Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Αντίο 2015... καλώς ήρθες, 2016!


Χρόνια πολλά σε όλους, 
Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, δύναμη και πολλά-πολλά χαμόγελα! 


 Πριν πω ο,τιδήποτε άλλο, πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές που μου αφήσατε (και εδώ και στο mail και στο φατσοβιβλίο) για τις γιορτές, αλλά και για το χειρουργείο της μητέρας μου. Δεν μου ήταν εύκολο να σας απαντώ από το κινητό, έβλεπα όμως όλα σας τα μηνύματα και σας ευχαριστώ που μου δώσατε δύναμη και με βοηθήσατε να έχω θετική σκέψη! 

 Όλα πήγαν καλά, πολύ καλύτερα από ό,τι περιμέναμε (ή φοβόμαστε), και αποφύγαμε τα χειρότερα. Η μητέρα μου πήρε εξιτήριο τη δεύτερη μέρα του 2016, αναρρώνει καλά, και παρότι θα πρέπει να προσέχει πολύ τις κινήσεις της τους επόμενους μήνες, τα δύσκολα θεωρώ πως τα αφήσαμε πίσω.

 Οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στον ιατρό μου κ. Νταφόπουλο Αλέξανδρο, Μαιευτήρα Χειρουργό Γυναικολόγο, ο οποίος προσέγγισε την περίπτωση υγείας της μητέρας μου με υψηλού επιπέδου επιστημονική επάρκεια και αντιμετώπισε το πρόβλημά της με επιτυχία, δείχνοντας όπως πάντα αμέριστη φροντίδα, ανθρωπιά και επαγγελματισμό. 
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στο ιατρικό προσωπικό του Ιασώ Θεσσαλίας για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και της μετέπειτα αποθεραπείας, καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για την πορεία της υγείας της μητέρας μου, καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της στην Κλινική του 3ου ορόφου. 


2015, σε χαιρετώ... 
γλυκόπικρο ήσουν, να πας στο καλό. 

Ανάμεσα σε άλλα, 
  • Μου έφερες μια μεγάλη επιτυχία, στέλνοντάς με πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου. Με έκανες να χαρώ, έπειτα από πέντε χρόνια αβάσταχτης στασιμότητας στον ίδιο μακρινό τόπο και αναγκαστικής μοναχικής "περιπλάνησης".
  • Μου έφερες όμως και μια μεγάλη αποτυχία, μες στο καλοκαίρι. Με έκανες να κλάψω με όλη τη δύναμή μου γι΄αυτό. Με βάση τους στόχους που είχα θέσει, μέσα στις μέρες σου έκανα δεκάδες ενέσεις, πήρα εκατοντάδες χάπια, έκανα δυο επιτυχημένα χειρουργεία, μα το μετέπειτα αποτέλεσμα όλων αυτών αποδείχτηκε μια τρύπα στο νερό. Είχα ελπίδα όταν ξεκίνησα, την έχασα, αγωνίστηκα να την ξαναβρώ, όμως τη βρήκα. Κι ένα θα σου πω: ήμουν δυνατή όταν ξεκίνησα, μα τώρα είμαι δυνατότερη. 
  • Ταλαιπώρησες τη μητέρα μου, μέσα στις 365 μέρες σου την είδα να πονά πολλές φορές. Λίγο πριν φύγεις όμως, μου χάρισες το δώρο να τη δω να γίνεται σιγά-σιγά καλά. Της έφερες και πάλι την υγεία, ας πούμε λοιπόν πως σε συγχωρώ κι είμαστε πλέον πάτσι.


  • Λίγο πριν φύγεις, 2015, και δώσεις τη θέση σου στο 2016, είχα τη χαρά να συναντήσω επιτέλους από κοντά μια πολύ αγαπημένη φίλη. 

 Ταξιδέψαμε επί τούτου με το σύντροφό μου στην Αθήνα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, και συναντήσαμε επιτέλους την Κατερίνα και το σύντροφό της. Μετά από τόσα χρόνια που το θέλαμε και δεν μας καθόταν, επιτέλους καταφέραμε και βρεθήκαμε! Της έδωσα πολλές αγκαλιές (της χρωστούσα δεκάδες, τελικά τη γλίτωσε μόλις με τρεις-τέσσερις) και περάσαμε υπέροχα. Τα παιδιά είναι φοβερά, μας υποδέχτηκαν εγκάρδια, μας ξενάγησαν, συζητήσαμε ώρες, το ευχαριστηθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. 

Να΄μαστε! Μας βλέπετε, κάτω αριστερά; 
Βολτάρουμε στον Εθνικό Κήπο!

 Κατερίνα μου, σας ευχαριστούμε για όλα! Χάρηκα απίστευτα που βρεθήκαμε, ήταν μια εμπειρία που φυλώ στην καρδιά μου. Καλή αντάμωση, κι αν σας φέρει ο δρόμος προς τα μέρη μας η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή για σας!

  • Μέσα στις 365 μέρες σου, 2015, έδωσα και δέχτηκα αγάπη, έκανα και μου έκαναν πολλές εκπλήξεις. Από τις τελευταίες όμορφες εκπλήξεις που δέχτηκα, ήταν τα δώρα της Αλεξάνδρας και της Μαρίας Νι., που κατέφτασαν στο σπίτι όσο εγώ βρισκόμουν στο Ιασώ.


 Η Αλεξάνδρα (Ένα κουμπί στο Φεγγάρι) μου έστειλε υπέροχα αναμνηστικά χειροποίητα δωράκια για τα Χριστούγεννα και για να θυμάμαι το Secret Spring Circles που είχε κάνει στο ιστολόγιό της. Δωράκια όχι μόνο για μένα (ένα στολίδι κι ένα γούρι-μαγνητάκι), αλλά και για τη Μόνα (ένα χειροποίητο κοκκαλάκι!) μαζί με καρτούλες με γλυκές ευχές, γραμμένες με τον πανέμορφο και πολύ-πολύ ιδιαίτερο γραφικό της χαρακτήρα - και με πολύ χιούμορ!

 Αλεξάνδρα μου, και εγώ και η Μόνα λατρέψαμε τα δώρα σου. Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ! 

 Η Μαρία Νι. (Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά, Το Κείμενο) μου έστειλε το δώρο που είχα κερδίσει λαμβάνοντας την πρώτη θέση στο λογοτεχνικό δρώμενο 25 Λέξεις #3 που διοργανώθηκε στο Κείμενο, πριν τις γιορτές. Είναι το εξαιρετικό "Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου" του Κ. Παλαμά, μαζί με ένα σελιδοδείκτη από το Κείμενο

 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Μαρία μου! Η αφιέρωσή σου με συγκίνησε... και με έκανε να αισθάνομαι δυο φορές περήφανη κάτοχος του συγκεκριμένου βιβλίου.

 Ανάμεσα σε ευχές, μου γράφει η Μαρία, στην πρώτη σελίδα του βιβλίου: "Αυτό το βιβλίο αγοράστηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, στο παζάρι βιβλίου του Βήματος. Θα πλουτίσει εσένα που θα το έχεις και θα βοηθήσει εκείνους που το χρειάζονται"...

 Κορίτσια μου ζητώ συγνώμη που, εξαιτίας όσων μεσολάβησαν, δεν σας ευχαρίστησα νωρίτερα, όταν παρέλαβα τα δώρα σας.

 Όπως ζητώ συγνώμη και από όσες φίλες/φίλους γιόρταζαν αυτές τις μέρες και δεν πέρασα να σας ευχηθώ! Σας εύχομαι, αργοπορημένα μεν, αλλά με όλη μου την καρδιά δε, να είστε πολύχρονοι, ευτυχισμένοι και γεροί!

  • Μέσα στις 365 μέρες σου, 2015, έγραψα, δημιούργησα, φωτογράφισα... αγάπησα (όπως πάντα) πολλά, πολλούς και πολύ και αυτό σκοπεύω να κάνω και τις επόμενες 366 μέρες του 2016.

2016, καλώς ήρθες! 

 Να είσαι καλό μαζί μας, να μας φέρεις υγεία πάνω από όλα, κι όλα τα άλλα εμείς θα τα παλέψουμε. Ο άνθρωπος, άλλωστε, μόνος του χτίζει (ή χαλά...) Θα βάλουμε στόχους και πάλι, και θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές. Θα προσπαθήσουμε να "χτίσουμε" ΚΑΙ φέτος... αυτό σου το υπόσχομαι.


 Φίλοι μου, ο Νέος Χρόνος εύχομαι να σας φέρει στο πολλαπλάσιο όσα σας στέρησε ο παλιός! Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, σε πείσμα όλων όσων επιδιώκουν καθημερινά το αντίθετο. Ανασκουμπωθείτε, παλέψτε να κερδίσετε το καλύτερο που αξίζετε, πάντοτε με χαμόγελο... κι αφήστε τους άλλους απλά να αναρωτιούνται για τη δύναμη, τη μαχητικότητα  και την αισιοδοξία σας. 


Καλή Χρονιά!



41 σχόλια:

  1. Έλλη μου χαίρομαι που σου άρεσε το βιβλίο!
    Χαίρομαι επίσης που σε βλέπω δυνατή και αισιόδοξη.
    Να έχεις υγεία και όλα θα γίνουν.
    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσε πάρα πολύ, και μπράβο για την κίνησή σου να το επιλέξεις από το παζάρι! Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!
      Όσο για τη δύναμη και την αισιοδοξία, έτσι γεννήθηκα. Πάντα το προσπαθώ, δεν αντέχω τη μιζέρια. Γι΄αυτό και έγραψα για το χαμόγελο... Δυσκολεύομαι σε πολλά, όπως όλοι μας πια, αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να επιλέγω συνέχεια να το βάζω κάτω. Ο χρόνος προμηνύεται εξίσου δύσκολος με τον προηγούμενο, αλλά δε θέλω να κάνω τη χάρη ειδικά στους 300 πανίβλακες εντός της Βουλής, να λυγίσω... Την υγειά μας να έχουμε να αντέχουμε!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με τη μαμά σου!
    Και μακάρι να γίνουν πραγματικότητα όσα επιθυμείς το 2016!
    Η Μόνα όπως όλα τα σκυλάκια χαίρεται τη συντροφιά σας και θέλει να σας έχει συνεχώς δίπλα της!! Η γλυκούλα μου!
    Καλή χρονιά Έλλη μου!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο εύχομαι κι εγώ σε εσένα, ό,τι ονειρεύεσαι να πραγματοποιηθεί. Και υγεία, υγεία, όλα τα άλλα γίνονται!
      Η γλυκούλα Μόνα, πραγματικά θέλει να μας έχει συνεχώς δίπλα της. Κλαίει και οδύρεται αν μείνει έστω για 5 λεπτά μόνη της έξω στον κήπο, και μόλις τη βάζω μέσα, ηρεμεί και κοιμάται πάνω μας κατευθείαν! Άντε να κάνεις καμιά δουλειά έτσι...
      Τον κήπο (που τον είχα τρελή περηφάνια), τον έχει ξεπαστρέψει, η ζημιάρα. Σκάβει κάτι τρύπες στο γκαζόν ένα μέτρο!! Γκαζόν εννοείται ότι δεν έχει μείνει πλέον, αλλά κάνω υπομονή και προσπαθώ να την αποτρέψω. Πώς να θυμώσω σε αυτή τη μουρίτσα;
      Μιας και έχεις τον Μπρίκι και μεγαλύτερη εμπειρία από μένα στα σκυλιά, μήπως έχεις να μου προτείνεις καμιά ιδέα πώς μπορώ να τη σταματήσω από το σκάψιμο; Έχω ποτιστικό σύστημα και αν το ξεθάψει και το μασουλήσει, κάηκα...!!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
    2. Διάβασε εδώ...
      http://www.allpets.gr/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CE%B9/
      Πιάνει όλες τις περιπτώσεις από όσο είδα και έχει και λύσεις!

      Διαγραφή
    3. Α σου έδωσα το λινκ, επειδή ο Μπρίκι δεν το κάνει, ή τουλάχιστον δεν κάνει ζημιές, οπότε περνάει απαρατήρητο!
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! :)

      Διαγραφή
    4. Μαρία μου σε ευχαριστώ που ξαναπέρασες! Ψάξε-ψάξε στο γκούγκλη για να δω τι θα κάνω, έτυχα και σε αυτή την ανάρτηση κάποια στιγμή.
      Νομίζω πως βρήκα λύση: βρήκα στο εμπόριο ένα φυτόχωμα σαν λίπασμα, εμπλουτισμένο με φυτικές ουσίες που δεν βλάπτουν τα ζώα αλλά τα απωθούν (γάτες, ποντίκια, σκύλοι). Το πήρα, το δοκίμασα και έπιασε! Δεν σκάβει πια στο γκαζόν (τελευταία στιγμή έσωσα τους σωλήνες του ποτιστικού συστήματος), τώρα έχει ξεσπάσει στις γλάστρες μου...(!!)
      Κάνει αρκετές ζημιές αυτό το διάστημα, παρότι στην αρχή δεν έκανε και πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρει τι να κάνει με την ενεργητικότητά της. Την πάμε βόλτες πολύωρες, αλλά μάλλον θέλει περισσότερο, τι να πω. (Μπρίκι, δεν της λες τίποτα εσύ μπας και την πείσεις να σταματήσει;)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    5. Πέρασα, αλλά άργησα...χαχα!
      Χαίρομαι που βρήκατε λύση! Ο Μπρίκι γενικά δεν έκανε ποτέ ζημιές...αλλά έχει μια περίεργη αίσθηση της ιδιοκτησίας..τι θέλω να πω...μαζεύει όλα του τα παιχνίδια σχεδόν, εκεί που κάθεται κάθε φορά!
      Και ίσως, τώρα που το σκέφτομαι, το ότι έχει ανά πάσα στιγμή κάτι να μασουλήσει, παίξει, κ.λ.π.. μας γλίτωσε από άλλα! Δεν ξέρω...μπορεί απλά να έτυχε, να μας βγήκε φρόνιμος! Α ο Μπρίκι την έχει φακελώσει ήδη τη Μόνα...τώρα που το παίζει και δημοσιογράφος, εύκολα τον φαντάζομαι στην πόρτα σας μια μέρα! χαχα!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
    6. Βρε τον Μπρίκι!! Τα θέλει όλα δικά του και δίπλα του κιόλας... χαχαχα!!
      Η δικιά μας πάλι είναι εναντίον της τάξης: εγώ τυλίγω το λάστιχο ποτίσματος, αυτή πάει, το ξετυλίγει και το αφήνει στο γκαζόν. Δεν το πειράζει, μόνο το ξετυλίγει! Στήνω όρθιες ξανά τις γλάστρες, πάει, κάνει "πατ" με το ποδαράκι και τις ρίχνει... Τι να πεις! Αδυνατώ να μπω στο κεφάλι της.
      Ενώ παίζει π.χ. με όλα τα παιχνίδια της, τα βαριέται γρήγορα αν είναι μόνη της. Ακόμη κι όταν παίζουμε μαζί βαριέται γρήγορα το ίδιο παιχνίδι, θέλει εναλλαγές! Σου λέω έχει αστείρευτη ενέργεια, δεν υπάρχει! Και παρόλο που κοντεύει να γίνει 1,5 έτους, συμπεριφέρεται σαν κουτάβι. Κάπου διάβασα ότι τα λαμπραντόρ ενηλικιώνονται ουσιαστικά όταν φτάσουν τα 3 χρόνια τους, οπότε έχουμε ψωμί μπροστά μας ακόμη...
      Μπρίκι, αν σε φέρει ο δρόμος προς τα εδώ, με δημοσιογραφικό κασετόφωνο ή χωρίς, η Μόνα θα σε περιμένει - να ξέρεις!
      Φιλιά, Μαρία μου, κι ένα χάδι στον Μπρίκι!

      Διαγραφή
    7. Στρώνει και το κρεβάτι του με τον δικό του τρόπο...όταν ξαπλώνει εκεί δηλαδή!
      Του βάζουμε την κουβερτούλα του, την τραβάει αυτός και την τακτοποιεί από την αρχή, όπως θέλει και τη βάζει και καλά!!..να δεις που αυτός πήγε φαντάρος και το κρύβει...χαχα!...δεν εξηγείται αλλιώς τόση "τάξη"! Μόνο παρατήρηση που δεν μας έχει κάνει ακόμα δηλαδή..χαχα!
      Θα τα πούμε (πούνε) σίγουρα!!

      Διαγραφή
    8. Χαχαχα!! Θεούλης!!
      :))

      Διαγραφή
  3. Έλλη μου σου εύχομαι οι 366 μέρες της νέας χρονιάς να κυλήσουν όπως εσύ θέλεις και είμαι σίγουρη πως στον απολογισμό της τα θετικά θα σχηματίζουν ένα μεγάλο βουνό επιτυχιών.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, Ελένη μου! Αντεύχομαι!
      Δεν είμαι πολύ απαιτητική - ήρεμα ας κυλήσουν, χωρίς αξεπέραστες δυσκολίες και στενοχώριες. Αυτό μόνο...
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά με Υγεία ομορφιά μου! Σιδερένια η μαμά, με γεια τα δώρα, να χαίρεσαι την φιλιά σου με το Κατερινάκι, και για το τέλος;..ο σκύλος είναι Έρωτας... Έλιωσα.. Τα φιλιά μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, ξανθούλα μου, για όλα!
      Η Μόνα είναι ΜΟΝΑδική... άλλο να σου λέω κι άλλο να τη ζεις! Και είναι και μια πονήρω... μας πουλάει και μας αγοράζει σε χρόνο dt!
      Φιλιά πολλά και χρόνια πολλά!

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά Έλλη μου!
    Υγεία σε όλους σας και μακριά να μείνουν τα προβλήματα. Πολλά περάσατε! Φτάνει!
    Χάρηκα πολύ με τα νέα της μαμάς σου, που δεν το βάζεις κάτω που είχες και καλές στιγμές!
    Εύχομαι το 16 να είναι πολύ πολύ καλύτερο!
    Φιλάκια πολλά♥

    (φιλί στη Μόνα από τον Μαξ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό λέω κι εγώ, φτάνει! (2016, με ακούς; Κάνε ένα break, καλό μου!)
      Φιλάκια πολλά κι από εμάς! ♥ (Η Μόνα τρελαίνεται να γνωρίζει νέους φίλους, η ουρά της πάει ροδάνι κάθε φορά, χαχαχα!)

      Διαγραφή
  6. Τέλος καλό ..... όλα καλά!! Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ ευτυχία και πολλές πολλές ευχάριστες ώρες δημιουργίας!! Περαστικά στην μανούλα και γρήγορα στις παλιές της δραστηριότητες.Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά, Έφη μου! Σε ευχαριστούμε πολύ!
      Φιλιά πολλά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  7. Μακάρι το 2016 να χαρίσει μόνο χαρές και υγεία! Όλα τα δυσάρεστα του 2015 να μείνουν αχνές αναμνήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι, σε όλους μας και για όλους μας! Να είσαι καλά, Τέτα μου!

      Διαγραφή
  8. Αγάπη μου γλυκιά, καλά να είμαστε όλοι μας και όλα τα υπόλοιπα... τα παλεύουμε, ναι? Υγεία και πάλι υγεία!
    Απο εδώ και πέρα, να μην υπάρχουν δάκρυα στεναχώριας στα ματάκια σου, παρά μόνο λάμψεις χαράς, όπως όταν συναντάς αγαπημένους φίλους ή όταν παίρνεις στα χέρια σου δώρα καρδιάς!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ και χαδάκια στη μουσουδίτσα! (Για εσένα και τη ζημιάρα μας! Αποφασίστε μόνες σας ποια θα πάρει τί!!!!)
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, γλυκιά μου! Άντε να δούμε...
      Η Μόνα θέλει τα χαδάκια (αυτό ήταν το μόνο σίγουρο), οπότε εγώ κρατώ τα φιλάκια και σου στέλνω άλλα τόσα! :)

      Διαγραφή
  9. Εύχομαι Έλλη μου το 2016 να σου φέρει ότι πιο όμορφο στη ζωή σου. Καλή ανάρρωση στη μαμά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω, πω! με μια ανάσα τη διάβασα την ανάρτηση, να μάθω όλα τα νέα ήθελα με τη μία!
    Καλή ανάρρωση στη μανούλα, σε σκεφτόμουν εκείνες τις μέρες...
    Να βρεθείτε ξανά όσο πιο γρήγορα γίνεται με την Κατερίνα, στα μέρη σου, να στης δείξεις τον τόπο σου.
    Χάρηκα και χάρηκα!!! Γιατί, στο τέλος ο απολογισμός που κατάφερες να κάνεις δεν σε βάρος σου!
    Μακάρι, ο καινούριος χρόνος να σου φερθεί όπως σου αξίζει, με το γάντι!
    Φιλιά, σε σένα και στη Μόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μια ανάσα και δυστυχώς έπεσες πάνω στα όχι και τόσο καλά νέα... ελπίζω την επόμενη φορά, σε έναν μελλοντικό απολογισμό, να έχω κάτι καλύτερο να πω και να θυμηθώ.
      Σε ευχαριστώ για τις ευχές και για τη σκέψη σου, καθώς και για τα υπέροχα δωράκια σου που μου έφτιαξαν τη διάθεση! Χάρηκα που σκέφτηκες και τη Μόνα, και η Μόνα ακόμη περισσότερο!
      Μακάρι ο καινούριος χρόνος να μας αφήσει να πάρουμε μια ανάσα - όλοι μας! Αυτό θα ευχηθώ... να πάρουμε μια ανάσα για να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια δύναμη για τη συνέχεια.
      Φιλιά πολλά, Αλεξάνδρα μου!

      Διαγραφή
  11. Έλλη μου ιδέα δε είχα για τις ασθένειες κλπ...εύχομαι να είναι όλα καλά από δω και στο εξής και για τις δυο σας. Περαστικά! μακάρι το 2016 να μας χαρίσει μόνο ευχάριστα!! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι! Σε ευχαριστώ, Εύη μου!
      Φιλιά πολλά και χρόνια πολλά για όλες τις μέρες! Καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  12. Ξέχνα καλή μου όλα τα δύσκολα που πέρασες τη χρονιά που έφυγε και με αισιοδοξία προχώρα για να είναι η νέα χρονιά καλύτερη !! Καλή ανάρρωση για τη μαμά και ότι πιο ευχάριστο για τον καινούργιο χρόνο !!! Να χαρείς τα δώρα σου και τη φιλιά σου με την Κατερίνα !!! Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι τα αφήνω πίσω.
      Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και για όλα!
      Φιλιά και καλή χρονιά!

      Διαγραφή
  13. Καλή χρονιά Έλλη μου με υγεία και αγάπη!
    Τα δύσκολα πέρασαν και μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε πιο δυνατοί....εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά...
    σιδερένια η μανούλα σου!!!φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά, Δέσποινα, με υγεία!
      Να είσαι καλά, φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος11/1/16, 8:18 μ.μ.

    Πολλά πολλά περαστικά στην μανούλα σου Ελλη μου και σιδερένια να ναι!!
    Μακάρι όλα να πάνε κατ ευχήν για όλους μας και να ναι μια καλότυχη κι ευλογημένη χρονιά!!
    Υγεία πάνω από όλα!! Φιλάκια πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά-πολλά ευχαριστώ, Μαριλένα μου!
      Μακάρι, ναι!
      Φιλιά πολλά κι από εμένα.

      Διαγραφή
  15. Ελλη μου Καλή Χρονιά θέλω να σου ευχηθώ !!
    Περαστικά στη μανούλα σου και να έχει την υγεία της από εδώ και πέρα . Σου εύχομαι αγαπημένη μου ότι σε έκανε να πονέσεις και να κλάψεις πολύ να μείνει στον παλιό χρόνο και εσύ με δύναμη ν΄αντιστρέψεις τον πόνο σε σε όμορφο γεγονός του νέου χρόνου !!!
    Θυμάμαι το σχόλιο που σου είχα αφήσει σε κάποια αναφορά σου για την Κατερίνα !!Οτι φαντάζομαι δυο ψιλόλιγνες φιγούρες να πίνουν κάπου ήσυχα το κεφεδάκι τους !!! Πόσο χαίρομαι για τη συνάντησή σας !!! Σε φιλώ με την απέραντη αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά, Νικόλ μου, με υγεία!
      Σε ευχαριστώ για την ευχή σου, αντεύχομαι: το 2016 να πάρει μακριά όποιο πόνο και όποια λύπη σου έφερε το 2015, και να σου φέρει χαρές, μόνο χαρές.
      Το σχόλιό σου για την Κατερίνα το θυμήθηκα κι εγώ, την ώρα που περπατούσαμε μαζί στον Εθνικό Κήπο! Ήταν προφητικό, από τη μία, κι από την άλλη, ίσως να αποτέλεσε και το έναυσμα για εμένα για να πάω επιτέλους να τη συναντήσω. Είχα οπτικοποιήσει την εικόνα με το που είχα διαβάσει το σχόλιό σου, και ήθελα τόσο να γίνει πραγματικότητα...
      Σε φιλώ με αγάπη κι εγώ, να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  16. Χαίρομαι που πηγαν ολα καλα με τη μανουλα σου!! Το 2016 ξεκινησε αισιοδοξα και σου ευχομαι τα καλύτερα!! Κουκλι το σκυλακι!! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντεύχομαι! Να έχεις μια υπέροχη, γεμάτη ομορφιές χρονιά.
      Φιλιά και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  17. "Ήμουν δυνατή όταν ξεκίνησα, μα τώρα είμαι δυνατότερη". Θα σταθώ σε αυτή την πρότασή σου και θα σου ευχηθώ το 2016 να μην ξαναφέρει δάκρυα στα μάτια σου. Κι αν έρθουν να είναι δάκρυα συγκίνησης και χαράς! Περαστικά στην μανούλα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ εκεί στέκομαι - ήταν το μάθημά μου της χρονιάς αυτό!
      Σε ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιο και για όλες τις ευχές σου!
      Φιλιά!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...