Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Τσαντάκι-φάκελος από βινύλιο σε καλοκαιρινές αποχρώσεις

  Καλή εβδομάδα σε όλους! Επανέρχομαι για να σας δείξω άλλο ένα τσαντάκι-φάκελο που έφτιαξα αυτές τις ημέρες. 

  Είναι και αυτό ριγέ όπως το προηγούμενο που σας είχα δείξει πριν λίγο καιρό, αλλά αυτή τη φορά οι ρίγες του υφάσματος δεν είναι κάθετες, είναι οριζόντιες και σε άλλους χρωματισμούς. Το υλικό του είναι επίσης βινύλιο (vinyl) που σημαίνει ότι το τσαντάκι μπορεί να πλυθεί.

 Εσωτερικά, έχω επενδύσει το τσαντάκι με μονόχρωμη επένδυση από το ίδιο υλικό, δημιουργώντας μια χρωματική αντίθεση όταν ανοίγει. Ανάμεσα από το εξωτερικό και το εσωτερικό vinyl ύφασμα έχω ενσωματώσει μια βάτα για σταθερότητα (όπως σε όλα τα τσαντάκια που έχω φτιάξει κατά καιρούς) - έτσι, το τσαντάκι δεν λυγίζει και δεν χάνει το σχήμα του όταν το κρατάς. 

  Και, όπως συνήθως -μιας και δεν έχω ραπτομηχανή- είναι ραμμένο εξ' ολοκλήρου στο χέρι!


Τσαντάκι-φάκελος από βινύλιο (ριγέ εξωτερικά, μονόχρωμο 
εσωτερικά). Διακοσμήσεις: τσόχινο λουλούδι με ασημί 
κουμπί, φερμουάρ και μοβ σατέν κορδέλα στο εσωτερικό.
Ραμμένο στο χέρι, κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. 
Διαστάσεις (κλειστό): 17 x 30 εκ. περίπου 



  Πριν σας αφήσω, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το ιστολόγιο The A citY, το οποίο και παρακολουθώ, διεξάγει ψηφοφορία για τα "The A citY Awards 2013". Οι διαχειριστές του ιστολογίου είναι αρκετοί, οι στήλες τους πολλές και αξιόλογες... αν δεν το γνωρίζετε, επισκεφθείτε το και περιηγηθείτε, θα βρείτε ενδιαφέροντα πράγματα να διαβάσετε. 
   Στα "The A citY Awards 2013", οι φίλοι του ιστολογίου καλούνται να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους στήλες, οι οποίες χωρίζονται σε κατηγορίες. 
  Ανάμεσα στις υπόλοιπες κατηγορίες συμπεριλαμβάνεται και η κατηγορία "Αγαπημένο Φιλικό Blog-Site", όπου συμμετέχουν 4 ιστολόγια: η Φλώρα μας με το TEXNIS STORIES, εγώ με το "Μαϊμουδάκι" μου (Funky Monkey - Χειροποίητες Δημιουργίες) και άλλα δύο ιστολόγια (LIFE IN STYLE και koyzinopagida). Αν θέλετε να ψηφίσετε οποιαδήποτε κατηγορία, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

  Καλό σας βράδυ!

79 σχόλια:

  1. Υπέροχη και αυτή η τσάντα σου,φανταστικά χρώματα και πολύ ωραία δουλειά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που σας άρεσε το αποτέλεσμα. Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  2. Nα αφήσω τα θαυμαστικά μου (!!!) για το τσαντάκι που δημιούργησες και να πάω να κουρευτώ που δεν έμαθα ότι το βινύλιο δεν χρησιμοποιείται μόνο για κατασκευή δίσκων.

    Μια απορία βρε Έλλη μου! Καλά όλα... το φερμουάρ το έραψες κι αυτό στο χέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)))) = εγώ αφήνω χαρούμενα προσωπάκια, μαζί με ένα ευχαριστώ!!

      Σωστή η απορία σου! Το φερμουάρ είναι το μόνο που δεν έχω ράψει στο χέρι, γιατί δε θα γινόταν σωστή και προσεγμένη δουλειά με τις ραφές. Εδώ πραγματικά θα χρειαζόταν ραπτομηχανή, για να βγει ίσιο το γαζί.
      Το έχω κολλήσει με κόλλα υφάσματος και επιτελεί εντελώς διακοσμητικό σκοπό...

      Φιλάκια πολλά, Μαρία μου!

      Διαγραφή
    2. Τι θέλω και ρωτάω η άσχετη;
      Ρωτάνε ποτέ το Δάσκαλο;
      Ότι κολλάει το φερμουάρ με κόλλα για διακοσμητικούς λόγους, είναι στα πολύ advanced για μένα...
      Μπράβο σου κοπελάρα μου!

      Διαγραφή
    3. Πού είν' τος ο Δάσκαλος;;
      Εγώ δεν είμαι πάντως, εγώ μαθαίνω ακόμη...

      Και το φερμουάρ κολλάει και ό,τι θέλεις κολλάει! Σου έχω πει ότι είμαι πολύ "αντιδραστική" όσον αφορά τις ορθές χρήσεις των υλικών;
      Τα φιλιά μου, να είσαι καλά!!

      Διαγραφή
  3. Καταπληκτικό και με εντυπωσίασες που το έραψες χωρίς ραπτομηχανή!
    Θα περάσω κι από το The A citY..
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Το ότι δεν έχω ραπτομηχανή με "φρενάρει" λίγο όσον αφορά το εύρος των πραγμάτων που θα ήθελα να κάνω... αλλά προσπαθώ να μην πτοούμαι!!
      Φιλάκια κι από εμένα!

      Διαγραφή
  4. Αχ να ήμουν κοντά σου και να σου γάζωνα ότι ήθελες. Εκανες πουλάκι μου πολύ κόπο αλλά το αποτέλεσμα άψογο !!!!!!! απαλοί και όμορφοι οι χρωματισμοί του !Μου άρεσε πολύ ,πολύ!!! Εκανα αυτό που μας πρότεινες και έριξα την ψήφο μου με όλη μου την ευχαρίστηση!!! Φιλάκια και καλή σου εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Έφη μου, μόνο και που το είπες αυτό, με σκλάβωσες!!! Είναι όντως κόπος με το χέρι, αλλά το ευχαριστιέμαι τόσο μετά, όταν ολοκληρώνεται αυτό που έχω κατά νου...
      Είχαμε δύο ραπτομηχανές στην οικογένεια, Singer, ποδοκίνητες - η μία βρίσκεται στην πεθερά μου τώρα, αλλά υπολειτουργεί.
      Δυστυχώς, όταν η γιαγιά μου δούλευε τη ραπτομηχανή της (αν και πάντα μου άρεσε να την παρατηρώ να γαζώνει) ποτέ δεν στρώθηκα της προκοπής να μου δείξει και να μάθω εμπράκτως να τη λειτουργώ. Ήμουν μικρή και νόμιζα πως πάντα η γιαγιά μου θα ήταν κοντά μου να μου δείχνει. Έχω όμως μια πολύτιμη ανάμνηση: όταν ήμουν κάπου ανάμεσα στα 12 με 14 σχεδίασα μόνη μου ένα μάξι φόρεμα, διάλεξα το ύφασμα και εκείνη με βοήθησε στο να το γαζώσουμε και να το στήσουμε. Από τότε το είχα το ζιζάνιο...
      Να είσαι καλά, σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, πολλά-πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/6/13, 8:35 π.μ.

      Καλημέέέρα!!!!
      τα συγχαρητηρια μου για το αψογο φινιρισμα!ειχα και γω την απορία για το φερμουαρ αλλα λύθηκε παραπάνω, αφού ούτε βελονιά δε φαινοταν θεωρησα οτι ειχες χρησιμοποιήσει την αυτοκόλλητη αράχνη που μας είχε προτεινει παλιότερα αν θυμασαι το κορίτσι απο το νησί!Επισης κανει θαυματα και η αραχνη!Κι εγω εβαλα την ψηφο μου!πολλά φιλια και εύχομαι αμεσα να εχεις καλα νέα!περιμένω τον αντίλαλο!φιλάκια!Βarby-b....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/6/13, 8:46 π.μ.

      και κάτι ακόμα!η ραπτομηχανή της γιαγιάς σου μπορεί πανεύκολα να συντηρηθεί και να γίνει καινούργια,ακόμα και να μετατραπεί σε ρεύματος,αλλα με την ποδοκίνητη, κάνεις ...κοιλιακούς.χαχαχα.Και η δικιά μου ραπτομηχανη ηλικιακά είναι μεγαλύτερη μου, αλλα έγινε καινούργια!

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα, Βarby μου!! Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
      Περιμένω τα νέα εναγωνίως και κοντεύουν να με σκάσουν... τίποτα μέχρι στιγμής. Πώς με νιώθεις, φίλη μου! Σ΄ευχαριστώ για τη σκέψη σου.
      Αυτό με τη συντήρηση της ραπτομηχανής, κάποια στιγμή πρέπει να το ψάξω. Δεν με πειράζει το ότι είναι ποδοκίνητη, αλλά πρέπει να συντηρηθεί οπωσδήποτε για να μπορεί να χρησιμοποιείται σωστά.
      Πολλά φιλάκια, καλό απόγευμα!
      Και μακάρι να ακούσεις αντίλαλο και όχι σιωπή...

      Διαγραφή
  5. πολύ όμορφο. Τα χρώματα του υπέροχα... Το βινύλιο απο που το αγοράζουμε Έλλη. Αν καταλαβα καλά είναι ύφασμα. Τι υφή έχει; Σαν πλαστικό; όλο απορίες είμαι....
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να το καταλάβεις καλύτερα, είναι το ίδιο υλικό με αυτό που έχουν οι ξαπλώστρες παραλίας, απλώς το συγκεκριμένο είναι με πιο πυκνή πλέξη. Μοιάζει σαν ψάθα η πλέξη του. Το αναφέρω εδώ ως ύφασμα, αλλά δεν είναι σαν τα τυπικά υφάσματα, είναι πλαστικοποιημένο.
      Μπορείς να το βρεις σε καταστήματα που διαθέτουν τέτοιου είδους υφάσματα, σε πολυκαταστήματα που έχουν είδη για το σπίτι, ή στο... γνωστό, μεγάλο παιχνιδοκατάστημα...
      Φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  6. Τί όμορφα χρωματάκια!!!
    Μπράβο σου, βρε κορίτσι!!!
    Και μόνο που το βλέπεις, ανοίγει η καρδιά σου!!!
    Και μιας και είναι και ραμμένο στο χέρι, σου αξίζουν διπλά και τριπλά μπράβο!!!
    (Και εννοείται πως μόλις το ψήφισα τα μαϊμουδάκι!!! Καλή επιτυχία!!!)
    Φιλάκια, Έλλη μου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι τόσο πολύ που σου άρεσε η προσπάθειά μου!
      Σ΄ευχαριστώ για όλα...
      Πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ κι από εμένα, Γιάννα μου!

      Διαγραφή
  7. Πήγαινα δευτέρα γυμνασίου. Πήρα τα κομμάτια από ένα παλιό τζιν παντελόνι τα έραψα στο χέρι,κι έπειτα έραψα κι ένα φερμουάρ. Έγινε η αγαπημένη μου κασετίνα για χρόνια. Η μαμά αναρωτιόταν πώς κατάφερα και δούλεψα στη μηχανή της . Δεν πίστευε ότι το είχα κάνει όλο στο χέρι! Πού πήγε Έλλη μου εκείνο το μικρό κοριτσάκι μα την τεράστια υπομονή! Τώρα θέλω μόνο να γράφω! Και να πω ότι γράφω κι επιτυχίες αχαχα!
    Λάτρεψα το τσαντάκι σου που το πέρασα για ύφασμα να σου πω το υλικό του , όχι βινύλιο! Με τι ποτίζεις το σύστημα και παράγει με αυτό το ρυθμό ε;
    Τα χάνω μαζί σου.....
    Άντε να την κάνω πριν σε τρελάνω!
    Φιλιά!
    Καλό ξημέρωμα! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ!
      Αυτό το μικρό κοριτσάκι που ψάχνεις, μεγάλωσε και στην πορεία ανακάλυψε πως έχει κι άλλη κλίση... τη γραφή. Και μην είσαι μετριόφρων όσον αφορά τα γραπτά σου!!

      Το σύστημά μου δεν ξέρω αν ποτίζεται με κάτι συγκεκριμένο και παράγει έτσι - κι εγώ εκπλήσσομαι μερικές φορές με τον εαυτό μου, μη νομίζεις. Πάντοτε όλο και κάτι θα έφτιαχνα, αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια απλώς... δεν μπορώ να σταματήσω!!! Δεν ξέρω τι γίνεται, ίσως συνεχίσει αυτό με τον ίδιο ρυθμό, ίσως μειωθεί, ίσως σταματήσει. Προς το παρόν αφήνω να με παρασέρνει όλο αυτό, γιατί με ευχαριστεί!!
      Πολλά φιλάκια, καλό σου απόγευμα!

      Διαγραφή
  8. Στο χέρι;;;;Απιστευτο!!!Φοβερό!!!Χίλια μπράβο!!!Ωραία χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι απίστευτη!!! Ακου "στο χέρι" !!!!! Τι να πώ, βρε Ελλη μου, μπράβο για την υπομονή και για την "καθαρή" και καλόγουστη δουλειά! Φιλάκια καληνύχτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνω, αφού δεν έχω ραπτομηχανή; Δεν έχω κι άλλες επιλογές...
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  10. Έχω μείνει άφωνη! Εκπληκτικό και στο χέρι ραμμένο,δεν ξέρω τι να πω! Τα χρώματα καταπληκτικά! Φιλάκια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ...ΧΕΡΙ ΕΧΕΙΣ!
    ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΟΛΙΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΟΥ!!! ΣΕ ΦΙΛΩ ΧΑΡΑ ΜΟΥ! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κάνεις και κοκκινίζω...
      Η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου που σε συντροφεύει μια δική μου δημιουργία. Να είσαι καλά, σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  12. καλώς σε βρήκα,με εντυπωσιασέ και μένα το γεγονός ότι το έραψες στο χέρι φαντάζομαι αν είχες μηχανή θα έκανες παππάδες!
    όσο το κοιτάω η ραφή του είναι άψογη σου αξίζουν πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήλθες στην παρέα, Μαρία μου!
      Ίσως έχεις δίκιο, αν είχα ραπτομηχανή δε θα είχα τους περιορισμούς που έχω τώρα και θα έκανα πολλά περισσότερα. Ποιος ξέρει, ίσως το καταφέρω να αποκτήσω στο μέλλον...
      Σ΄ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου, θα τα λέμε!

      Διαγραφή
  13. Συγχαρητήρια Ελλη μου!!!Μου αρέσει και αυτό το τσαντάκι πάρα πολύ,έκανες πολύ καλή δουλειά!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ, Δέσποινα!! Πολλά φιλιά, καλό σου απόγευμα!

      Διαγραφή
  14. Ξεχωριστό και πολύ προσεγμένο και αυτό το τσαντάκι σου Ελλη μου και μόνο που το ράβεις στο χέρι χρειάζεται πολλή δουλίτσα πολυτάλαντο κορίτσι .
    Πάω για ψήφο
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλήθεια είναι αυτό, χρειάζεται δουλίτσα και χρόνο. Στο χέρι δεν γίνεται τσακ-μπαμ όπως στη ραπτομηχανή... αλλά γι΄αυτό τα αγαπώ ιδιαίτερα!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  15. καλή εβδομάδα, μου άρεσαν πολύ, πολύ όμορφα τα χρώματα τους, χαρούμενα, έντονα, ανοιχτά χρώματα,αυτών είμαι εγώ :) καλή επιτυχία στην ψηφοφορία, δε βρήκα τη δική σας στήλη του καλύτερου μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δελφινάκι μου, καλή σου εβδομάδα! Χαίρομαι που σου άρεσε το τσαντάκι μου και που είναι στα χρώματά σου.
      Η στήλη, μαζί με τις άλλες κατηγορίες, είναι στο σύνδεσμο που σας έδωσα (στην τελευταία φράση της ανάρτησης), επάνω δεξιά θα το δεις.
      Φιλούθκια πολλά!

      Διαγραφή
  16. Αν και δεν το γνωρίζω το βινύλιο, το τσαντάκι είναι καλοκαιρινή ομορφιά.
    Με γεια σου...
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε συ τι τέλεια αυτά τα τσαντάκια! Βολικά, όμορφα, καλοκαιρινά και το ύφασμά τους μου αρέσει επίσης πολύ! Καλοφόρετα και γεια στα χεράκια σου Έλλη :) Πάω να δω για την ψηφορία!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ για την εμψύχωση, κορίτσι μου!! Το ύφασμα με τράβηξε κι εμένα... μου άρεσαν οι συνδυασμοί των χρωμάτων που είχε.
      Καλή εβδομάδα επίσης!

      Διαγραφή
  18. πάρα μα πάρα πολύ ωραίο!!!!!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ όμορφο το τσαντάκι σου και σε τέλεια χρώματα!!!Καλή επιτυχία στην ψηφοφορία!!!Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, Σπυριδούλα μου, να είσαι καλά! Φιλάκια κι από εμένα!

      Διαγραφή
  20. Όμορφη και αυτή η τσάντα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πανέμορφο τό τσαντάκι σου Ελλη μου!!Μπράβο σου πού έξ ολοκλήρου φτιάχτηκε από τά χεράκια σου!!Είσαι άξια θαυμασμού!!Υπέροχα καί τά χρώματα!!Καλό βράδυ!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimi μου, σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Σε φιλώ, καλό βράδυ να έχεις!

      Διαγραφή
  22. Πανέμορφο τσαντάκι Ελλη!Υπέροχα χρώματα. Καλό βράδυ!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μου αρέσει πολύ το φούξια λουλουδάκι!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. Χαρούμενο και καλοκαιρινό το τσαντάκι σου.Με γεια και με χαρά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Beautiful!!!!
    Have a good week! and my g+ for you!!!.)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ χαρούμενο και καλοκαιρινό το τσαντάκι! Μπράβο κορίτσι! Πολλά πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά φιλιά κι από εμένα, Μαρία μου, σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  27. Πάρα πολύ όμορφο!Χαρά στο κουράγιο σου που το έραψες στο χέρι!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ !!
    Για ακόμα μία φορά, καταπληκτική δουλειά! Στο χέρι κιόλας! Έπαθα πλάκα!
    Υπέροχα χρώματα!
    Γεια στα χέρια σου!
    Φιλιά πολλά Έλλη μου! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ελλη σου έστειλα ενα μήνυμα για Βοήθεια το πήρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχομαι να το δω και να σου απαντήσω. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά.

      Διαγραφή
  30. ¸.•°❤❤⊱彡

    Lindo, lindo... lindíssimo!!!
    Bom restinho de semana!
    Beijinhos do Brasil.

    °❤❤⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το ότι το έραψες στο χέρι, το κάνει ακόμα πιο πολύτιμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος13/6/13, 8:54 π.μ.

    Kαλημέρα! καλό ή κακό, θα δείξει....ξερεις τι εννοω...Ο ΘΕΟΣ ξερει καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα... τι να πω, δεν ξέρω τι να σου πω... γι΄αυτό και δεν επικοινώνησα. Έγινα κουρέλι αρχικά... Θα τα πούμε, όμως.

      Διαγραφή
  33. Τα πιο τσαχπίνικα και ζουμπουρλούδικα τσαντάκια που έχω δεί!!χρυσά τα χεράκια σου Ελλάκι μου και χωρίς ραπτομηχανή φτιάχνεις μικρά θαύματα,παραμυθένια!σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα καλά σου λόγια! Και για την εμψύχωση... Ανταποδίδω, στέλνοντας κι εγώ την αγάπη και τη φιλία μου. Να είσαι καλά. Φιλιά!

      Διαγραφή
  34. μετά πως να μην κλείνουν τα μαγαζιά... τσάντες φτιάχνεις, κοσμήματα κατασκευάζεις, μπλουζάκια ανανεώνεις, διακοσμητικά και ένα σωρό πράγματα... είναι τόσο όμορφα όλα αυτά που κάνεις, σου εύχομαι η έμπνευση και η υπομονή να μην στερέψει ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, δες ποια μιλάει!! Κάθε φορά με αφήνεις με το στόμα ανοιχτό με τις δικές σας κατασκευές...
      Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ, κορίτσι μου και αντεύχομαι το ίδιο!
      Πολύ θα ήθελα να βρισκόμασταν κάποτε από κοντά... θα είχαμε τόσα να πούμε... και θα είχα τόσα να μάθω από σένα!
      Σε φιλώ.

      Διαγραφή
  35. ¸.•°✿✿⊱彡
    Passei para ver as novidades.

    Bom restinho de semana!
    Beijinhos do Brasil.
    ¸.•°✿✿⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. τι καλη δουλεια που εχεις κανει ελλη μου!μπραβο!!!!στο χερι ε;χαρας στην υπομονη σου!!!με βαζεις στην πριζα να κανω κι εγω τσαντακια, να πειραματιστω τουλαχιστον!!!
    φιλια πολλα και καλο σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπισκοτάκι μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Η αλήθεια είναι πως έχω μια τελειομανία, αν κάτι δεν είναι όπως το θέλω είμαι ικανή να το στείλω από εκεί που ήρθε, χαχα!! Χαίρομαι λοιπόν ιδιαίτερα που βρίσκεις τόσο καλό το αποτέλεσμα.
      Να δοκιμάσεις κι εσύ! Φιλάκια κι από εμένα, καλό Σ/Κ!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...