Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η μεταμόρφωση μιας μπλούζας!

     Καλησπέρα σε όλους!

     Τι μπορεί να κάνει κανείς, όταν θέλει να "σώσει" μια μπλούζα από τον κάλαθο τον αχρήστων και ταυτόχρονα "πιάνουν" λίγο τα χέρια του; Παντρεύει το παλιό με το καινούριο και φτιάχνει κάτι ολοκαίνουριο, που έχει όμως την προσωπική του πινελιά...

     Να εξηγηθώ: προσφάτως, η μητέρα μου έβγαλε για πέταμα ένα λευκό t-shirt με στάμπα, που είχε εδώ και χρόνια καταχωνιασμένο στη ντουλάπα και το οποίο ήταν σταλμένο από Αυστραλία. Ούτε καν θυμόμουν να το είχα ξαναδεί, αλλά με το που είπε ότι θα το πετάξει, το άρπαξα. "Τι λες καλέ" (άναψα και κόρωσα), "κάτι θα βρω να το κάνω, αφού ξέρεις ότι ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ..." της είπα. Έτσι, βρέθηκε στα χέρια μου. Δυστυχώς ήταν πολύ κοντό για να φορεθεί, αλλά η στάμπα του ήταν μια παλιά διαφήμιση για σπίρτα (ναι, ναι, vintage διαφήμιση... μμμ...ενδιαφέρον...), με ένα έξυπνο λογότυπο που μου άρεσε. 

     Πήγα για "ανασκαφές" στη δική μου ντουλάπα και βρήκα ένα μαύρο, χαλαρό και φαρδύ, με ριχτό τον ένα ώμο t-shirt, που είχα πρόσφατα (και οικονομικά) αγοράσει από γνωστό, ισπανικό πολυκατάστημα ρούχων (ονόματα δε λέμε...). Πήρα το λευκό t-shirt και ψαλίδισα περιμετρικά τη στάμπα, προσέχοντας να κρατήσω ομοιόμορφα, όσο γινόταν, τα περιθώρια. Έπειτα χρησιμοποίησα κόκκινη κλωστή και την έραψα πάνω στο μαύρο μου t-shirt, με σταυροβελονιές, γύρω-γύρω. Δεν πρόσθεσα άλλα στοιχεία, γιατί δεν ήθελα πολύ φορτωμένο το αποτέλεσμα. 




     Έτσι, απέκτησα μια ολοκαίνουρια μπλούζα με vintage στάμπα, η οποία ταιριάζει τέλεια με το μαύρο μου κολάν, με τζιν, ή ακόμη και με το κόκκινο παντελόνι μου. Δοκιμάστε το κι εσείς αν έχετε μπλουζάκια που δε φοράτε αλλά σας αρέσουν οι στάμπες τους, είναι πολύ εύκολο και οικονομικό και το αποτέλεσμα είναι εντελώς προσωπικό!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Tip: Μπορείτε εκτός από τις στάμπες να προσθέσετε και κορδελίτσες, κουμπιά, τρουκς, δαντέλες ή ό,τι άλλο φανταστείτε!

5 σχόλια:

  1. Το έκανες υπέροχο!!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολική μεταμόρφωση!!!!! Κι εγώ με κόκκινο παντελόνι θα το φορούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα υπεροχο!!!!Καλως σε βρηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα!!! Τέλεια την έκανες την μπλούζα είναι στο στυλ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! Katrina και m-cubed diapercreations καλώς ήρθατε στην παρέα! Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...