτέιπ στην πίσω όψη του και το εφαρμόζουμε στο φανελάκι, στο σημείο που θέλουμε. Το σελοτέιπ βοηθάει ώστε να μην κινείται το χαρτόνι, όσο δουλεύουμε. 
 Παίρνουμε έπειτα το μπλε μαρκαδόρο και σχηματίζουμε το περίγραμμα του χαρτονιού, ακουμπώντας ελαφρά το μαρκαδόρο πάνω στο ύφασμα. Δεν ασκούμε δύναμη, γιατί ο μαρκαδόρος θα παρασύρει το ύφασμα και η γραμμή μας δε θα γίνει ίσια. Επίσης, δεν αφήνουμε για πολύ σε ένα σημείο το μαρκαδόρο, γιατί το ύφασμα απορροφά πολύ εύκολα το χρώμα και δημιουργούνται χοντρές κηλίδες.


3. Έχοντας ολοκληρώσει το περίγραμμα, αφαιρούμε το ορθογώνιο χαρτόνι, ξεκολλώντας το απαλά από το φανελάκι. Θα δείχνει κάπως έτσι:


4. Κολλάμε πάλι με σελοτέιπ τα τμήματα που αποτελούν το καραβάκι και τον ήλιο στα επιθυμητά σημεία και κάνουμε τα περιγράμματά τους. Έπειτα αφαιρούμε τα χαρτονάκια και αρχίζουμε να γεμίζουμε με χρώμα.
   Εδώ επέλεξα να κάνω ρίγες και βούλες στο καραβάκι, κάτι το οποίο είναι και πιο εύκολο. Μπορείτε να γεμίσετε ολόκληρα τα περιγράμματα με χρώμα, όπως έκανα στον ήλιο, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερη υπομονή και, αν επιλέξετε να σας βοηθήσει το μικρό σας, θα είναι πιο δύσκολο γι΄αυτό από ό,τι το να σχηματίσει βουλίτσες (οι οποίες γίνονται εύκολα, απλώς ακουμπώντας σταθερά το μαρκαδόρο σε ένα σημείο). 


5. Σχεδιάζουμε ακτίνες στον ήλιο, οριοθετούμε τη θάλασσα και σχεδιάζουμε κυματάκια. Ζωγραφίζουμε γλάρους ή ό,τι άλλο θέλουμε (για παράδειγμα, συννεφάκια).
    Ανάμεσα από τα δύο πανιά του καραβιού, χαράζουμε μια γραμμή (απαλή) με το μολύβι μας, χρησιμοποιώντας το χάρακα. Αυτή η γραμμή θα μας χρησιμεύσει ως οδηγός για να σχεδιάσουμε το κατάρτι.


 6. Χρησιμοποιούμε το pearl pen και σχηματίζουμε μια γραμμή ακριβώς επάνω στη γραμμή που χαράξαμε με το μολύβι, για να δημιουργήσουμε το κατάρτι. Αφήνουμε να στεγνώσει το υλικό.

7. Έτοιμο!!




Συμβουλές

- Πριν πλυθεί για πρώτη φορά το μπλουζάκι μας, πρέπει να σταθεροποιήσουμε το χρώμα. Στη συσκευασία των μαρκαδόρων δίνονται οι ακριβείς οδηγίες (συνήθως σιδερώνουμε τη στάμπα από την ανάποδη, με καυτό σίδερο). Έπειτα, το μπλουζάκι μπορεί να πλυθεί κανονικά ως τους 40 βαθμούς χωρίς να ξεβάψει και τα χρώματα αντέχουν στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες (δεν ξεβάφουν από την έκθεση στον ήλιο). Αν δεν χρησιμοποιήσετε pearl pen και σχεδιάσετε τα πάντα με μαρκαδόρο, το μπλουζάκι μπορεί να πλυθεί και ως τους 60 βαθμούς.

- Αν θέλετε το μικρό σας να χαρεί περισσότερο το μπλουζάκι που του φτιάξατε, απλώς αγοράστε του ένα νούμερο μεγαλύτερο!! Έτσι, εκτός από το καλοκαίρι, θα μπορεί να το φοράει και το χειμώνα, ως φανελάκι μέσα από τα ρούχα του.

- Μπορείτε να γράψετε το όνομα του μικρού σας, ή ακόμη καλύτερα, να το αφήσετε να το γράψει μόνο του!

- Ανάλογα με τους συνδυασμούς των χρωμάτων που θα επιλέξετε, το μπλουζάκι μπορεί να γίνει αγορίστικο (πράσινο, κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί), ή κοριτσίστικο (κίτρινο, μωβ, ροζ).

    Για οποιαδήποτε απορία, είμαι στη διάθεσή σας.

    Καλή επιτυχία!

64 σχόλια:

  1. Μπράβο, βρε Έλλη!!!
    Πολύ χαρούμενο το σχέδιο που ετοίμασες!!!
    Φιλάκια αμέτρητα!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρούμενο και πολύχρωμο, όπως θα το ήθελε κάθε παιδάκι!
      Φιλάκια κι από εμένα, Γιάννα μου!

      Διαγραφή
  2. πολύ ενδιαφέρον δεν την είχα ξαναδεί αυτή τη τεχνική!
    ευχαριστούμε πολύ Έλλη!!!
    φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τεχνική που σας δείχνω είναι απλή, για να μπορεί να το φτιάξει εύκολα ο καθένας, ακόμη και ένα παιδάκι, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις και υλικά.
      Φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το μπλουζάκι!!! Θα κάνει σίγουρα χαρούμενο το πιτσιρίκι που θα το φορέσει! Πολλά φιλιά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, Μαρία μου! Τα παιδιά αποδεδειγμένα ενθουσιάζονται με ένα τέτοιο μπλουζάκι, ειδικά αν έχουν βοηθήσει στην κατασκευή. Το φορούν περήφανα, γιατί είναι δικό τους, προσωπικό και μοναδικό. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. πολύ όμορφο και σχετικά εύκολο για να το φτιάξουμε. Εχω ιδιαίτερη αδυναμία στις δημιουργίες για τα πιτσιρίκια.
    πολλά φιλιά!!!
    καλοφόρετο στον/ην μικρό/ή που προορίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή επιτυχία αν το δοκιμάσεις! Όντως είναι εύκολο, μιας και δεν μπλέκεσαι με πινέλα και δυσκολότερα, ρευστά υλικά. Φιλάκια, Χριστίνα μου!

      Διαγραφή
  5. Έλλη μου πολύ ωραίες οι οδηγίες σου, κατανοητές και εύκολο στην υλοποίηση. Πιτσεύω όσες το τολμήσουν θα το καταευχαριστηθούν!!! Να είσαι καλά, φιλάκια πολλά!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύη μου σ΄ευχαριστώ! Χάρηκα που πέρασες, είχαμε πολύ καιρό να τα πούμε! Να περνάς όμορφα, φιλιά πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Έλλη!!!!!!οι οδηγίες σου χρήσιμες και τέλεια ιδέα και για δωράκια!!!!!να σαι καλά!!!!φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε σαν ιδέα! Αν το δοκιμάσεις, καλή επιτυχία! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  7. τελειο!!!ειχα κανει κατι αντιστοιχο για τον αντρα μου οταν ο χαρης ηταν μωρο:ειχα βαψει την μπλουζα με τις παλαμες και τις πατουσιτσες του μωρου και με τους μαρκαδορους ειχα γραψει χρονια πολλα μπαμπα!την εχει ακομα και χαιρομαστε οικογενειακα!!!
    φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ έξυπνη η ιδέα που είχες και φαντάζομαι απίστευτα συγκινητική για τον μπαμπά! Και ένα υπέροχο ενθύμιο, ταυτόχρονα...
      Πολλά φιλιά, μπισκοτάκι μου!

      Διαγραφή
  8. Ελλη μου καλησπέρα!!!Οσο καιρό είμαι στο Φανάρι είναι δύσκολη η χρήση του ιντερνέτ Σήμερα είμαι Κομοτηνή και διαβάζοντας το σχόλιο σου μου έδωσες χαρά !Ευχαριστώ για την εκτίμηση σου και την επιλογή του μπλοκ μου!!'Ομορφη και κατακόκκινη η καρδιά βραβείο!!θα την αναρτήσω στα βραβειάκια μου!!!Η σημερινή σου ανάρτηση μ' ενδιαφέρει πολύ και αν βρω ελεύθερο χρόνο ίσως κάνω ένα σχεδιάκι σ'ένα T.shirt της Αλκηστης!!!Φιλάκια μικρή μου φίλη και να περνάς διασκεδαστικά,όλα θα γίνουν καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, Έφη μου! Το βραβείο το αξίζεις, κορίτσι μου! Εγώ ευχαριστώ για τη φιλία σου!
      Η αλήθεια είναι πως όσο έγραφα την ανάρτηση, σας σκεφτόμουν, εσένα και την Άλκηστη. Θα της άρεσε, είμαι σίγουρη! Βάλε μπρος να της το φτιάξεις!
      Να περνάς όμορφα ό,τι κι αν κάνεις, πολλά φιλάκια και την αγάπη μου!

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφο και το προηγούμενο μπλουζάκι αλλά και αυτό το χαρούμενο παιδικό!!Οι οδηγίες σου άψογες και κατανοητές θα το δοκιμάσω για την μικρή μου.Να είσαι καλά και καλή συνέχεια!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν!
      Οι τεχνικές διαφέρουν και το προηγούμενο είναι σαφώς πιο δύσκολο. Το παιδικό δεν είναι καθόλου! Να το δοκιμάσεις, σου εύχομαι καλή επιτυχία και περιμένω να δω το αποτέλεσμα!
      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Aπίθανο το μπλουζάκι και τόσο απλή τεχνική! Μπράβο Έλλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δεν είναι δύσκολο... και έβαλα αυτή την τεχνική επειδή μπορούν να βοηθήσουν και τα ίδια τα μικρούλια μας. Έτσι θα το χαρούν ακόμη περισσότερο! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. What a lovely project, my friend! The t-shirt is gorgeous!!!
    Have a lovely evening! Polla filakia from the Alps! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Simple, but lovely for our little angels!
      Thank you, dear Annuk! Enjoy your day, polla filakia!

      Διαγραφή
  12. Πολύ γλυκό!!!
    Ευχαριστούμε για τις οδηγίες!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τέλειο το μπλουζάκι και οι οδηγίες σου κατατοπιστικότατες!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια! Καλή επιτυχία αν το δοκιμάσετε! Φιλάκια.

      Διαγραφή
  14. Μέχρι κι εγώ θα το φορούσα το μπλουζάκι!!!
    Πολύ πολύ όμορφο!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!! Και γιατί όχι;
      Χαίρομαι που σου άρεσε, φίλη μου!
      Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  15. Πολύ όμορφο πραγματικά
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έγινε πολύ όμορφο!!
    Απίστευτη ιδέα για δώρο, αν και είμαι σίγουρη πως κι εγώ άνετα θα το φορούσα..χαχα!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Και έχεις δίκιο, είναι ιδανικό για δώρο - εγώ έφτιαξα 18 τέτοια (!!!)
      Εννοείται πως μπορούμε να το φορέσουμε κι εμείς, γιατί όχι; Πίστεψέ με, επειδή φοράω τα μπλουζάκια που φτιάχνω γενικότερα (κι εγώ και το άλλο μου μισό) το ίδιο με τα μικρούλια τα χαιρόμαστε κι εμείς!
      Πολλά φιλάκια, Μαράκι μου!

      Διαγραφή
    2. 18?..πραγματικά με εντυπωσίασες!!!

      Διαγραφή
  17. Απίστευτο έγινε το παιδικό μπλουζάκι Ελλάκι μου!το έχεις τόσο αναλυτικά στην ανάρτηση που μπορεί να το αποπειραθεί ο οποιοσδήποτε..φαντάζομαι και σε ροζ μπλουζάκι για κοριτσάκια με κοχύλια.αστερίες και σχετικά καλοκαιρινά μοτίβα θα είναι απίθανα..μπράβο σου κοριτσάκι μου!σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!καλό βραδάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι΄αυτό το έβαλα τόσο αναλυτικά, ώστε να μπορεί να το φτιάξει και κάποιος ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί ξανά με κατασκευές...
      Δεν είναι απαραίτητο το μπλουζάκι να είναι λευκό, έχεις δίκιο. Απλά δεν μπορεί να είναι πολύ σκούρο, γιατί δε θα φαίνεται ο μαρκαδόρος. Όσο για τα θέματα που μπορείς να επιλέξεις, είναι άπειρα!! Εξαρτάται σε τι έχει αδυναμία το μικρό σου... από δεινόσαυρους μέχρι κι εγώ δεν ξέρω τι!!
      Φιλάκια πολλά, κορίτσι μου, και την αγάπη μου σου στέλνω!

      Διαγραφή
  18. Ελλη μου με τόσες αναλυτικές οδηγίες είναι πολύ εύκολο να το κάνουμε και ευχαριστούμε πολύ .
    Πράγματι γίνονται πολύ όμορφα δωράκια και μια δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά.
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδάκια κατενθουσιάζονται! Άλλο να σου το λέω, κι άλλο να το βλέπεις. Δεν είναι και λίγο να έχεις ένα μπλουζάκι δικό σου, το οποίο το έφτιαξες εσύ (με τη βοήθεια ενός ενηλίκου, εντάξει) και δεν το έχει κανείς άλλος!
      Αν το δοκιμάσεις, καλή επιτυχία! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  19. Αχ, αυτά τα μπλουζάκια σου!! σκέτη γλύκα είναι, Ελλη!! Μπράβο σου!!
    Φιλάκια και καλό Σ/Κ να'χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, βγαίνει χαριτωμένο! Σ΄ευχαριστώ πολύ, Πέπη μου! Φιλάκια και καλό Σ/Κ επίσης! Να περάσεις υπέροχα!

      Διαγραφή
  20. Καλημέρα...δε θα μπορούσε να μην αρέσει αυτό το θέμα, αυτή η ζωγραφιά σε ένα δελφινάκι που η αγαπημένη του εποχή είναι το καλοκαίρι και όλη μέρα πλατσουρίζει στις θάλασσες :) αλλά όχι μονο στο δελφινάκι και σε μένα αγαπημένη εποχή το καλοκαίρι :)) Πολύ όμορφη η σκέψη σου και για τα παιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, Δελφινάκι μου! Η θαλασσίτσα είναι αγαπημένη των μικρών και των μεγάλων... Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε το μπλουζάκι! Φιλούθκια πολλά!

      Διαγραφή
  21. Με τέτοιες αναλυτικές οδηγίες μου φαίνεται παιχνιδάκι.
    Πολύ όμορφο για δωράκι! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι ωραία ιδέα!Το μπλουζάκι σου έγινε υπέροχο και οι οδηγίες πολύ κατατοπιστικές!Ευχαριστούμε!
    Έχω κι άλλο διαγωνισμό με δώρο γυαλιά ηλίου ή οράσεως!Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ
    http://handmade-by-spyridoula.blogspot.gr/2013/06/firmoo-glasses-giveaway-international.html
    Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυριδούλα μου καλημέρα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
      Έρχομαι να δω την ανάρτησή σου. Φιλάκια πολλά, να έχεις μια όμορφη ημέρα!

      Διαγραφή
  23. Καλημέρα καλημέρα.
    Τι όμορφο μοίρασμα ήταν αυτό?
    Οι οδηγίες σου αναλυτικότατες και το αποτέλεσμα υπέροχο!!
    Σ ευχαριστούμε πολύ...
    Πολλές ευχές...σε ότι σκαρώνεις!
    ***Αννιώ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα καλημέρα, Αννιώ!
      Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα. Αν το δοκιμάσεις, καλή σου επιτυχία!
      Καλή συνέχεια, φιλιά.

      Διαγραφή
  24. Καλημέρα Ελλη μου!!Πολύ όμορφη η ιδέα σου!!!
    Τό μπλουζάκι έγινε υπέροχο!!!Πολύ αναλυτικές καί οι οδηγίες σου!!!Καλή συνέχεια!!!Καλό Σ/Κ!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, φίλη μου! Είμαι πολύ χαρούμενη που σου άρεσε το αποτέλεσμα. Φιλάκια πολλά, καλό Σ/Κ και καλή συνέχεια να έχεις κι εσύ!

      Διαγραφή
  25. Cute shirt!!!
    Have a wonderful weekend, dear!!! and my g+!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όχι, εντάξει εύκολο είναι...
    Το είχα σκεφτεί κι εγώ τις προάλλες.
    Δεν είχα αποφασίσει τι χρώμα να κάνω το κατάρτι. Εντάξει, και το καράβι μου βγήκε λίγο γκουμούτσα και τελικά το μπλουζάκι απελπίστηκε και την "έκανε μ' ελαφρά"...

    Έλλη μου μακάρι να είχα ελάχιστη απ' τη φαντασία και τη δεξιοτεχνία σου.
    Γεια στα χεράκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!! Όχι, σοβαρά, εύκολο είναι!! Εγώ σου λέω πως αν το δοκιμάσεις, το μπλουζάκι δεν έχει να πάει πουθενά κι εσύ ίσως το ευχαριστηθείς περισσότερο από όσο φαντάζεσαι!
      Μακάρι κι εγώ να έφτανα το γραπτό σου λόγο...
      Πολλά φιλιά, Μαρία μου!

      Διαγραφή
  27. 'Ελλη μου, έχασα τόσες αναρτήσεις σου και τις διάβασα τώρα όλες μαζί!!!! Εύχομαι να ξεπέρασες αυτά που σε στεναχώρησαν, όπως επίσης εύχομαι να έρθουν σύντομα αυτά που προσδοκείς! Οι δημιουργίες σου είναι πάντα ωραίες και πρωτότυπες!! Καλή συνέχεια, καλό καλοκαίρι και πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη Μαριάννα μου! Καιρό είχαμε να τα πούμε και πολύ χάρηκα που είδα σχόλιό σου!
      Αυτά που με στενοχώρησαν θα τα βρω μπροστά μου πάλι, αλλά ξέρεις, το καλοκαίρι ο νους, η καρδιά και το πνεύμα είναι πιο ελεύθερα και η διάθεση πιο καλή... κι αυτό κοιτάω να το εκμεταλλευτώ!
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια σε σχέση με τις δημιουργίες μου, με συγκινείς!
      Να είσαι καλά, καλή συνέχεια εύχομαι και σ΄εσένα, καλό καλοκαίρι και να περνάς όμορφα! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  28. Έλλη μου καλημέρα πολύ ωραία η ανάρτηση σου ! Άκρως καλοκαιρινή και άκρως διασκεδαστική! Χμμμ κάπου έχω και εγώ στο συρτάρι μου καταχωνιασμένους τέτοιους μαρκαδόρους.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, κορίτσι μου!
      Αν το δοκιμάσεις, καλή επιτυχία! Πραγματικά θα το διασκεδάσεις! Και περιμένω να δω τα αποτελέσματα... Φιλάκια.

      Διαγραφή
  29. Πολύ χαριτωμένο το μπλουζάκι!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έρχομαι να τα δω, Andrik! Σ΄ευχαριστώ που με ενημέρωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εχω τέτοιυς μαρκαδόρους. Να τους βάλω να ζωγραφίσουν κανλενα φανελάκι μπας και βγάλουν λίγη ενέργεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπωσδήποτε!!! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου... :))

      Διαγραφή
  32. Διάλεξα αυτό να δω!!! Λες να το δοκιμάσω;;;;
    Πάντως είναι πολύ ωραίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις! Απλό και εύκολο, ό,τι πρέπει για να έχεις μια πρώτη επαφή με τη ζωγραφική σε ύφασμα. Και οι μαρκαδόροι είναι εύκολο υλικό για αρχή, δεν μπλέκεσαι με πινέλα και ρευστά χρώματα.
      Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...