Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Το γραμματοκιβώτιο του Άη-Βασίλη! (DIY - Santa's Mailbox)


  Πιστεύετε στον Άγιο Βασίλη; Εγώ πάντως, ναι!

  Ξέρω-ξέρω, είμαι ολόκληρη γυναίκα... μέσα μου όμως κρύβω ένα παιδί, κι αυτό το παιδί έχει ανάγκη να πιστέψει στη Μαγεία.

  Όπως όλα τα παιδιά! 

 Αν είχα παιδί θα του καλλιεργούσα την έννοια του Άγιου Βασίλη για όσο περισσότερο καιρό γινόταν. Η ζωή των ενηλίκων είναι πολύ πεζή, πολύ ρουτινιάρικη και συχνά πολύ δύσκολη, χωρίς μαγεία και γέλιο. 

 Γιατί να μπάσω ένα παιδί μια ώρα αρχύτερα μέσα σε όλη αυτή την πεζότητα του κόσμου των ενηλίκων; 

  Κατά πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα, δε χρειάζεται να τους πούμε αυτή την αλήθεια από πολύ νωρίς. Ας αφήσουμε τα παιδιά να είναι για λίγο ακόμη παιδιά. Αργότερα, αυτό θα τους λείπει.

 Παραπάνω ανέφερα τη λέξη "έννοια", όσον αφορά τον Άγιο Βασίλη. Για μένα, είναι μια έννοια. Δεν ξέρω αν φοράει κόκκινα ή πράσινα ρούχα, ή πολύχρωμα, αν ζει στο Βόρειο Πόλο ή κάπου αλλού, ή αν έχει άσπρα γένια και μαλλιά. Όπως κι αν είναι, ο Άγιος βρίσκεται μέσα στον καθένα μας: κρύβεται εκεί, και δρα μέσα από εμάς. 

 Αφού λοιπόν πιστεύω σε αυτόν, είναι λογικό να του γράφω γράμμα κάθε χρόνο! Και να προτρέπω να κάνουν το ίδιο και τα παιδιά.

 Και αυτό το γράμμα πώς φτάνει μετά στον προορισμό του; 

❅ Ή μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, τα οποία κάθε χρόνο εδώ και πάνω από 20 χρόνια υλοποιούν την ετήσια δράση τους "Γράψε ένα γράμμα στον Άη - Βασίλη"...

❅ ή μπαίνει στο γραμματοκιβώτιο του Άη-Βασίλη και περιμένει να περάσουν τα ξωτικά του, να το πάρουν από εκεί και να του το πάνε! 😃




 Όπως θα κατάλαβες ήδη, σήμερα σου έχω μια κατασκευή για να κάνεις μαζί με τα παιδιά σου στον ελεύθερό σας χρόνο. 

 Θα σου δείξω βήμα-βήμα πώς μπορείτε να φτιάξετε μαζί το Γραμματοκιβώτιο του Άη-Βασίλη!

😃

Θα χρειαστείτε:

❅ ένα χαρτονένιο κουτί (παπουτσιών, από κορν φλέικς...)
❅ χαρτόνια κάνσον (μαύρο, κόκκινο, και προαιρετικά, λευκό)
❅ χαρτόνι οντουλέ (πράσινο)
❅ χρυσό glitter
❅ ό,τι διακοσμητικά στοιχεία θέλετε (χιονονιφάδες, ή μικρά ξύλινα στοιχεία σαν το στεφανάκι που σας δείχνω κάτω χαμηλά στη φωτογραφία)
❅χρυσό και μαύρο μαρκαδόρο
❅ προσωπάκια Άγιου Βασίλη (εγώ τα έκοψα από χαρτί περιτυλίγματος)
❅ κοπίδι η ψαλίδι
❅ κόλλα
❅ αυτοκόλλητο χρατς (προαιρετικά)




Πάμε τώρα να το φτιάξουμε!


1. Κόψτε το κόκκινο κάνσον στο μέγεθος που είναι το κουτί σας και κολλήστε το περιμετρικά, καλύπτοντας το κουτί.




2. Ανάλογα με το μέγεθος του κουτιού σας, μετρήστε και κόψτε από το οντουλέ πράσινο χαρτόνι ένα ορθογώνιο σχήμα για να δημιουργήσετε τη σκεπή. Διπλώστε το στη μέση.




3. Κόψτε με το κοπίδι ένα μικρό παραλληλόγραμμο άνοιγμα πάνω στο κουτί, για να μπορεί το παιδί σας να ρίξει μέσα το γράμμα του.




4. Κολλήστε τη σκεπή που έχετε φτιάξει πάνω στο κουτί.




 Το κουτί που χρησιμοποίησα εγώ έχει τριγωνικό σχήμα επάνω και ανοίγει. Αυτή τη δυνατότητά του την εκμεταλλεύτηκα! Έτσι θα μπορώ πιο εύκολα να βγάζω από εκεί τα γράμματα των παιδιών και να τα προωθώ έπειτα καταλλήλως στα ΕΛΤΑ. 
 Στο σημείο που ανοίγει η "σκεπή" κόλλησα ένα μικρό κομμάτι αυτοκόλλητο χρατς. 
 Έτσι η σκεπή συγκρατείται μεν στη θέση της, αλλά και μπορεί να ανοίγει όποτε το κρίνω απαραίτητο!


5. Χρησιμοποιήστε το μαύρο κάνσον και το glitter για να φτιάξετε μια ζώνη του Άγιου Βασίλη, την οποία θα κολλήσετε περιμετρικά στο κουτί. Έπειτα, στολίστε το υπόλοιπο γραμματοκιβώτιο όπως σας αρέσει.

 Εγώ χρησιμοποίησα επίσης ακρυλικές χιονονιφάδες, προσωπάκια Άη-Βασίλη (που έκοψα από το χαρτί περιτυλίγματος), και ένα φακελάκι που έφτιαξα μόνη μου κόβοντας ένα ορθογώνιο σχήμα από το λευκό χαρτόνι και ζωγραφίζοντάς το με το μαύρο μαρκαδόρο έτσι, που να θυμίζει φάκελο.


Έτοιμο να δεχτεί τα γράμματα του παιδιού σας!




41 σχόλια:

  1. Καλημέρα φίλη μου!Καλέ είναι υπέροχο..και βέβαια πιστεύω στον Άγιο Βασίλη όπως πιστεύω στην Αγάπη και σε όλες τις έννοιες που συμβολίζουν κάτι που δεν το βλέπεις μα το πιστεύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Χαίρομαι που σου άρεσε. Είναι απλή κατασκευή, ό,τι πρέπει για να την κάνεις μαζί με παιδικά χεράκια.
      Όσο για τα υπόλοιπα... απλώς Believe!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη κατασκευή για τα παιδάκια Έλλη μου!!!
    Κι εύκολη και όμορφη και χρήσιμη! ;-) Εμ...πού θα ρίξει το παιδάκι μας το γραμματάκι του αν δεν είναι εύκολο να πάει ταχυδρομείο; ☺
    Όσον αφορά τα όσα έγραψες για τον Άγιο Βασίλη έχουμε πλήρη ταύτιση σε όλα, κυρίως με την έννοια!
    Πολλά φιλιά κι ευχές για μια χαρούμενη εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστούν! Αν είναι μικρά μπορούμε να κάνουμε εμείς τη δύσκολη δουλειά και αυτά να ασχοληθούν με τη διακόσμηση και να το κάνουν όπως τους αρέσει. Αν είναι μεγαλύτερα, μπορούν να κόψουν και να κολλήσουν τα επιμέρους κομμάτια!
      Ήμουν σίγουρη ότι θα συμφωνούσαμε για τον Άγιο Βασίλη... μπορούμε να τους διδάξουμε από νωρίς πως πρόκειται για μια έννοια, η οποία μπορεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους και πάντοτε έχοντας ως βάση την αγάπη. Αν έχουν απορίες για τη μορφή του, μπορούμε να τους εξηγήσουμε πως οι άνθρωποι επιλέξαμε να τον αναπαριστούμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο σε πολλές χώρες της γης, ακολουθώντας μια κοινή σύμβαση (όπως αντίστοιχα επιλέξαμε να απεικονίζουμε με συγκεκριμένο τρόπο τους αγίους στα εικονίσματα των εκκλησιών... μια σύμβαση είναι κι αυτό. Θα το καταλάβουν καλύτερα έτσι).
      Δε χρειάζεται ούτε να πούμε ψέματα, αλλά ούτε και να διαλύσουμε εντελώς τη μαγεία.
      Καλή εβδομάδα επίσης, φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Είσαι όντως παιδί κι έτσι
    να παραμείνεις για πάντα!!!

    Σε φιλώ και σ' αγαπώ πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με μία κατασκευή μόνο συνδυάζεις πολλά σημαντικά: Πρώτον την επανάχρηση υλικών, δεύτερον την μαγεία και τρίτον την ευρηματικότητα!

    Υπέροχη δημιουργία καλή εβδομάδα αγαπημένη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Μπορείς να φανταστείς πού βρίσκεται κρεμασμένο αυτό το γραμματοκιβώτιο τώρα, έτσι;
      Περιμένει καρτερικά να έρθουν τα ξωτικά και να συλλέξουν το περιεχόμενό του για να το πάνε στον Άγιο Βασίλη... ;-)
      Καλή εβδομάδα, φιλάκια πολλά! ♥

      Διαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα γράφεις για τον Άγιο Βασίλη!
    Το γραμματοκιβώτιο πολύ έξυπνη ιδέα..θυμάμαι τα δικά μου παιδιά τα πήγαινα στο ταχυδρομείο να ταχυδρομήσουν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη!
    Ω, ναι δεν τους χάλασα τη μαγεία όσο αυτό γίνονταν...και στο κάτω κάτω όλοι μας σε εκείνη την παιδική μαγεία ανατρέχουμε...πώς θα το κάναμε, αν μπαίναμε στον πεζό κόσμο νωρίς νωρίς?
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρώ τη δράση των ΕΛΤΑ υπέροχη ιδέα και κάθε χρόνο τους πηγαίνω γραμματάκια παιδιών! :))

      Όσον αφορά τα υπόλοιπα, όπως τα λες είναι. Κι εγώ ανατρέχω σ΄αυτές τις παιδικές μνήμες με γλύκα. Δε μπορώ να φανταστώ πώς θα ήμουν τώρα και τι αναμνήσεις θα είχα από τη μαγική εποχή των εορτών, εάν μου είχαν χαλάσει αυτή τη μαγεία!
      Με θυμάμαι μικρούλα, να προσπαθώ να κρατηθώ ξύπνια ως τα μεσάνυχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς μήπως και καταφέρω να τον δω, τα μάτια μου να κλείνουν και τελικά να μην αντέχω... Εγώ κοιμόμουν και χωρίς να το ξέρω, οι γονείς μου αλαφροπατώντας έβαζαν τα δώρα κάτω από το δέντρο - γίνονταν αυτοί τα ξωτικά του, με λίγα λόγια. Κι όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους.
      Μεγαλώνοντας (στο δημοτικό) άρχισα να συνειδητοποιώ τι συμβαίνει, αλλά συνεχίσαμε όλοι μας στο ίδιο μοτίβο: εκείνοι δεν παραδέχτηκαν ποτέ ανοιχτά ότι έβαζαν οι ίδιοι τα δώρα κι εγώ δεν παραδέχτηκα ποτέ ότι το ήξερα...
      Ακόμη και τώρα, στο δέντρο μας κάτι θα υπάρχει από κάτω που θα είναι του "Άγιου Βασίλη". Μη φανταστείς, μπορεί να είναι απλά μια σοκολάτα. Δεν έχει σημασία τι θα είναι, ή πόσο μικρό θα είναι. Αλλά αυτό το κάτι θα είναι σταλμένο από εκείνον! :))
      Φιλιά πολλά, καλή εβδομάδα να έχεις!

      Διαγραφή
  6. Υπέροχο....!!! πραγματικά υπέροχο....! και πολύ απλό σχετικά, προσιτό στον καθένα μας Έλλη.
    Αν είχα μικρότερα παιδιά ή συγγενικά θα το έφτιαχνα 100%. Σε κάθε περίπτωση το κρατώ όμως σαν πρόταση. Δεν ξέρεις τι διάθεση θα μου βγει.
    Μπράβο κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δεν είναι δύσκολο, ούτε χρειάζεσαι ακριβά υλικά. Και χαρτόνια κάνσον να μην έχεις, μπορείς πολύ απλά να βάψεις με μπογιά το κουτί. Διάθεση να υπάρχει...
      Να είσαι καλά Γιάννη μου!

      Διαγραφή
  7. Τι ωραίο!!! Πολύ ευρηματικό Έλλη μου. Κρίμα που τα παιδιά μου είναι μεγάλα πλέον γιατί με τις οδηγίες που δίνεις, φαίνεται απλό στην κατασκευή του. Και ναι, θα συμφωνήσω κι εγώ πως κάπου μέσα μας πρέπει να κρατάμε ζωντανή τη μαγεία των γιορτών. Καλές γιορτές να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απλό και δεν παίρνει πολλή ώρα.
      Χωρίς μαγεία Μαρία μου δεν πάμε πουθενά... καλή μαγεία, γιατί από κακούς μάγους χορτάσαμε.
      Φιλιά, καλές γιορτές με υγεία και χαρά!

      Διαγραφή
  8. Και πολύ καλά κάνεις Έλλη μου και πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη. Και εγώ το ίδιο έκανα στα παιδιά μου... είναι μαγική η στιγμή που ανοίγουν το δώρο που νομίζουν ότι το έφερε ο κοκκινοντυμένος στρουμπουλός παππούλης! Τι έξυπνη κατασκευή! Πανέμορφη ιδέα... φιλάκια και καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται! Η προσμονή, η χαρά που αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους... ανεκτίμητα όλα αυτά. Και μεγαλώνοντας τα θυμάσαι αυτά τα συναισθήματα, δεν τα ξεχνάς.
      Φιλιά πολλά, καλές γιορτές!

      Διαγραφή
  9. YΠΈΡΟΧΗ ιδέα, πολύ όμορφο το μικρό ταχυδρομικό κουτί!
    Και γω πιστεύω στον Αγιο Βασίλη, και κάθε τετοιες μέρες που βλέπω το σχετικό δικό του γραμματοκιβώτιο,
    αναπολώ τα χρόνια...που τα παιδιά ήταν μικρά!
    ΚΑΛΆ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!!!
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, χαρά και αγάπη και έναν υπέροχο Νέο Χρόνο σου εύχομαι!
      Φιλιά πολλά Βαρβάρα μου!

      Διαγραφή
  10. We do believe!!!!!! Καλέ ναί!!! Τί όμορφο που έγινε το γραμματοκιβώτιο !!!! Πραγματικά, θα το χαρούν πολύ όσα παιδάκια το φτιάξουν με την μαμά ή την γιαγιά τους!
    Καλές γιορτές, 'Ελλη μου!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)))
      Καλές γιορτές Μαριάννα μου, να περάσετε υπέροχα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Εγώ πάντως Έλλη μου τον πιστεύω τον Άι Βασίλη.... ίσως επειδή αν και έχω αποκτήσει εγγόνια δεν παραδέχομαι ότι μεγάλωσα!!!! Υπέροχο το γραμματοκιβώτιο, τώρα βέβαια δεν προλαβαίνω.... κρατώ όμως τις οδηγίες για του χρόνου!!!! Καλές γιορτές Έλλη μου με υγεία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλώνουμε, Βίκυ μου, αλλά για όσα πρέπει... για τα υπόλοιπα που δεν είναι απαραίτητο, ας αφηνόμαστε και λίγο. Καλό μας κάνει!
      Να είσαι καλά, καλές γιορτές με υγεία και χαρά! Φιλιά!

      Διαγραφή
  12. Όμορφο το κουτί για τα γράμματα του Αι Βασίλη Έλλη μου. Καλές γιορτές να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! Καλές γιορτές επίσης, να περάσεις υπέροχα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

      Διαγραφή
  13. Και εγώ που είμαι μεγαλύτερο παιδί από σένα πιστεύω στην έννοια του Αγιου Βασίλη η San Nikolas Ελλη μου !!
    Τρέχω αύριο κιόλας να ετοιμάσω ένα τέτοιο κουτί για τα μικρά μας !!Ευχαριστούμε πολύ και σε φιλώ με την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρό παιδί, μεγαλύτερο... τι σημασία έχει; Η λέξη-κλειδί στην πρότασή σου είναι η λέξη "παιδί"!
      Χαίρομαι που θα σου φανεί χρήσιμη η ιδέα μου. Καλή επιτυχία, καλές δημιουργίες!
      Φιλιά πολλά! ♥

      Διαγραφή
  14. Believe!!!!!!!!
    Υπεροχη κατασκευη!
    Ευχαριστουμε για τις οδηγιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Believe και αγάπη παντού, βεβαίως-βεβαίως! :))
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  15. Μέσα στο μυαλό μου είσαι;... Θα δεις το γιατί οσονούπω ;)
    Καλημερούδια και φιλιά και με το καλό να τον δεχτείς! ❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι λες; Ε, για να το λες, κάτι θα ξέρεις... Περιμένω να δω!! :)
      Και να τον δεχτώ (;)
      Φιλάκια πολλά, ξανθούλα μου! ♥

      Διαγραφή
  16. Πανέξυπνη ιδέα Ελλη μου και πόσο όμορφο το αποτέλεσμα!!! Είμαι σίγουρη πως τα παιδάκια ξετρελαίνονται με τέτοιες δημιουργίες ειδικά τώρα!! Κι εμείς φυσικά!! Μικρά και μεγάλα παιδιά!!
    :)) Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα με την έννοια του αγιοβασίλη και της προσφοράς!!! Καλή γιορτινή βδομάδα να χεις!! Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα παιδιά και εμείς - αυτό είναι σίγουρο! Δεν μπορεί να τελειώσεις μια τέτοια κατασκευή (από το τίποτα κιόλας) και να μην την κοιτάς μετά χαμογελώντας...
      Καλή γιορτινή εβδομάδα Μαριλένα μου! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  17. Ομορφη κατασκευη πραγματικα!
    Και λενε λεει οι ψυχολογοι τελευταια οτι ειναι λαθος να λεμε στα παιδια για τον Αγιο Βασιλη. Γιατι θα μεγαλωσουν λεει και οταν μαθουν οτι ειναι ψεμμα θα κλονιστει η εμπιστοσυνη τους και θα αρχισουν να αναρρωτιουνται ποσα ψεμματα ακομα τους εχουμε πει κι αν ηταν ολη η ζωη τους ενα ψεμμα! Τι αλλο θα ακουσουμεεεεεε!!!!!
    Ζητω ο Αγιος Βασιλης και το πνευμα της αγαπης και της προσφορας που πρεσβευει! Και του χρονου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου πω ότι το είδα αυτό (φλομώσαμε στις έρευνες των φωστήρων) και ψιλοθύμωσα; Δηλαδή τα παιδιά μας θα μας κατηγορήσουν γι΄αυτό αύριο-μεθαύριο και όχι για το ότι τα παρκάραμε ώρες ατελείωτες μπροστά στην τηλεόραση για να έχουμε την ησυχία μας... έλεος!
      Κι εγώ είχα καταλάβει από ένα σημείο κι έπειτα τι γινόταν ως παιδί, αλλά ποτέ δε θεώρησα ότι ψεύδονταν για τα πάντα οι γονείς μου, επειδή υποστήριζαν ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης. Αντίθετα, εκτίμησα όλο αυτό το κλίμα που δημιουργούσαν για χάρη μου! Απαιτούσε χρόνο, κόπο, ιδέες και θυσίες. Και προπαντός, αγάπη!
      Προσωπικά δε θα ήθελα να μετατρέψω το παιδί μου σε ένα παιδί-κυνικό ρεαλιστή...
      Ζήτω στον Άγιο Βασίλη, ωρέ! :))
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Έλλη μου το γραμματοκιβώτιο του Άη Βασίλη είναι πολύ όμορφο και θα αρέσει πολύ στα παιδιά κάθε ηλικίας!!!
    Καλές γιορτές να έχεις με υγεία και αγάπη!!!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε, Στέλλα μου!
      Καλές γιορτές επίσης, με όμορφες στιγμές!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  19. Μα δεν είναι μαγεια να πιστευεις οσο εισαι μικρος....να μην πω και μεγαλος..στον Αγιο Βασιλη και στην εννοια Ελλη μου που αντιπροσωπευει;..που ειναι μονο η αγαπη.
    Μονο να βλεπεις την λαχταρα και την χαρα...που έχουν οταν τον περιμενουν τα παιδια!!! και γιατι παρακαλω να τους στερήσουμε όλη αυτη την μαγεια;και να σκεφτεις οτι ειναι ό μοναδικος Αγιος που λατρευουν τα παιδια!!!χα..χα. και εμεις ακομα .. μα...δεν είδες τι καρτουλες και δωρακια έχει χαρισει στην γειτονια μας; το γραμματοκιβώτιο σου στην αρχη νομιζα οτι ειναι σιδερενιο και τοεβαψες...για τοσο εξυπνο παιδι λεμε..χα..χα..μετα καταλαβα και θαυμασα..!! να περασεις ομορφες γιορτινες μερες με τους αγαπημενους σου . ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι Μαγεία, και η Μαγεία είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι, το παραδεχόμαστε-δεν το παραδεχόμαστε... μικροί και μεγάλοι!
      Συμφωνώ με όσα είπες, εννοείται. Έχεις δίκιο ότι είναι ο μοναδικός Άγιος που λατρεύουν τα παιδιά, δεν το είχα σκεφτεί ως τώρα έτσι όπως το έθεσες, αλλά έτσι ακριβώς είναι!
      Χεχε... Δεν είναι σιδερένιο το κουτί, είναι (ανακυκλωμένο) χάρτινο! Αλλά δίνει καλό αποτέλεσμα, ε; Αφού σε μπέρδεψε κιόλας, σημαίνει ότι έκανα αληθοφανή δουλειά! :))
      Καλές γιορτές Ρούλα μου, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με όμορφες, χαρούμενες στιγμές και πολλή αγάπη!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  20. Καταπληκτικό! Το κρατάω για του χρόνου θα τρελαθούν τα μικρά! Πάντως ο μεγάλος μου (6χρ) παρ'όλο που έμαθε φέτος ότι δεν υπάρχει Άι Βασίλης στην πραγματικότητα, του είπα ότι υπάρχει στην καρδιά μας και το δέχτηκε.Και παρ'όλο που ξέρει την αλήθεια συνεχίζει να πιστεύει και μ'αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...