Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2017 (από τοβιβλίο.net)


 "Ακόμη μία φορά τοβιβλίο.net και οι εκδόσεις τοβιβλίο αλλάζουν τη διαδικτυακή λογοτεχνία. Για τρίτη χρονιά το «Kαλλιτεχνικό Hμερολόγιο» 2017 φέρνει σε έναν ιδιαίτερο διάλογο δημιουργούς από διάφορες μορφές της Τέχνης.





 103 λογοτέχνες και 34 εικαστικοί και φωτογράφοι συνδιαλέγονται μέσα στις εβδομάδες του χρόνου. [...] Το «Kαλλιτεχνικό Hμερολόγιο» φέτος είναι αφιερωμένο στον Νίκο Καζαντζάκη, μια και το έτος 2017 είναι αφιερωμένο στον Παγκόσμιο Έλληνα". (πηγή: τοβιβλίο.net


  Η συντακτική ομάδα του Βιβλίου - αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στο Ημερολόγιο του 2017 με έργα τους - οδήγησαν σε ένα αποτέλεσμα άρτιο, καλαίσθητο, αξιοπρόσεκτο και ενδιαφέρον. 

  Στις σελίδες του Ημερολογίου και σε κάθε μήνα του χρόνου, η λογοτεχνία και η ποίηση συνδυάζονται αρμονικά με τη ζωγραφική και τη φωτογραφία. Έτσι, κάθε σελίδα του Ημερολογίου είναι και μια υπέροχη, ξεχωριστή ανακάλυψη!


  Το Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2017 διατίθεται ελεύθερα και δωρεάν για προβολή ή και κατέβασμα/αποθήκευση στον υπολογιστή σας. 

  Αν κάποιος παρόλα αυτά θα ήθελε να αποκτήσει το Ημερολόγιο σε έντυπη μορφή, μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του στο Βιβλίο ως τις 21 Νοεμβρίου 2016. (Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο link πιο πάνω).


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 Δε σας κρύβω πως νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή, καθώς για πρώτη φορά συμμετέχω στο Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο του 2017 με φωτογραφίες μου. 


Οι φωτογραφίες είναι οι παρακάτω, 
και έχουν συμπεριληφθεί στους μήνες: 
Ιανουάριος, Ιούνιος και Δεκέμβριος.


 
                        "Time for sleep"                                "Reflections"

 
           "Autumn leaf"                                "Christmas lights"



 Ευχαριστώ θερμά τον κ. Δήμο Χλωπτσιούδη, τον κ. Κώστα Θερμογιάννη αλλά και όλους τους συντελεστές του Βιβλίου για την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτής της τόσο δημιουργικής ομάδας, για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και για την άψογη φιλοξενία των φωτογραφιών μου.

  Καλοτάξιδο να είναι!


48 σχόλια:

  1. Έλλη μου συγχαρητήρια....! έξοχη και φιλόδοξη συλλογική δουλειά. Μπράβο στη συμμετοχή σου. Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες σου. Αυτή με τις αντανακλάσεις πραγματικά αριστουργηματική σαν έμπνευση. Αλήθεια τι μηχανή χρησιμοποιείς ;
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα κι από εμένα Γιάννη μου και σε ευχαριστώ! Πολύ χάρηκα που σου άρεσαν.

      Σου απαντώ στην ερώτησή σου, δε θέλω όμως να θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση σε κάποια εταιρεία! Δεν έχω τέτοια πρόθεση. Απλώς θα είμαι ειλικρινής όσον αφορά τις εταιρείες και τα μοντέλα.

      Όλες οι φωτογραφίες που βλέπετε σήμερα έχουν ληφθεί με τις παλιές μου κάμερες, γιατί τώρα πια έχω μια DSLR Canon Eos 1200D και φωτογραφίζω σχεδόν αποκλειστικά με αυτή.

      Οι "Αντανακλάσεις" λήφθηκαν με μια NIKON COOLPIX L3, την πρώτη μου ψηφιακή κόμπακτ φωτογραφική.
      Οι άλλες τρεις φωτογραφίες έχουν ληφθεί με μια SAMSUNG WB200F, επίσης κόμπακτ, την οποία απόκτησα μετά τη ΝΙΚΟΝ.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ Έλλη μου. Επαναλαμβάνω εξαιρετικές, υπέροχες. Καλές εμπνεύσεις πάντα σου εύχομαι.

      Διαγραφή
    3. Τίποτα, Γιάννη, να είσαι καλά! :)

      Διαγραφή
  2. Σε θαύμασα ομορφιά μου! Και εσένα και την Μαρίνα μας! Μπήκα προχθές στο blog της και είδα το ποίημα της, αλλά και τις δικές σου φωτογραφίες στο ημερολόγιο! Πολύ καλή δουλειά και μπράβο σε όλους τους συντελεστές! Καλησπερούδια και φιλιά! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως έκαναν καλή δουλειά... είναι εμφανές αυτό σε κάθε σελίδα του!
      Ναι, είδα ότι συμμετείχε και η Μαρίνα. Τα συγχαρητήριά μου και σε εκείνη για τη συμμετοχή της!
      Φιλιά πολλά, ξανθούλα μου και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. Έλλη μου συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες σου!!! Είναι εξαιρετικές!!! Πολύ όμορφη ιδέα το Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο!!!
    Καλή βδομάδα!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ! Είναι κάτι το ξεχωριστό αυτά τα Ημερολόγια.
      Να είσαι καλά, Στέλλα μου, φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια ,Έλλη,πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου,μπαίνουμε να δούμε το ημερολόγιο!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βιβλίο.net θα το επισκεφθώ σε λίγο (με περιμένει η ανοιχτή καρτέλα του site), δεν έχω δει ακόμα το "Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο" - αλλά μού αρέσει η ιδέα. Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου σε αυτό!
    Μού άρεσε πάρα, πάρα πολύ η φωτογραφία Reflections: το μπλε/τιρκουάζ της θάλασσας στο βάθος και το φως που περνούσε μέσα από την πέτρα ή ημιπολύτιμο λίθο (αλήθεια, τι ήταν;) - το χέρι φωτιζόταν με ένα ζεστό πορτοκαλί, σαν από πορτατίφ! Ηλιοβασίλεμα έγινε η λήψη, ή με ξεγελάει η εικόνα;
    Καλή συνέχεια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ! Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει το Ημερολόγιο όταν το δεις και το ξεφυλλίσεις.
      Έχεις δίκιο, η λήψη έγινε κατά το ηλιοβασίλεμα και κρατώ ένα απλό βοτσαλάκι της θάλασσας στο χέρι μου (ένα από αυτά τα υπόλευκα, τα κάπως ημιδιαφανή, αν τα έχεις υπόψη σου). Το βότσαλο ήταν σπασμένο από την πλευρά που το φωτογράφισα και η θάλασσα το είχε λειάνει. Λόγω του ότι ήταν ημιδιαφανές, το φως περνούσε από μέσα του, δίνοντας το αποτέλεσμα αυτό στη λήψη.
      Επίσης καλή συνέχεια και σε ευχαριστώ για το πέρασμα και το σχόλιο!
      Υ.Γ. Αν θέλεις (και δεν γίνομαι αδιάκριτη), θα μου πεις το όνομά σου, έτσι ώστε να μπορώ να σε προσφωνώ; Εγώ είμαι η Έλλη, αλλά λογικά θα το ξέρεις ήδη αυτό, από τα σχόλια εδώ...
      :)

      Διαγραφή
  6. Αγαπημένο μαϊμουδάκι, συγχαρητήρια για τις υπέροχες φωτογραφίες και από εμένα, και για τη συμμετοχή σου! Το άξιζαν οι λήψεις σου! Ξεχώρισα την χριστουγεννιάτικη... ♥
    Άσχετο, αλλά διάβασα παραπάνω το σχόλιό σου για τις μηχανές που έχεις χρησιμοποιήσει... μου αρέσει κι εμένα πολύ η φωτογραφία, τελευταία διαβάζω κάποια θεωρητικά πράγματα για τη χρήση της και σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω την ίδια dslr μηχανή με εσένα! Δεν είναι της παρούσης να σε ρωτήσω εντυπώσεις και αν είσαι ευχαριστημένη από την επίδοσή της, ούτε εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να το κάνω αυτό, αλλά αν τα βρω σκούρα ίσως να σου ζητήσω καμία βοήθεια! :)
    Καλό σου βράδυ καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου! Πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω εδώ! Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!
      Ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις να με ρωτήσεις. Αν θέλεις μπορούμε να μιλήσουμε και με mail γι΄αυτό κάποια στιγμή (στο funkymonkey.handmade@gmail.com θα με βρεις, ή στο fb).
      Θα σου πω με δυο λόγια τα εξής: έψαχνα καιρό για μια dslr, η οποία να είναι ποιοτική, σε όσο το δυνατόν πιο λογική τιμή και εύχρηστη. Να μη με δυσκολεύει, μιας και θα ήταν η πρώτη μου dslr και θα έπρεπε να τη μάθω...
      Κατέληξα σε αυτή, αφού διάβασα γνώμες και γνώμες σε διάφορα φωτογραφικά φόρουμ, και δεκάδες αξιολογήσεις. Έλαβα υπόψη μου επίσης το ότι η εταιρεία έχει πολυετή παρουσία στο χώρο, και ακόμη ένα συν ήταν ότι μου πρόσφερε ικανοποιητική εγγύηση σε σχέση με άλλες εταιρείες, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μηχανή.
      Δεν μετάνιωσα καθόλου την επιλογή μου, είμαι πολύ ευχαριστημένη! Λήψεις υψηλής ποιότητας, το μενού εύχρηστο και έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις χειροκίνητα τα πάντα, αν δε θέλεις να επαναπαυτείς στα αυτόματα προγράμματα.
      Κάνε κι εσύ την έρευνά σου, όμως. Ίσως αυτό που ταίριαξε σε εμένα να μην ταιριάζει το ίδιο και σε εσένα...
      Καλό βράδυ επίσης! :)

      Διαγραφή
  7. Χαχα, το ίδιο με ρώτησε τις προάλλες και η Μαρία Π.! Δε γίνεσαι καθόλου αδιάκριτη: Διονυσία λέγομαι - ο λόγος που δεν το αναφέρω είναι επειδή τόσοι πια το ξέρουν και το χρησιμοποιούν για να με προσφωνήσουν στα σχόλια του δικού μου blog (όπως και στις απαντήσεις τους στα σχόλια που τους αφήνω εγώ), που νομίζω πως είναι γενικώς γνωστό. Λάθος μου, προφανώς. :-)
    Ώστε απλό βοτσαλάκι της θάλασσας; Νομίζω κατάλαβα ποια εννοείς. Και δεν τα είχα σε μεγάλη εκτίμηση! Θα τα παρατηρήσω καλύτερα το επόμενο καλοκαίρι στις παραλίες!
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, αλήθεια; Και η Μαρία; :)
      Δεν το ήξερα το όνομά σου, δεν έτυχε να το δω κάπου. Νιώθω καλύτερα όμως τώρα που το έμαθα. Έτσι θα αισθάνομαι τη γνωριμία μας πιο κοντινή και λιγότερο απρόσωπη... σε ευχαριστώ!

      Απλό, ταπεινό βοτσαλάκι, ναι! Είναι αυτά που δείχνουν υπόλευκα όταν είναι στεγνά και διαφανίζουν όταν βρέχονται (αν θυμάμαι καλά κιόλας, πάει καιρός!)
      Καλό βράδυ επίσης, Διονυσία! :)

      Διαγραφή
  8. Ξπρο ημερών με αφορμή την ξεφύλισσα το ημερολόγιο Ελλη μου με αφορμή την ανάρτηση της Μαρίνας !!
    Αυτό το συλλογικό καλλιτεχνική ημερολόγιο είναι υπέροχο , το θαύμασα πολύ !!Συγχαρητήρια για τις φωτογραφίες σου που είναι πολύ όμορφες !!
    Σε φιλώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που ήδη το έχεις δει!
      Ναι, είναι υπέροχο, γιατί συνδυάζει αρμονικά τόσα ενδιαφέροντα πράγματα στις σελίδες του.
      Να είσαι καλά, Νικόλ μου, φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  9. Συγχαρητήρια Έλλη μου
    Θα κοιτάξω να το προμηθευτώ!!!

    φιλάκια πολλά ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το ζήτησα ήδη... ;-)
      Φιλιά πολλά κι από εμένα, να είσαι καλά! ♥

      Διαγραφή
  10. Πολλά πολλά συγχαρητήρια σου αξίζουν!
    είναι μαγευτικές οι φωτός σου...πώς να μην τις επιλέξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο και συγχαρητήρια πάω αμέσως να το δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο Έλλη μου.
    Το είχα δει και πέρσι, σκεφτόμουν να συμμετέχω, αλλά τελικά ξεχάστηκα.
    Πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Μου άρεσε πάρα πολύ.
    Και εις άλλα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο την πάτησα κι εγώ πέρσι... ενώ είχα ετοιμάσει τις συμμετοχές μου, έχασα τελικά την προθεσμία από λάθος υπολογισμό.
      Μου έγινε μάθημα, κι έτσι φέτος το είχα στο νου μου και τις έστειλα νωρίς-νωρίς!
      Να είμαστε καλά να βρεθούμε μαζί του χρόνου στις σελίδες του.
      Φιλιά πολλά Μαρία μου και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  13. Συγχαρητήρια Έλλη μου, καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο κι εσύ πάντα να έχεις τέτοιες όμορφες συμμετοχές!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ Κική μου!
      Φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  14. Άργησα λιγο Έλλη μου να περάσω να σου ευχηθώ!!! Συγχαρητήρια λοιπόν καλή μου και εις ανώτερα :D Πολλά πολλά μπραβο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια Έλλη μου!!!!!!
    Είναι ωραίο να βλέπεις να αναγνωρίζεται η δουλειά σου!!
    Και σε άλλα με υγεία!!
    Να είσαι καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτό που λες, και επίσης είναι εξίσου ωραίο να σου δίνεται η ευκαιρία να συνυπάρξεις τόσο όμορφα με άλλους εικαστικούς και λογοτέχνες...
      Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ Ρένα μου!

      Διαγραφή
  16. Το είδα, το είδα! Και το θαύμασα ολόκληρο. Πριν καταλάβω ότι συμμετέχεις, σε μάντεψα από μια φωτό.
    Καλοτάξιδο και πάντα τέτοιες όμορφες συνεργασίες να έχεις.
    Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να έχεις! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιες από αυτές τις έχω δημοσιεύσει και εδώ, καθώς και στη σελίδα μου στο fb! Αλήθεια, τις θυμόσουν;! Είσαι απίστευτη!
      Η μόνη που δεν είχε δημοσιευτεί ξανά κάπου είναι η "Time for sleep".
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές!
      Φιλί γλυκό, μαζί με τις δικές μου ευχές για καλή εβδομάδα! ♥

      Διαγραφή
  17. Συγχαρητήρια Ελλη μου!! Καλοτάξιδες να ναι οι όμορφες φωτός όλων σας!! Υπέροχες οι ΄λήψεις σου!! Εξαιρετική ευκρίνεια κι άκρως ατμοσφαιρικές!! Να σαι πάντα έτσι δημιουργική κοπέλα μου!! Φιλάκια πολλά και καλή βδομάδα να χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις ευχές - αντεύχομαι!
      Καλή μας εβδομάδα, Μαριλένα μου! Φιλί! ♥

      Διαγραφή
  18. . Κάποια στιγμή παρατήρησα στην μπάρα του μπλόκ μου συγκεκριμένα στο https creationpalette κλπ δεξιά δίπλα στο σήμα με το αστεράκι μία ασπίδα δίχρωμη (ασπρο μαύρο) και επάνω της ένα κυκλάκι με κόκκινο Χ τότε πατώντας επάνω του ενημερώθηκα πως η σελίδα μου δεν είναι ασφαλήςκλπ επίσης πριν από το http υπάρχει ενα κυκλάκι με ι που σημαίνει ότι η σελίδα δεν είναι ασφαλής..Πήγα σε τεχνικό κράτησε τον υπολογιστή 5 μέρες αλλά μου είπε οτι δεν κατάφερε να κάνει κάνει και μάλιστα δεν γνωρίζει πολλά για την δημιουργία blogs αλλά επέμενε πως το laptop είναι προστατευμένο...Εγώ από την μεριά μου πάλι μπήκα στα blogs των φίλων και παρατήρησα πως όλα σχεδόν παρουσιάζουν την ίδια εικόνα με το δικό μου ώς προς το κυκλάκι με το "ι" εκτός από της Χαράς (κάντο μ' αγάπη) και κάποιας Νάσιας ( φίλη της Αριστέας)που έχουντην κλειστή κλειδαριά πριν από τοhttps....
    Αν θέλεις και μπορείς να μου πεις πως μπορώ κι εγώ να ασφαλίσω σωστά
    την σελίδα μου...
    Σε ευχαριστώ πολύ και συγγνώμην για τον χρόνο που σου έκλεψα!!! φιλάκια και καλή ευκολία με ότι ασχολείσαι!!!!Θα ήθελα να μου απαντήσεις θετικά η αρνητικά Καλό βράδυ(Υ.Γ.εγώ χρησιμοποιώ το Google Ghrome αλλά και στο Firefox υπάρχει το ίδιο πρόβλημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφη μου καλησπέρα! Σου απαντώ και μέσω mail και στο blog, για να δεις σίγουρα την απάντησή μου.

      Κάποια στιγμή ο blogger προχώρησε σε αλλαγή του http με το https, που είναι σύνδεση ασφαλείας. Μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε εμείς ποια σύνδεση θέλουμε από τις δύο, από τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου του blogger (ανακατεύθυνση https, ναι/όχι).

      Να σου πω την αλήθεια όμως όταν πήγα να δοκιμάσω την https και να κάνω την αλλαγή, μου έλεγε μετά ότι το ιστολόγιό μου έχει καταργηθεί!! Φαντάζεσαι πόσο θορυβήθηκα μήπως δεν μπορούσα να το επαναφέρω, ε; Τελικά επανήλθε, αλλά δεν ξανα-ασχολήθηκα από φόβο μην κάνω κάτι μη αναστρέψιμο. Δεν είμαστε για τέτοια!!

      Τώρα, όσον αφορά τη σελίδα σου και όσα παρατήρησες περί ασφάλειας: αυτό γίνεται γιατί έχεις προσθέσει κάτι επικίνδυνο, πχ ένα gadget. Δοκίμασα να σου έρθω να διαβάσω ανάρτησή σου και δεν με άφησε η google, έλεγε ότι υπάρχει κακόβουλο λογισμικό. (Κι εγώ το Chrome χρησιμοποιώ, να ξέρεις). Γι΄αυτό και δεν έχεις δει σχόλιό μου στη σελίδα σου.

      Είχα και στο δικό μου ιστολόγιο κάτι αντίστοιχο (ένα gadget μη ασφαλές, από το whos amung us) και το αφαίρεσα. Είναι κι άλλοι κώδικες html όμως που η google θεωρεί επίφοβους και τους έχω, όπως το linkwithin, αλλά τους έχω τσεκάρει η ίδια και δεν βρήκα προβλήματα. Φοβάμαι πάντως να κάνω περισσότερες αλλαγές, επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να προκαλέσουν.

      Οπότε άφησα τη σελίδα μου έτσι και βλέπουμε... Νομίζω η google υπερβάλλει, μια χαρά ασφαλής είναι η σελίδα μου. Μου βγάζει επίφοβη και τη μετάφραση της google (το gadget), αν είναι δυνατόν!! Δικό της προϊόν!

      Εσύ τώρα: δες τι έχεις προσθέσει και αν δεν το χρειάζεσαι, αφαίρεσέ το. Και πες μου αν θα δεις βελτίωση.

      Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι... φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  19. και στην αγαπημένη μου ρουτίνα...Ελλάκι συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου Οι φωτογραφίες σου αξίζουν την θέση που τους δόθηκε !!! Είναι πολύ όμορφο να αναγνωρίζεται η αξία της δουλειάς σου!! Εύχομαι και σε άλλες παρόμοιες διακρίσεις .... Φιλάκια και καλό βραδάκι

    21/11/16, 6:47 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Ναι, είναι όντως όμορφο συναίσθημα... :)
      Καλό βράδυ επίσης, φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  20. Μπράβο Έλλη μου συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!!! Είναι πανέμορφες οι φωτογραφίες σου και δίκαια κατέκτησαν την θέση που τους αξίζει! Φιλάκια και καλή σου εβδομάδα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ, Χριστίνα μου! Χάρηκα που σου άρεσαν.
      Καλή εβδομάδα να έχουμε, φιλιά!

      Διαγραφή
  21. Ελλη δεν έχω προσθέσει κάτι στο μπλογκ μου εδώ και 2 χρόνια αλλά πως θα μπορέσω να βρω τι συμβαίνει Πήγα κι εγω στις ρυθμίσεις αλλά φοβήθηκα να τις πειράξω....Αλλά δεν πρέπει να μείνει έτσι και εδω στην Κομοτηνη δεν γνωρίζω κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες στο mail σου, σου απάντησα εκεί και ελπίζω τώρα να σε βοηθήσω περισσότερο με όσα σου γράφω!
      Άφησα και σχόλιο στο μπλογκ σου, για να το τεστάρω - όλα οκ!

      Διαγραφή
  22. Συγχαρητήρια σε όλους σας για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα! Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έλλη μου πολλά συγχαρητήρια!
    Οι φωτογραφίες σου είναι πραγματικά υπέροχες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...