Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ένα δωράκι, μια θέα... κι εγώ

     Γεια σας!

   Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατέφτασε (κιόλας!!!) το δωράκι της Φλώρας, το οποίο κέρδισα συμμετέχοντας με την ιστορία μου "Μεταξένια" στο 4ο παιχνίδι της "Παίζοντας με τις λέξεις". Είναι μια υπέροχη καρφίτσα!

   Είμαι χαρούμενη γιατί το δωράκι μου είναι πανέμορφο (Φλώρα μου, ένα θαύμα δημιούργησες) αλλά και πολύ συγκινημένη, γιατί η Φλώρα ενσωμάτωσε στο δώρο της το μονόγραμμά μου.




    Κορίτσι μου, τι να πω, δεν έχω λόγια, με συγκίνησες πολύ που με σκέφτηκες έτσι και σ' ευχαριστώ. Όπως είπα και παραπάνω, ένα θαύμα δημιούργησες. Τα χρώματα, το σχέδιο... όλα. Χίλια ευχαριστώ! Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς τέτοιες ομορφιές. 

   Σήμερα στην περιοχή μου φανερώθηκε -επιτέλους- ο ήλιος. Με λίγα "δοντάκια", αλλά δεν πειράζει που έχει κρύο, σημασία έχει που μας είδε λίγο ο ήλιος. Δεν άντεχα άλλο τη συννεφιά και τη βροχή. Πήρα λοιπόν τη φωτογραφική μου και το δώρο της Φλώρας και σας το φωτογράφισα να παίζει χαρούμενο με τον ήλιο.




     Και μετά, σε μια παρόρμηση της στιγμής, αποφάσισα να παίξω κι εγώ! Στο παιχνίδι μπήκε το λαμπρό μας αστέρι και το παιχνίδισμα του φωτός του. 

     Να με! Μαζί με τη θέα από το παράθυρό μου!




     Έχω ατάκτως μαζεμένα -ως συνήθως, όταν είμαι στο σπίτι- τα μαλλιά μου και φορώ ακόμη το ζεστό πουλοβεράκι μου... δεν είχα πολλή ώρα που είχα γυρίσει από τη δουλειά, όταν τράβηξα τη λήψη! Αλλά αφήστε με εμένα, ταξιδέψτε καλύτερα με τη θάλασσα. Και χαλαρώστε, όπως είναι ήρεμη και χαλαρή κι εκείνη!

     Πολλά φιλιά σε όλους, να έχετε ένα καλό απόγευμα!


Υ.Γ. Δε νιώθω άνετα σε γενικές γραμμές με τη σκέψη του να δημοσιοποιώ φωτογραφίες μου... και αποφεύγω να με "ανεβάζω" στο διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη όμως μου άρεσε πολύ και γι' αυτό, για σήμερα μόνο, άλλαξα τον κανόνα μου. Λυπάμαι αν δεν είναι πολύ καθαρή, φταίει η σήτα του παραθύρου! Ωραίο παιχνίδισμα του φωτός, όμως, δε συμφωνείτε;

21 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη η καρφίτσα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλησπέρα..καλώς σε βρήκα!Συγχαρητήρια για το βραβείο!
    Ελπίζω να τα λέμε!
    Καλές γιορτές!

    mystickland.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήλθες στην παρέα! Σ΄ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιο! Έρχομαι από το ιστολόγιό σου να πω κι εκεί την καλησπέρα μου!

      Διαγραφή
  3. Η φωτογραφία είναι πανέμορφη!!!!!(και το δωράκι σου επίσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! Η φωτογραφία είναι αυτό που λέμε..."Τα παιδία παίζει..."!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η καρφίτσα μου θα φορεθεί από μια πολύ κομψή κοπέλα. Η φιγούρα σου παραπέμπει σε φιγούρα μοντέλου με λεπτό μακρύ λαιμό να βγαίνει μέσα απ' το πουλόβερ.
    Μόνο θέλω να σου πω να προσέχεις όταν την φοράς το καρφάκι με το κούμπωμα να το κρύβεις αν γίνεται στην πίσω μεριά του πέτου αν το φοράς σε ζακέτα ή τέλος πάντων πίσω από το ύφασμα.
    Είναι πολύ πιο όμορφη όταν αυτό δεν φαίνεται.
    Θα το καρφώνεις μια δυο φορές από πίσω χωρίς να πιάνεις πολύ ύφασμα και θα αφήνεις πίσω το κούμπωμα.
    Συγνώμη για τις συμβουλές μου.
    Δεν ξέρω όμως αν ξανακερδίσεις αφού σου έφτιαξα μονόγραμμα τι άλλο θα σκεφτώ να σου φτιάξω.
    Κέρδισε όμως εσύ και μη σε νοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ντρέπομαι εγώ!!!! Κοκκίνισα... Ευχαριστώ πολύ (αν και όσον αφορά το μοντέλο, πέρασα και δεν ακούμπησα... που λένε...)

      Η χαρά είναι όλη δική μου που θα με συντροφεύει η καρφίτσα σου, τη λάτρεψα. Και μη μου ζητάς συγνώμη για τις συμβουλές, έκανες πολύ καλά που μου τις έδωσες, έχεις δίκιο! Να ξέρεις ότι μπορείς να μου λες ό,τι θέλεις κι όχι αυτό που "πρέπει" να ακούω (μάλλον, να διαβάζω!!)... φίλες δεν είμαστε; Και όλες οι άλλες κοπέλες το ίδιο θα ήθελα να κάνουν!

      Κι εγώ δεν ξέρω αν θα ξανακερδίσω στο παιχνίδι σου, δε θεωρώ ότι είμαι τόσο καλή... και ίσως δε θα έπρεπε πάλι, θα με κυνηγούν όλοι στο τέλος!!!! Αν πάντως τύχει, εγώ μόνο τη φιλία σου θέλω, είναι υπέρ-αρκετή - τίποτε άλλο! Φιλάκια.

      Διαγραφή
  5. Είναι ένα κομψοτέχνημα το δωράκι της Φλώρας να το χαίρεσαι. Πάντα τέτοια.
    Όμορφη και η θέα από το παράθυρο.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά!! Μπράβο της! Φιλάκια, καλό βράδυ Ελένη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια όμορφο το δωράκι σου,μεγειά!!!
    Η φωτογραφία τέλεια,καλά έκανες και μας την έδειξες!!!!
    καλό βράδυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να'σαι καλά, Ρένα μου! Καλό βράδυ επίσης! Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχο το δωράκι!Υπέροχη και η φωτογραφία!Είσαι τυχερή.Έχεις φανταστική θέα από το παράθυρό σου!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφη καρφίτσα φίλη μου!Καλοφόρετη!Τί φανταστική θέα έχης από τό σπίτι σου!!Τυχερούλα!!Ολες οι φωτογραφίες σου είναι υπέροχες!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μου αρεσε πολυ το δωρο της Φλώρας..Πολύ όμορφο.Και η θέα μου άρεσε.Αγαπώ τη θάλασσα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφο το δωράκι και σου αξίζει, η ιστορία σου ήταν πολύ γλυκιά και ανθρώπινη.
    Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το δώρο υπέροχο, με'γειά σου! Και η φωτό πραγματικά σε ηρεμεί!Καλά έκανες και άλλαξες γνώμη έστω και μόνο για σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με γεια και με χαρά το δωράκι σου,πράγματι είναι πολύ όμορφο.Η θέα από το παράθυρο καταπληκτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ για τις ευχές και για τα όμορφα σχόλια, κορίτσια! Να είστε όλες καλά!

    Δελφινάκι μου, πώς είναι δυνατόν ένα Δελφινάκι να μην αγαπά τη θάλασσα;;! Κι εγώ, που εκτός από μαϊμουδάκι είμαι και ψαράκι, τη λατρεύω. Χαίρομαι που ήταν ήρεμη όταν σας τη φωτογράφισα. Τις προηγούμενες μέρες ήταν θυμωμένη και έκανε τόση φασαρία, που με το ζόρι μπορούσα να σταθώ μέσα στο σπίτι!!! Και δεν μιλάμε για να κοιμηθώ... ακούγεται πολύ...

    Πολλά φιλιά σε όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ναι δίκαιο εχεις monkey=μαϊμουδάκι έτσι; Ελα ντε πως ειναι δυνατον ενα δελφινακι να μην αγαπα την θαλασσα :) Την αγαπω πολυ ,μου αρεσει πολυ η θαλασσα. Εισαι τυχερη που την εχεις κοντα σου..Θα μου αρεσε να ειναι το σπιτι μου διπλα στη θαλασσα να κοιμιζει και να με ξυπνα ο ηχος της ...Τι ρομαντικο!!

      Διαγραφή
    2. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω αυτή την τύχη, να μένω τόσο κοντά στη θάλασσα. Σε καταλαβαίνω, γιατί κι εγώ εξαιτίας της διάλεξα το συγκεκριμένο σπίτι! Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Πολλές φορές στέκομαι όρθια στο παράθυρο, με τον καφέ στο χέρι και τη χαζεύω... την αγαπώ κι όταν είναι αγριεμένη, αλλά τότε γίνεται και "ζημιάρα" μερικές φορές! Επίσης, όταν ο καιρός είναι καλός και δεν έχει τόσο κρύο, το περπάτημα στην παραλία σε αναζωογονεί - βοηθά και στις δημιουργίες μου (μαζεύω και μαζεύω και μαζεύω...) Φιλάκια.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...