Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

"Στου Ονείρου το Δρόμο", Χριστίνα Λέλη (ανοικτό e-book) // "A Greek Portfolio", Κωνσταντίνος Μάνος // 21ος Διαγωνισμός "Φωτογραφίζειν" (η συμμετοχή μου)

  Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Σας εύχομαι καλό μήνα με υγεία και χαρούμενη άνοιξη!

  Νομίζω ότι πρώτη φορά στα χρονικά βάζω τόσο μεγάλο τίτλο στην ανάρτησή μου, αλλά ας όψεται... έχω πολλά και διάφορα να σας πω. Και σημαντικά! (Και πρέπει να σας ενημερώσω εδώ πως ακολουθεί μεγάλη σε έκταση ανάρτηση).

  Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κατάφερα μετά από ενάμιση μήνα να πάω στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να περάσω τόσο καιρό, λόγω των μπλόκων των αγροτών (επιτρέψτε μου να μην το σχολιάσω περισσότερο αυτό, γιατί θα αρχίσω πάλι τα #@$%#... γαλλικά!!!)

  Για τους νέους φίλους εδώ, που δεν ξέρουν τον τρόπο ζωής μου και δεν θα καταλαβαίνουν τι λέω... το έχω δίσπιτο, παιδιά, λόγω δουλειάς! Αλλού δουλεύω και μένω, αλλού με περιμένει το κανονικό σπίτι μου, ο σύντροφός μου, και η σκυλίτσα μας...

  Το Σ/Κ μου ήταν φουλ γεμάτο (δουλειές και φασίνες, να δω την οικογένειά μου που έκανε μαύρα μάτια να με δει, βόλτες με τη Μόνα και με το άλλο μου μισό) έτσι δεν βρήκα το χρόνο να συνδεθώ και έχασα πολλά νέα σας, τα οποία τα είδα μαζεμένα τη Δευτέρα. 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


► Ξεκινώ με την πρώτη ποιητική συλλογή της δικής μας Χριστίνας Λέλη (Butterfly's World), η οποία έχει τον τίτλο "Στου Ονείρου το Δρόμο" και από την Παρασκευή 26/2/16 πετάει ελεύθερα εκεί έξω, σε μορφή ανοικτού e-book. Μπορείτε να την κατεβάσετε και να τη διαβάσετε ελεύθερα και δωρεάν.

Κλικ εδώ! 



  Αντί όμως να μιλήσω εγώ για τη συλλογή, θα παραθέσω εδώ αυτολεξεί τα λόγια της. Θα τα πει πολύ καλύτερα από μένα:

"Έρχεται μια στιγμή που απλά μοιάζουν τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται, μοιάζουν οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές και η στιγμή κατάλληλη για να τολμήσεις κάτι που μόνο σαν σκέψη το γυρόφερνες χρόνια. Και φτάνει μια αφορμή, κάτι που θα σε εμπνεύσει. Για μένα η αφορμή ήρθε με τη μορφή μιας ομιλίας του Γιάννη Φαρσάρη στο TEDx, για την ανοικτή κυκλοφορία και διάδοση της δημιουργίας.

Κι έτσι ανοίχτηκαν τετράδια, ξεσκονίστηκαν παλιές σημειώσεις και ζωντάνεψαν στίχοι που γράφονται εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Κάποιους τους έχω ήδη μοιραστεί μαζί σας μέσα από αυτό το μετερίζι. Κάποιο άλλοι κάνουν ντεμπούτο σήμερα κι έρχονται να πετάξουν ανάμεσά σας. Με την ελπίδα κάθε ένας από εσάς να βρει έστω μια λέξη που θα τον αγγίξει, ένα στίχο που θα τον εκφράσει, ένα συναίσθημα που θα κάνει την καρδιά του να σκιρτήσει και με πολλή μα πάρα πολλή αγάπη, σας παρουσιάζω την πρώτη μου ποιητική συλλογή με τίτλο "Στου ονείρου το δρόμο...", που διανέμεται ελεύθερα στο διαδίκτυο σε μορφή e-book.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γιάννη Φαρσάρη για την έμπνευση αλλά και την πολύτιμη βοήθειά του!

[...]

Το δικό μου όνειρο, ένα από αυτά, βρήκε σήμερα το δρόμο του κι εύχομαι να το αγκαλιάσετε και να στηρίξετε αυτό το νέο μου βήμα"! (πηγή)


Η Χριστίνα Λέλη γεννήθηκε την άνοιξη του 1980, όταν ακόμα υπήρχαν γειτονιές, 
αλάνες και αυλές με κήπο. Φυλακίστηκε στη μεγαλούπολη των γκρίζων κλουβιών, 
με μοναδική διέξοδο τη θάλασσα. Οι λέξεις φεύγουν από εκείνη και αποκτούν δική 
τους προσωπικότητα όταν γράφει, τα χέρια της είναι απλώς το μέσο που 
χρησιμοποιούν για να βγουν στο φως, στη ζωή. Όνειρό της να ζήσει τα όνειρά της.

Πετάει μέσα στον κόσμο των ιστολογίων με το ψευδώνυμο Butterfly 
και καταθέτει τα φτερουγίσματά της στους παρακάτω ιστοτόπους:



 Είμαι απίστευτα χαρούμενη για την έκδοση αυτή, και πολύ περήφανη για τη Χριστίνα μας! Θερμά συγχαρητήρια! Καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο σου, κορίτσι μου, σου εύχομαι κάθε επιτυχία και πολλά-πολλά ακόμη όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα!

  Είχα τη χαρά και την τιμή να δω το βιβλίο πριν ακόμη λάβει την τελική του μορφή, να διαβάσω τα ποιήματα, να ταξιδέψω μέσα στις λέξεις και στους στίχους. Με την πρώτη ανάγνωση τα ένιωσα, με συγκίνησαν, και μερικά τα αγάπησα ιδιαίτερα πολύ· όπως το "Μικρό αγόρι" και τον "Άνθρωπο του Φεγγαριού". 

  Είχα επίσης τη μεγάλη χαρά και την τιμή να δω μια δική μου φωτογραφία να βρίσκεται στο εξώφυλλο του βιβλίου! Είναι η φωτογραφία με την οποία συμμετείχα στον 20ο διαγωνισμό "Φωτογραφίζειν" της Μαρίας Νι. (Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά...) Η Χριστίνα την είδε εκεί, την πρόσεξε και την επέλεξε για το βιβλίο της. Επικοινώνησε μαζί μου, συνεργαστήκαμε... και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

 Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, και ήταν χαρά μου που μπόρεσα να βοηθήσω κάπου! Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από τα όνειρα που τελικά πραγματοποιούνται... 

 Ελπίζω πραγματικά να στάθηκα αντάξια των προσδοκιών της, καθώς και της εμπιστοσύνης που μου έδειξε για να αναλάβω την επιμέλεια του κειμένου και το στήσιμο του εξωφύλλου. Χριστίνα μου, σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


► Το Σ/Κ βρήκα να με περιμένει στο σπίτι το δώρο μου από τη Μαρία Νι. (Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά...) για την ίδια φωτογραφία, μιας και είχε βγει πρώτη στον 20ο Διαγωνισμό "Φωτογραφίζειν". 

 Πρόκειται για το φωτογραφικό λεύκωμα του Κωνσταντίνου Μάνου, με τίτλο "Α Greek Portfolio". Το λεύκωμα εμπεριέχει άγνωστες, αδημοσίευτες ασπρόμαυρες φωτογραφίες της ελληνικής υπαίθρου, οι οποίες δεν συμπεριλήφθηκαν στην 1η έκδοση του "Α Greek Portfolio" που είχε γίνει το 1972. Σε πολλές από αυτές απεικονίζονται κάτοικοι της Ολύμπου, χωριού της Καρπάθου. 

  Αγαπώ τα φωτογραφικά λευκώματα και έχω μερικά στη συλλογή μου, δεν είχα όμως το συγκεκριμένο. Μαρία μου, σε ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο σου! Οι φωτογραφίες που συμπεριλαμβάνονται είναι όλες μία και μία... και θα μου χρησιμεύσουν και στη δουλειά μου. Να είσαι καλά!

 Πέρα από το ίδιο το βιβλίο, σας δείχνω και τις δυο πιο αγαπημένες μου φωτογραφίες:




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


► Στο μεσοδιάστημα της απουσίας μου, ολοκληρώθηκε και ο 21ος Διαγωνισμός "Φωτογραφίζειν" της Μαρίας, όπου είχα στείλει συμμετοχή. Η φωτογραφία με την οποία συμμετείχα ήταν η παρακάτω:


"Ακτίδων χάδι, φύλλων περιγράμματα"


  Έλαβε πολλούς βαθμούς, να πω λοιπόν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που τη στήριξαν και την ψήφισαν! Μαρία μου, σε ευχαριστώ πολύ και εσένα για την άψογη φιλοξενία!

  Για όσους ενδιαφέρονται σχετικά, ο επόμενος διαγωνισμός "Φωτογραφίζειν" έχει ήδη ξεκινήσει, με θέμα: ''Τα πρώτα βήματα της Άνοιξης''. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ανάρτηση της Μαρίας, εδώ: 



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


(Μου αρέσει που ενώ έλειψα μόλις δυο-τρεις μέρες, 
στο μεταξύ έγιναν τόσα σημαντικά πράγματα! 

Έτσι, παιδιά - 
να παραμένουμε δημιουργικά ασύχαστοι, σε πείσμα των καιρών).

Πολλά φιλιά σε όλους!


38 σχόλια:

  1. Είχες πόσο σπουδαία να μας πεις
    Απ το βιβλίο της Χριστίνας έως
    το υπέροχο δωρο της Μαρίας αλλα
    και την καταπληκτικη τελευταία σου
    φωτογραφία κι εμείς σε χαρήκαμε
    Αξιόλογο το βιβλίο της πεταλούδας
    μας..το διάβασα απ την πρώτη στιγμή
    Να είσαι καλά Έλλη μου και καλή συνέχεια σε ο,τι κάνεις

    Σε γλυκοφιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σπουδαία νέα, πράγματι!
      Κι εσύ να είσαι καλά, Ελένη μου, καλή και δημιουργική συνέχεια να έχεις!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το βιβλίο της πεταλουδίτσας μας!
    Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ-πολύ-πολύ καλές!
    Και όπως έγραψα και σε εκείνη: "Εντάξει, και το εξώφυλλο καααααλό είναι!"
    ;-)
    Τί όμορφα που είναι το φωτογραφικά λευκώματα, ε? Να το απολαύσεις από την αρχή μέχρι το τέλος! Και ασφαλώς για τη φωτογραφική σου ματιά, τί να γράψω?! Με έχεις κατακτήσει εδώ και χρόνια!
    ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, μαϊμουδάκι μου και ευχές για έναν όμορφο μήνα!
    (Νέες φωτο από τη Μόνα μας έχουμε?! Θα μας τις δείξεις, ε?!)
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)) ♥
      Χαίρομαι που το ξεκίνησες!
      Τα φωτογραφικά λευκώματα είναι τόσο ενδιαφέροντα! Κι αυτό που μου έστειλε η Μαρία τώρα κοσμεί μοναδικά τη βιβλιοθήκη μου.
      Νέες φωτογραφίες από τη Μόνα έχουμε και παραέχουμε, αλλά να ξέρεις: είναι φωτογενής, αλλά σπάνια κάθεται ήσυχη για να τη βγάλω μια λήψη της προκοπής. Αυτό δεν είναι σκυλί, είναι τραμπολίνο!!! Θα σας τις δείξω κάποια στιγμή, ναι!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Η φωτογραφία σου ταίριαξε απόλυτα με τον τίτλο του βιβλίου της Χριστίνας. Να είναι καλοτάξιδο!
    Καλό μήνα και φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοτάξιδο να είναι, Ελένη μου! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές, φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. Πόσο χάρηκα όταν είδα την φωτογραφία σου στο ebook της Χριστίνας!! Τέτοιες συνεργασίες δημιουργικές να γίνονται πάντα! Μπράβο και στην Μαρία για την επιλογή του δώρου, ποιοτικό και ιδιαίτερο να το χαρείς!!
    Συγχαρητήρια και για την φωτογραφία, δεν σε μάντεψα καθόλου!
    (φαντάζομαι ούτε εσύ την δική μου γιατί είχα αιώνες να λάβω μέρος) Καλό μας μήνα αγαπημένη μου φιλί και αγκαλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις! Μου έκανε μεγάλη τιμή, και είμαι συγκινημένη και πολύ-πολύ χαρούμενη.
      Ούτε εγώ σε μάντεψα στη φωτογραφία, αλλά όχι επειδή είχες καιρό να λάβεις μέρος. Είχε μια άλλη οπτική η φωτογραφία σου (σε σχέση με τις προηγούμενες, πάντα) - μάλλον γι΄αυτό και δεν σε κατάλαβα! Συγχαρητήρια και σε εσένα, πολύ μου άρεσε η λήψη!
      Καλό μήνα κι από εμένα! Φιλάκι και αγκαλίτσα! ♥

      Διαγραφή
  5. Καλή επιτυχία στο βιβλίο της Χριστίνας...η φωτογραφία σου είναι το ιδανικό εξώφυλλο!
    Μπράβο κορίτσια για την όμορφη συνεργασία!!
    Και πολλά μπράβο Έλλη μου, για την άλλη φωτογραφία σου!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ (και σε ευχαριστούμε) πολύ, Μαρία μου!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  6. Αυτά είναι νέα! Συγχαρητήρια στην Χριστίνα μας για το βιβλίο της! Και η φωτογραφία που διάλεξε είναι υπέροχη και ταιριαστή. Το δώρο σου εκπληκτικό, φαντάζομαι τη χαρά που θα πήρες. Μπράβο βρε κορίτσια, κάνατε το καλύτερο ξεκίνημα του μήνα!
    Φιλιά πολλά Έλλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρα μεγάλη χαρά, γενικότερα! Από όλα τα νέα! Ήταν όντως το καλύτερο ξεκίνημα του μήνα.
      Φιλιά πολλά, Μαρία μου!

      Διαγραφή
  7. Ομορφα νέα στην γειτονιά κορίσια .. η συνεργασία σας να έχει και άλλη συνέχεια.. ενα μεγαλο μπραβο και απο μενα με πολύ χαρα βλεπω οτι έχει ανεβει ο πήχης με ομορφες δημιουργιες πένας..!!Ελλη μου η φωτογραφία του χιονισμενου δρομου αγαπηθηκε πολύ οπως και εκεινη με τα πλατανοφυλλα να χαρείς και το δωρακι σου μικρή μου...θα περασω να διαβασω της Χριστινας τα όμορφα..!!να είσαι καλα και να περνας ακομα καλήτερα καλό μηνα και ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ..!!! φιλάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου, σε ευχαριστώ (και σε ευχαριστούμε) πολύ!
      Να περάσεις, σου εύχομαι καλή ανάγνωση!
      Φιλάκια πολλά και λουλουδένια, να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  8. Συγχαρητήρια, 'Ελλη μου, και για τις δύο υπέροχες φωτογραφίες σου αλλά και για την συνεργασία σου με την Χριστίνα (πάω να την γνωρίσω...)στο πρώτο της βιβλίο. Να χαρείς και το φωτογραφικό άλμπουμ με τις όμορφες φωτογραφίες του Κ. Μάνου!!!!
    Φιλάκια πολλά, καλό μήνα και καλή Τσικνοπέμπτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, Μαριάννα μου!
      Καλή Τσικνοπέμπτη, καλές Απόκριες να έχουμε και καλό μήνα με υγεία!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Ελλη μου!!Συγχαρητήρια !!Ταίριαξαν τόσο όμορφα οι φωτογραφίες σου!!Καλοτάξιδο τό βιβλίο της Χριστίνας!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, Δήμητρα! Φιλιά πολλά κι από εμένα, να περάσεις όμορφα σήμερα!

      Διαγραφή
  10. Μπραβο συγχαρητήρια για το βιβλίο της Χριστίνας καθε τι νεο δημιουργήτο το στηρίζουμε ασυζητητί .... και μπράβο για την φωτό τι όμορφη , πάντα είσαι άξια σε αυτά !!!! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται αυτό!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Νικόλα μου!
      Φιλιά κι από εμένα!
      (μόλις συνειδητοποίησα εν τω μεταξύ ότι έχω καιρό να δω αναρτήσεις σου στη ροή μου - κάτι πρέπει να έχει συμβεί, πρέπει να το ελέγξω).

      Διαγραφή
  11. Γεματος ομορφα νεα ο Μαρτης! Ευχαριστω για την αναφορα! Συνεχισε να δημιουργεις! Φιλια και καλη ανοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα επιτυχίες, Χριστίνα μου! Σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  12. Συγχαρητήρια για την συνεργασία Έλλη μου.
    Είχες σπουδαία νέα να μας πεις.
    Οι φωτογραφίες υπέροχες, δυστυχώς αυτό το δρώμενο δεν το προλαβαίνω. .
    Να είσαι καλά και πάμε για άλλα.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει, μη στενοχωριέσαι... είναι αδύνατο να τα προλαβαίνουμε και να τα παρακολουθούμε όλα.
      Να είσαι καλά κι εσύ, Ρένα μου, και καλά να περάσεις σήμερα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  13. Καλέ σκάζω και από τη ζήλια!!Τι όμορφες φωτογραφίες !Μπόρεσα και είδα και τη ποιητική συλλογή μα δεν μπόρεσα να την κατεβάσω.Μπράβο σε όλες που συμμετέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτιέμαι γιατί δεν μπόρεσες... ίσως κόλλησε προσωρινά το link. Θα πατήσεις εκεί που λέει "# Κατεβάστε ελεύθερα το e-book >>" Δοκίμασε πάλι!
      Φιλιά και να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  14. Συγχαρητήρια στη Χριστίνα για το βιβλίο και η φωτογραφία σου πολύ όμορφη Έλλη μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπέροχη η φωτό σου και καταλαβαίνω το Χριστινάκι μας που την επέλεξε!
    Άξια διακρίθηκες Έλλη μου, όπως και η επόμενη φωτογραφία σου άξια ξεχώρισε και πήρε υψηλή βαθμολογία !
    Μπράβο για όλα!
    Πολλά φιλιά και καθυστερημένες ευχές για καλό μήνα!

    ( κι εγώ αν και στον τόπο μου χαμένο ήμουν για μέρες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά-πολλά ευχαριστώ, Αριστέα μου!
      Καλό μήνα να έχουμε, με υγεία και χαρά!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  16. Μια ανάρτηση γεμάτη καλούδια λοιπόν! Τι έχεις πολύ με το φακό ρε παιδί μου! Λες και είναι ζωγραφιστά τα φύλλα! πωπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά κάποιο τρόπο ήταν ζωγραφιστά... το έκανε και πάλι το θαύμα του το φωτεινό αστέρι!!
      Να είσαι καλά, κορίτσι μου, φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος4/3/16, 10:13 μ.μ.

    Καταπληκτικά νέα!! Καλοτάξιδο να ναι το βιβλίο της πεταλουδίτσας!! Φανταστική η φωτό σου αυτή Ελλη μου!! Συγχαρητήρια για το κοινό σας ταξίδι και μακάρι να συνεχιστούν οι κοινές πορείες!! Μπράβο σας!!
    Το δώρο σου είμαι σίγουρη το λάτρεψες!! Να το χαρείς κοπέλα μου!! Πολύ όμορφη κι η συμμετοχή σου η τελευταία στον διαγωνισμό!! Σαν ζωγραφιά!! Φιλάκια και πάντα τέτοια όμορφα και δημιουργικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ (και σε ευχαριστούμε) πολύ, Μαριλενάκι μου!
      Φιλιά πολλά-πολλά!

      Διαγραφή
  18. Πολυ ωραιες οι φωτο και το εξωφυλο του βιβλιου ταιριαζει με τον τιτλο του! συγχαρητηρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτογραφίες και το τελικό αποτέλεσμα του εξωφύλλου!
      Σε ευχαριστώ, να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  19. Άργησα να έρθω αλλά ήρθα.
    Είναι υπέροχη αυτή η αλληλεπίδραση που έχουν οι εμπνεύσεις μας. Ο διαγωνισμός μου, η φωτογραφία σου, το βιβλίο της Χριστίνας.
    Πόσο τυχερή νιώθω που βρεθήκατε στον δρόμο μου.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την μου!
      Πραγματικά... ο ένας "πυροδοτεί" τον άλλον, νέες ιδέες γεννιούνται από τις παλιές και κουμπώνουν τέλεια η μία με την άλλη, σαν τα κομμάτια ενός παζλ - και όλο αυτό συμβαίνει και στο κατάλληλο timing!
      Κι εμείς έτσι αισθανόμαστε και σε ευχαριστούμε με τη σειρά μας, Μαρία μου. Σε φιλώ!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...