Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Της εφηβείας... τα στολίδια

     Αυτό το φουλάρι, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια της ενασχόλησής μου με τα φουλάρια γενικότερα (μπορείτε να δείτε τα προηγούμενα εδώ, εδώ, εδώ και εδώ), φτιάχτηκε για να συνοδεύει μια έφηβη φίλη στις βόλτες της και στο σχολείο. Τα βασικά χρώματα ήταν δική της επιλογή... η διαμόρφωση και το στόλισμα δική μου!! 



 Φουλάρι από ύφασμα και νήματα. Συνοδεύεται από καρφίτσα -
λουλούδι, (η οποία μπορεί να αφαιρεθεί), κατασκευασμένη από 
τζιν ύφασμα, δέρμα σε πράσινο χρώμα και μοβ κουμπί. 


     Παίρνοντας ως βάση τα ίδια χρώματα, της έφτιαξα και αυτό το δαχτυλίδι, για να τα ταιριάζει, αν θέλει, μαζί.



Floral δαχτυλίδι με κουμπιά, σύρμα, ξύλινη μοβ χάντρα 
και γυάλινες μοβ χαντρούλες, σε ασημί βάση. 


     Με γεια, καλή μου, καλοφόρετα! 

     Να έχετε όλοι ένα καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο!

19 σχόλια:

  1. Η ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ, ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!
    ΕΓΙΝΕ ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας!!

    Ρενάκι μου, μεγάλη η χάρη μου, με τόση κούραση που έχεις να μου έρχεσαι και επίσκεψη... Ευχαριστώ που τα κατάφερες και πέρασες! Κι εμένα μου αρέσει η επαναχρησιμοποίηση... όρεξη και φαντασία να'χουμε... Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφα και τα δύο!!! Θα τα χαρεί η φίλη σου είμαι σίγουρη... Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα και νεανικά.
    Γεια στα χεράκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά, Φωτεινή και Φλώρα μου, ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ξεχωριστό και μοναδικό. Τα χρώματα δε πολύ όμορφα συνδυασμένα. Πολύ τυχερή η μικρή σου φίλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου καλησπέρα και σ΄ευχαριστώ πολύ! Εφόσον η μικρή φίλη χάρηκε με αυτά που της έφτιαξαν τα χέρια μου και τα ευχαριστήθηκε, αισθάνομαι ότι η τυχερή μάλλον είμαι εγώ... το συναίσθημα αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα.Συγνώμη για την ενόχληση.Δεν γνωριζόμαστε. Μολις σημερα βρηκα το μπλογκ σας απο την αναρτηση αυτή, http://texnistories.blogspot.com/2012/12/4_8.html
    Συγχαρητήρια για την νίκη..Διαβαζοντας τις ιστοριες μου άρεσε η δική σας και την βαθμολόγησα (δε το λεω με υπερηφάνεια ή πονηρό σκοπό, απλά το λέω)Η Φλώρα μας δημιουργησε ένα πολυ όμορφο παιγνίδι, μια πολύ όμορφη ιδέα
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα, Δελφινάκι! Καμία ενόχληση, ίσα-ίσα είναι χαρά μου που πέρασες! (σου γράφω στον ενικό και το ίδιο θα ήθελα να κάνεις κι εσύ!)Ευχαριστώ πάρα πολύ για την επίσκεψη, για τα καλά σου λόγια και για την ψήφο σου στην ιστορία μου. Έχεις δίκιο, το παιχνίδι της Φλώρας είναι φοβερό, εξαιρετικά ενδιαφέρον και... εθιστικό! Και η ίδια είναι άψογη διοργανώτρια και εξίσου άψογη οικοδέσποινα στο μπλογκ της για όλους εμάς. Αν θέλεις, θα χαρώ να τα λέμε, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Θα συμφωνήσω η Φλώρα μας είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος (εδώ μεσα την γνώρισα, προσωπικά δεν γνωρίζομαστε, αλλά από τα σχόλια και τις αναρτήσεις της αυτό καταλαβαίνω) Σε καλωσορίζω στο μπλογκ μου και στην παρέα μας, εύχομαι να βρεις ενδιαφέροντα εκεί μέσα. Πάω και γω να γίνω μέλος του μπλογκ σου και θα περνώ από εδώ μέσα και θα τα λέμε. Θα χαρώ να σε βλέπω και στο δικό μου το μπλογκ να τα λέμε κι από εκεί.Καλό βράδυ

      Διαγραφή
    2. Να σε καλωσορίσω λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου εδώ, μαζί μας!

      Χαίρομαι που μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε μέσα από το παιχνίδι της Φλώρας. Κι εγώ δεν έχω συναντήσει τη Φλώρα από κοντά, όπως και όλες τις άλλες φίλες, αλλά είμαι σίγουρη πως, όταν αυτό συμβεί με το καλό, μετά από τόσες ανταλλαγές σχολίων, απόψεων, συναισθημάτων και ιδεών, θα είναι η απλή και φυσική συνέχεια στη φιλία μας.

      Είμαι σίγουρη ότι θα βρω πολλά ενδιαφέροντα στο μπλογκ σου! θα περνώ συχνά να τα λέμε! Καληνύχτα και καλή Κυριακή να έχεις!

      Διαγραφή
    3. Ουτε γω γνωρισα καμιαν αλλη απο κοντα...Χαιρομαι που ο κοσμος του ιντερνετ εχει και καλο κοσμο και ομορφες στιγμες.. Χαιρομαι που γνωριστηκαμε. Μου αρεσει πολυ να γνωριζω και ιστολογια..Ειδα την προηγουμενη αναρτηση με τα ημερολογια.. Δεν ειδα τα προηγουμενα αλλα μου αρεσει να βλεπω ιστολογια που εχουν ως θεμα τους τις δημιουργιες Θα τα λέμε λοιπόν :) Καλό ξημερωμα και καλή Κυριακή

      Διαγραφή
  8. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φουλάρια σου!! και αυτό εδώ είναι υπέροχο και πολύ ταιριαστό για μιά κοπελίτσα, το δε ασσορτί δαχτυλίδι είναι σκέτη γλύκα! Φιλιά και καλή Κυριακή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλια ευχαριστώ! Είμαι πολύ χαρούμενη που σου αρέσουν! Φιλιά, καληνύχτα! (μόλις πέρασα από το σπιτάκι σου, να σε καληνυχτίσω και εκεί - είμαστε κι οι δυο ξύπνιες τέτοια ώρα!!! τα μεγάλα πνεύματα... να που συναντώνται!)

      Διαγραφή
  9. Πανέμορφο φουλάρι και τα χρώματα τέλεια συνδιασμένα μεταξύ τους!!!!!!!!!!!!
    Και το δαχτυλίδι δεν πάει πίσω βέβαια!!!!!!!!
    Φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφα και τα δύο!Με τέλεια χρώματα και σχέδιο!Τυχερή η μικρή σου φίλη!Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τέλεια ιδέα για δωράκι :) πολύ πρωτοποριακό!!!
    μπράβο χρυσοχέρα μου

    καλή Κυριακή <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστώωωω!!! Πολλά φιλάκια σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...