Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ενημερωτικό σημείωμα


  Καλησπέρα σε όλους! 

 Μέχρι να καταφέρω να ξαναβρώ τον απαιτούμενο χρόνο για να αφιερωθώ όπως θα ήθελα στο Funky Monkey, κάνω σήμερα μια "εμφάνιση-αστραπή" θέλοντας να σας πω ένα-δυο πραγματάκια.


→ e-book "Αλάτι, ζάχαρη και αλληλεγγύη"



 Το e-book μας "Αλάτι, ζάχαρη και αλληλεγγύη" διατίθεται για την ενίσχυση της Κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" και του μη κερδοσκοπικού σωματείου Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς "Γέροντας Παΐσιος"

 23 ποιήματα και κείμενα με θέμα την αλληλεγγύη και γραμμένα από 18 bloggers, σας περιμένουν για να τα διαβάσετε. 

 Για να αποκτήσετε το e-book αρκεί να στείλετε όπου εσείς επιλέξετε ένα δέμα με ό,τι μπορείτε από όσα θα βρείτε στη λίστα με τις πάγιες ανάγκες της Κοινωνικής κουζίνας και του σωματείου "Γέροντας Παΐσιος". 

 Αν δεν το έχετε ήδη αποκτήσει, ίσως τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να το κάνετε!  Πάρτε το για τον εαυτό σας, ή χαρίστε το σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που του αρέσει το διάβασμα. Και ταυτόχρονα, βοηθήστε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

 Μιας και το δικό μου e-book βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στα χέρια μου, σας το υπογράφω, αξίζει. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο απόκτησής του, εδώ

_________________________________________________________________


→ Elli Economou Photography

 Ευελπιστώντας να αποτελέσει μελλοντικά μια (θεματική) online gallery των φωτογραφιών μου, στην αρχή της χρονιάς δημιούργησα ένα νέο χώρο: το Elli Economou Photography

 Ο χώρος ενημερώνεται σε τακτική βάση. Κάποιες από τις φωτογραφίες μου που αναρτώνται εκεί έχουν δημοσιευτεί πρώτα εδώ, οι περισσότερες όμως δεν έχουν δημοσιευτεί ξανά.  

 Σας καλώ να γνωρίσετε το Elli Economou Photography, μπορούμε να τα λέμε και εκεί! Θα είναι χαρά μου, αν το θέλετε, να περάσετε και να μου πείτε τη γνώμη σας. 

  Για τους φίλους που έχουν facebook και θα προτιμούσαν να βλέπουν εκεί τις φωτογραφίες μου, ή θα ήθελαν να στηρίξουν εκεί την προσπάθειά μου, η αντίστοιχη φωτογραφική μου σελίδα είναι αυτή: Elli Economou Photography.


_________________________________________________________________


→ Και ένα Ευχαριστώ! 

 Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία Έλενα (Γλυκιά Ζωή & Μαρία Έλενα Δημιουργίες) για τη σκέψη της και για την κίνησή της να μου στείλει για το Πάσχα μια πολύ όμορφη καρτούλα και ένα χειροποίητο πλεκτό σταυρουδάκι. Δεν είχα βρει ως τώρα την ευκαιρία να σας δείξω το όμορφο δώρο της και ένιωθα άσχημα γι΄αυτό.



 Να είσαι καλά, γλυκιά μου, η σκέψη σου με συγκίνησε και σε ευχαριστώ πολύ-πολύ! 



 Φιλιά πολλά σε όλους, τα λέμε σύντομα! 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...