Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

"Θάλασσα" (Let it go...)

  Μερικά πράγματα κάποτε πρέπει να τα αφήνεις να φύγουν από σένα ("let go", που λένε και στο χωριό μου). 

  Πριν ένα χρόνο, διάβασα κάπου για ένα πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας με γενικό θέμα τη "Θάλασσα" (και καθετί που σχετίζεται με αυτή). 

  Φωτογράφος δεν είμαι (θα ήθελα...) όμως, αγαπώντας τόσο τη θάλασσα και ζώντας μάλιστα κοντά της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είχα πολύ υλικό. Έτσι, σκέφτηκα να λάβω μέρος, στέλνοντας με βάση τους όρους 4 έγχρωμες και 4 ασπρόμαυρες φωτογραφίες από το αρχείο μου.

  Για να μην υπεραναλύω εκ των υστέρων και για να μην πολυλογώ, τελικά αναγκάστηκα να αποποιηθώ τις συμμετοχές που είχα αποστείλει, για λόγους ευθιξίας. Στο μέσον της προθεσμίας έγινε μια βασική προσθήκη στους όρους, αφού όμως εγώ και κάποιοι άλλοι είχαμε ήδη αποστείλει τις συμμετοχές μας με τους αρχικούς όρους. Αν και επικοινώνησα με τους υπεύθυνους με mail, σχετικά με την αλλαγή (οι όροι δεν ανέφεραν πως ο φορέας διατηρούσε τέτοιο δικαίωμα, οι συμμετέχοντες που είχαν στείλει με τους αρχικούς όρους θα μπορούσαν κάλλιστα να μην είχαν δει την προσθήκη και να μην ήξεραν το λόγο που ακυρώθηκαν οι φωτογραφίες τους), δεν έλαβα ποτέ καμία απάντηση. Οι φωτογραφίες που είχα στείλει λοιπόν θα ακυρώνονταν έτσι κι αλλιώς εκ των πραγμάτων, αφού δεν πληρούσαν τις νέες προϋποθέσεις, και, παρόλο που θα μπορούσα να το κυνηγήσω και να συμβαδίσω με το νέο όρο, αποφάσισα να κάνω πίσω, καθαρά και μόνο για την τιμή των όπλων (μου).

  Αν έγραφα πριν από ένα χρόνο γι΄αυτό το θέμα, ίσως να έγραφα με εντελώς διαφορετικό ύφος (είμαι φαν της αξιοκρατίας). Ίσως γι΄αυτό και δεν το έκανα. Και καλύτερα που περίμενα. 

 I let it go... Είναι καιρός να το αφήσω να φύγει. Θα σας παρουσιάσω εδώ τις φωτογραφίες που είχα στείλει στο διαγωνισμό, και για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά και γιατί θα χαρώ να μου πείτε τη γνώμη σας!


Κατηγορία: Ασπρόμαυρη φωτογραφία, "Θάλασσα"


Τίτλος: Ταξιδευτές του ονείρου


Τίτλος: Το πέρασμα


Τίτλος: Αναμονή


Τίτλος: Αρμονία



Κατηγορία: Έγχρωμη φωτογραφία, "Θάλασσα"


Τίτλος: Αποχρώσεις


Τίτλος: Θαλασσογραφία


Τίτλος: Νηνεμία


Τίτλος: Λησμονιά



* Off the record: Όπως θα προσέξατε, δεν αναφέρω κάπου το όνομα των φορέων που διοργάνωσαν το διαγωνισμό. Σας λέω την ιστορία από τη δική μου πλευρά και δεν υπάρχει λόγος - σέβομαι την γενικότερη πορεία τους. (Και άλλωστε, άλλο πράγμα είναι το να μην συμφωνείς με ένα μεμονωμένο περιστατικό όπως έχει συμβεί, κι άλλο το να πας να γίνεις κακός άνθρωπος γενικότερα... σωστά;)
   Ας το αφήσουμε κι ας πάμε γι΄άλλα... όπως πάντα!



50 σχόλια:

  1. Καλά έκανες Έλλη μου!
    Let it go! Ας το κάνουμε σύνθημα λοιπόν!
    Υπέροχες όλες! Ιδίως η πρώτη από τις έχρωμες...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ !!!
    Φιλιά! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλλη μου η αξιοκρατία στην Ελλάδα είναι φοβερά σπάνια, όπως και η σωστή οργάνωση-συνέπεια- υπευθυνότητα.
    Καλά έκανες που δεν έθιξες ονόματα, γιατί είσαι ανώτερος άνθρωπος και επιπλέον δεν αξίζει να σκας για τέτοια σκηνικά. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο, σε παγίδες πάντα θα πέφτουμε και θα μαθαίνουμε.
    Νομίζω πως έπραξες ολόσωστα που απέσυρες τις συμμετοχές σου, δείχνεις το ήθος σου για ακόμα μία φορά.
    Σε φιλώ καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αα καλά.. δεν ανέφερα τίποτα για τις φωτογραφίες σου..
      όπως πάντα υπέροχες αλλά ξεχώρισα λίγο παραπάνω την τελευταία!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου, όμως δεν μιλάμε απλά για έναν διαδικτυακό διαγωνισμό... οι φορείς είναι επίσημοι, δεν είναι ένα "απλό" ιστολόγιο. (Αν και στα ιστολόγια περισσότερο τηρούμε τους όρους, μου φαίνεται...)
      Σίγουρα δεν αξίζει να σκάμε, αλλά δεν μπορώ να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου - ενοχλήθηκα. Όχι τόσο για την προσθήκη του όρου εκ των υστέρων, όσο για την παντελή απουσία απάντησης στο mail μου, το οποίο κιόλας ήταν ευγενέστατο.
      Τέλος πάντων, let go... Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη και για τα πάντοτε καλά σου λόγια! Η τελευταία φωτό είναι και για εμένα μία από τις αγαπημένες μου. Φιλάκια πολλά! ♥

      Διαγραφή
    3. Η παρένθεσή σου τα είπε όλα..
      Συνήθως οι επίσημοι φορείς, οι μεγάλοι και τρανοί είναι και αυτοί που λειτουργούν έτσι..
      Τα απλά ιστολόγια συνήθως είναι τα πιο αξιόπιστα! ;)

      Διαγραφή
    4. Τιμή μας και καμάρι μας! ;-)

      Διαγραφή
  3. Έλλη μου κατ' αρχάς να πω ότι οι φωτογραφίες μου άρεσαν όλες ιδίως "το πέρασμα" και "η αναμονή" από τις ασπρόμαυρες και όλες οι έγχρωμες.
    Τώρα αν μιλάμε για έναν επίσημο πανελλήνιο διαγωνισμό αν μη τι άλλο περιμένεις μια άψογη διοργάνωση και όχι προχειροδουλειές, επομένως καλά έκανες και το αναφέρεις. Μα να μην απαντήσουν ούτε στο mail σου;
    let it go!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου, πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν!
      Όσο για τα άλλα... καλή καρδιά!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα γλυκό μου Ελλάκι!το Let it go στη χώρα μας έχει γίνει μότο πιά!οι φωτό σου είναι συναρπαστικές και φυσικά δείχνουν επαγγελματικές-μη το λες λοιπόν!!το΄΄ πέρασμα΄΄το λάτρεψα καθώς και τις μαγευτικές έγχρωμες με σειρά νηνεμία-αποχρώσεις -θαλασσογραφία-λησμονιά!δεν ξέρω γιατί στις έβαλα στη σειρά αφού όλες είναι σούπερ απλά έτσι μου βγήκε!!και ναί συμφωνώ κι εγώ που απέσυρες τη συμμετοχή σου ειδικά σε τέτοιο χώρο οι διαγωνισμοί είναι λίγο ...κάπως..εγώ τα αποφεύγω επιμελώς όλα αυτά!μη δίνεις σημασία!έχεις προσωπική αξία και υπέροχο χαρακτήρα!φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Καίτη μου! Σε ευχαριστώ πολύ, γλυκιά μου, για τα καλά σου λόγια! Με συγκινείς κάθε φορά!
      Επαγγελματικές δεν είναι σε καμία περίπτωση, γι΄αυτό και χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν ως προσπάθεια! Όσο για το χώρο που λες, ιδέα δεν έχω πώς είναι - πρώτη φορά επιχείρησα να λάβω μέρος σε κάτι τέτοιο. Ήξερα εξαρχής πως οι υπόλοιποι συμμετέχοντες κατά πάσα πιθανότητα δε θα ήταν ερασιτέχνες σαν κι εμένα... με λίγα λόγια είχα συναίσθηση πού πήγαινα. Και λέω "τι στο καλό, δεν έχω κάτι να χάσω, ας το κάνω για την εμπειρία, τόσο υλικό έχω και κάθεται"... (την πρωτιά δεν τη σκέφτηκα καν, αν μη τι άλλο, ξέρω το επίπεδό μου!!)
      Τελικά, όπως εξελίχτηκε, "ήλθον, είδον και απήλθον" με ελαφρά πηδηματάκια, χαχα!!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  5. Έλλη μου,
    νομίζω πως συμφωνώ με την Κατερίνα Βερίγκα περί της χώρας και τα διαδικαστικά της! Είναι κρίμα να μην βασιλεύει η αξιοκρατία και η άρτια οργάνωση, αλλά είναι κάτι που ξέρουμε και θα χρειαστούμε καιρό να το αλλάξουμε, μα θα το αλλάξουμε! :)) ♥
    Καταλαβαίνω πως νιώθεις -επειδή έτσι θα ένιωθα και εγώ στη θέση σου- και είναι προς τιμή σου που δεν αναφέρεις τον εν λόγω φορέα!!! ♥♥♥
    Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτοί χάνουν, διότι οι εικόνες σου είναι διαμάντια!!! Ειλικρινά δεν ξέρω ποια να ξεχωρίσω, καθώς είμαι λάτρης της θάλασσας!!
    Έχω μια απορία, αλλά ελπίζω να μην ακουστεί κάπως.. η πρώτη έγχρωμη εικόνα έχει δεχτεί περαιτέρω ανάλυση ή είναι ατόφια;
    Να έχεις ένα όμορφο βραδάκι και let go.. επειδή τα καλύτερα και τα πιο άξια έρχονται!♥
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλόμα μου, μαζί σου κι εγώ!! ♥ Κάποια στιγμή, κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν...
      Όσο για τους διοργανωτές, εντάξει, δε νομίζω ότι χάνουν που λες, αλλά χαίρομαι που σου άρεσαν οι λήψεις μου! :))
      Στην απορία σου, τώρα (και καλά έκανες και ρώτησες): Η φωτογραφία τραβήχτηκε ένα Μαγιάτικο απόγευμα του 2012 (γύρω στις 5, νομίζω) από τη βεράντα του σπιτιού μου στο νησί. Ξαφνικά σκοτείνιασε ο τόπος και τραβώντας την κουρτίνα μου, είδα αυτό το σύννεφο, να έρχεται πάνω από τη θάλασσα έτσι πλάγιο και απειλητικό, όπως το βλέπεις. Ίσα που πρόλαβα να πάρω τη φωτογραφική και να βγάλω τρεις λήψεις... σε πέντε λεπτά το σύννεφο μας είχε προσπεράσει!!
      Έχω πειράξει λίγο την έκθεση (exposure) της φωτογραφίας για να δώσω λίγο περισσότερο φως, ελάχιστα τα χρώματα για να φύγει η σκοτεινιά, και τίποτε άλλο. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την είχα στείλει και στο site του Σκάι-Καιρός (http://www.skaikairos.gr/weather_photos) και είχα τη χαρά (και την περηφάνια) να δω τη Χριστίνα Σούζη να την παρουσιάζει στο δελτίο ειδήσεων!
      Φιλιά πολλά, καλό βράδυ και ναι, τα καλύτερα είναι μπροστά μας! ♥♥♥

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Έλλη μου!!
      Χαίρομαι που η συγκεκριμένη φωτογραφία παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων, είναι μακράν αξιόλογη!!
      Νομίζω ότι αυτό που μετρά περισσότερο από όλα στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, είναι η στιγμή! :)
      Καλό βραδάκι! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάλι θυμάμαι πως δεν το περίμενα να τη δω στην tv, τότε! Αλλά τέτοιου είδους σύννεφα δεν τα συναντάς συχνά, οπότε δικαιολογείται...
      Συμφωνώ περί "στιγμής"!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  6. Ακριβώς όπως το λες ..... άστο να πάει !!!
    Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ ωραίες, ξεχώρισα στις ασπρόμαυρες γιατί τις λατρεύω ιδιαιτέρως, το πέρασμα και την αναμονή, τις βρίσκω εξαιρετικές !!!!
    Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φφού και έφυγε, χαχα!!
      (Η αλήθεια είναι πως ξελάφρωσα... είμαι "καμήλα" συνήθως με ό,τι δεν μου κάθεται καλά ή με ενοχλεί, δεν το ξεχνάω εύκολα... Και πάνω σε ένα ξεκαθάρισμα που έκανα στα αρχεία μου, αποφάσισα να κάνω την ανάρτηση αφού τα ξαναθυμήθηκα, να τα πω και να ησυχάσω!!)
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Την καλύτερη δουλειά έκανε Έλλη μου, πολλές φορες κανουμε κάτι εν θερμώ και μετά το μετανιώνουμε. Μου αρεσει όπως εχω ξαναπει, το καλαίσθητο ασπρόμαυρο. Νόμιζα πως ήσουν επαγγελματίας φωτογραφος, άρα είσαι τελείωσε!
    Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι΄αυτό έγραψα κι εγώ πιο πάνω ότι μάλλον ήταν καλύτερα που περίμενα! Δε θα το μετάνιωνα ό,τι κι αν έλεγα, έχω το θάρρος της γνώμης μου και επίσης λέω την αλήθεια (έχω κρατήσει αρχείο από τα πάντα, όροι, mail, κλπ.), αλλά νομίζω πως όντως θα έγραφα με "θερμό" ύφος.
      Στην αρχή είχα σκεφτεί να μιλήσω εδώ αμέσως μόλις είχε γίνει αυτό, αλλά έτρεχε τότε ακόμη ο διαγωνισμός και δεν ήθελα να τον διαβάλλω. Όχι έτσι. Το άφησα να πάει στο καλό. Άσε που, μερικές φορές όταν φωνάζεις σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πολλοί σκέφτονται "τα λέει αυτά επειδή ακυρώθηκε/έχασε την πρωτιά" και δεν σκέφτονται καν ότι μπορεί να έχεις όντως δίκιο... Αποφάσισα να μην εμπλακώ σε τίποτε τέτοιο. Τώρα κυρίως ανάρτησα τις φωτογραφίες για τα πνευματικά δικαιώματα. Τα αρχεία μου στάλθηκαν στους υπολογιστές τους, πού ξέρω εγώ τι έκαναν ή τι θα κάνουν με αυτά; Κάπως θα έπρεπε να διασφαλιστώ, να πω πως πρόκειται για φωτογραφίες μου...
      Μ΄αυτό το "νόμιζα πως ήσουν επαγγελματίας φωτογράφος" με έλιωσες... Σε ευχαριστώ! Για την ιστορία, δεν είμαι, ούτε καν! Όπως είπα, "θα ήθελα..."
      Φιλιά πολλά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/9/14, 8:21 μ.μ.

    Αχ Ελλη μου μην στεναχωριέσαι γιατί δεν αξίζει.. Ούτε καν να το σκέφτεσαι δηλαδή.. Σε καταλαβαίνω γιατί έχω κι εγώ παραδείγματα τέτοια από πασίγνωστους διαγωνισμούς, και μάλιστα πρόσφατα, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ στην απονομή ας την πούμε έτσι, ο διοργανωτής αποκάλυψε ότι ενώ ήταν υποχρεωτικό οι 5 κριτές να διαβάσουν όλα τα κείμενα που μαζεύτηκαν για να κριθεί αξιοκρατικά το αποτέλεσμα, τελικά δεν διαβασαν όλοι όλα τα κείμενα αλλά τα διαιρέσαν δια του 5 λόγω του ότι μαζεύτηκαν 2000 συμμετοχές..
    Αυτό που χω καταλάβει είναι ότι από τέτοια γίνεται χαμός οπότε δεν αξίζει, τους πήραμε χαμπάρι..
    Οσο για τις φωτός σου είναι φανταστικές!! Ειδικά το πέρασμα κι η λησμονιά!! Εκπληκτικές και μπράβο σου!! Μοιάζουν επαγγελματικές!!!
    Σε φιλώ κοπέλα μου και να σαι δημιουργική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαστε καλά!!!!
      Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, δεν γίνεσαι κριτής, ή βάζεις όριο στις συμμετοχές, ή βρίσκεις μια άλλη φόρμουλα, δεν απαξιώνεις τα πονήματα του κόσμου έτσι, με το να τα ξεπετάς!! Εσύ τους καλείς να συμμετέχουν...
      Ντροπή! (βρήκα ευκαιρία τώρα να ξεσπαθώσω...)
      Καλά λες, τους πήραμε χαμπάρι. Κι όλα αυτά είναι προς γνώση και συμμόρφωση. Να πω όμως και το καλό; Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι!
      Για τις φωτογραφίες, σε ευχαριστώ που μου χάρισες τη γνώμη σου! Χάρηκα πάρα πολύ με όσα είπες!
      Φιλάκια πολλά, και ναι, να είμαστε δημιουργικές και όλα τα άλλα... just let them go!

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου Ελλη μου!Ξεχώρισα τήν αρμονία τήν ,νηνεμία καί τήν λησμονιά.Κρίμα, γιατί θά μπορούσαν πολλές νά είχαν διακριθεί!Μήν δίνης σημασία!Καλό βράδυ!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ, Δήμητρα!
      Δεν πειράζει, εγώ τις αγαπώ όπως και να έχει. Αν ήθελα ντε και καλά τη διάκριση δεν θα έκανα πίσω... θα προχωρούσα κι ας μην συμφωνούσα! Αλλά δεν είμαι έτσι...
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  10. Μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες σου, 'Ελλη μου, και ιδιαίτερα η Αρμονία, η Θαλασσογραφία, οι δε Αποχρώσεις και η Νηνεμία είναι απ'αυτές που μου αρέσει κι εμένα πολύ να τραβάω. Με τα μαύρα σύννεφα είχα θελήσει κι εγώ να στείλω σε κάποιον διαγωνισμό πριν από καιρό αλλά τελικά δίστασα και δεν το έκανα. Καλά έκανες και μας τις έδειξες, αλλά πραγματικά you should let it go. Οι όροι κάποιων διαγωνισμών είναι απαράδεκτοι.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μου είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, Μαριάννα μου!
      Το έχω ήδη αφήσει...
      Θα χαρώ κάποια στιγμή να δω τις δικές σου φωτογραφίες, αν το θέλεις κι εσύ!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  11. Δεν θα σχολιάσω τα του διαγωνισμού..... η αξιοκρατία είναι κάτι που δυστυχώς θα αργήσει πολύ να ισχύσει σε αυτόν τον τόπο.... για τις φωτογραφίες σου θα πω πως είναι όλες καταπληκτικές, επαγγελματικές μπορώ να σου πω, σε ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιοκρατία; Τι είν΄τούτο;
      Εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, με έκανες να χαρώ πολύ!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  12. Ελλη μου τι να πω! Η μια φωτο καλυτερη απο την αλλη! Και ολες μαζι σαν να ειχαν μια συνεχεια μια ροη! Μου αρεσαν ολες τοσο πολυ! Δεν εχω κατι αλλο να πω! Φιλακια πολλα! Καλο σκ να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, γλυκιά μου! Να είσαι καλά!
      Καλή σου εβδομάδα, φιλιά κι από εμένα! :)

      Διαγραφή
  13. Οι φωτος είναι τραβηγμένες με έμπειρο μάτι επαγγελματία δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις απο αυτόν... Θέματα που μου μιλούν κατευθείαν στη ψυχή....και ταιριαστές λεζάντες.Μπράβο,χίλια μπράβο!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω! Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!
      Προτιμώ να θεωρώ το μάτι μου μη-επαγγελματικό, όμως... έτσι μου δίνω περισσότερα περιθώρια για βελτίωση!
      :))
      Φιλάκια κι από εμένα, Έφη μου!

      Διαγραφή
  14. μου αρέσουν πάρα πολύ και οι ασπρόμαυρες αλλά και οι έγχρωμες... και νοσταλγία κρύβουν και αρμονία!!! δεν πειράζει, θα έχεις σίγουρα άλλες ευκαιρίες!!! μην το αφήνεις!! φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα το αφήσω! Αυτό είναι σίγουρο!
      Φιλάκια πολλά κι από εμένα και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  15. Δεν θα σχολιάσω τίποτα για το φορέα "Αστο να πάει στο καλό", γιατί κάθε εμπόδιο για καλό.
    Καταπληκτικές οι φώτο. Η πρώτη με το χρώμα είναι φανταστική, απίστευτος ουρανός με θάλασσα και η τελευταία επίσης είχε καταπληκτικές αποχρώσεις!!!
    Μην στενοχωριέσαι, λες και δεν τα ξέρουμε; Αφού αυτά μας έφαγαν.
    Καλό Σ/Κ
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά μας έφαγαν, όντως... και βαρεθήκαμε να δίνουμε τόπο στην οργή!
      Μήπως είναι καλύτερα να ξεκινήσουμε να μιλάμε για τα κακώς κείμενα; Γενικότερα; Τι απέγινε η φωνή μας;
      Φιλιά πολλά και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  16. Ουαου Έλλη! Μου άρεσαν τόσο πολύ οι φωτογραφίες ειδικά η φωτογραφία με τον τίτλο "Αποχρώσεις". Πολύ περίεργο αυτό το σύννεφο, είναι λες και θα καταπιεί τη θάλασσα.Πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ, Aby μου!
      Όντως ήταν πολύ περίεργο σύννεφο, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο... και ομολογώ πως από κοντά ήταν τρομακτικό! Είχα φοβηθεί για χαλάζι... αλλά τη γλιτώσαμε!
      Φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  17. Οι φωτογραφίες σου είναι εκπληκτικές...ούτε εγώ είμαι φωτογράφος, αν και θα το ήθελα επίσης, αλλά έχω μάτια και βλέπω!!!...χαχα!
    Μερικές φορές απλά δεν αξίζει να ασχολούμαστε με κάποια πράγματα...νομίζω πως καλά έκανες!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια διόρθωση: ΕΙΣΑΙ φωτογράφος.
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, χάρηκα πολύ που σου άρεσαν! Και χαίρομαι επίσης που συμφωνούμε σχετικά με τις κινήσεις μου...
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  18. Αφήνω ασχολίαστα τα του διαγωνισμού ... Και πολύ καλά έκανες αν δεν σε "κάλυπτε" η διαδικασία!! Οσο για τις φωτογραφίες σου , τις λάτρεψα όλες , Ελλη μου! Η τέχνη της φωτογραφίας είναι δύσκολη αλλα το αποτέλεσμα σε δικαίωσε απόλυτα! Φιλιά και καλή εβδομάδα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι πως δεν με κάλυπτε, δεν έγινε σωστά. Δε μπορεί να λαμβάνεις συμμετοχές με τους τάδε όρους, να περνάνε μια-δυο εβδομάδες από τη στιγμή που τις έλαβες και μετά να αλλάζεις τους όρους! Δε θα έπρεπε να υπάρχει πρόνοια από πριν; Εγώ όσες φορές έκανα εδώ ένα απλό giveaway, το σκεφτόμουν και το προετοίμαζα καιρό πριν... και προσπαθούσα να το διεξάγω με όση περισσότερη διαφάνεια γίνεται! Ποιος από εσάς θα με έπαιρνε στα σοβαρά μετά;
      Τέλος πάντων... δεν αξίζει. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν οι φωτογραφίες μου - η δική σας γνώμη μετράει περισσότερο για μένα.
      Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα επίσης!

      Διαγραφή
  19. Το θέμα διαγωνισμοί, σηκώνει πολύ συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο τους κάνουν. Οι φωτογραφίες σου υπέροχες. Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, Κατερίνα μου, καλή εβδομάδα επίσης!

      Διαγραφή
  20. kalo mhna h fwto einai telies einai ena uema.poy to latreyw logw epa gkelmatos na eisai kala moy eytiajes thn diauesh filakia polla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, Βάσω μου! Πόσο χάρηκα που πέρασες... είχαμε πολύ καιρό να τα πούμε!
      Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, χάρηκα πολύ που σου άρεσαν!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  21. Ελλη σιγουρα θα σου δωθει αλλη ευκαιρια !
    Οι φωτογραφιες σου μου αρεσαν ολες!!! Ιδιαιτερα η -Νηνεμια,με ταξιδεψε!!!
    φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με πειράζει και να μην μου δοθεί! Μου αρκεί που φωτογραφίζω όσα θέλω κι όσα βλέπω... και που το απολαμβάνω, κάθε φορά που το κάνω!
      Χαίρομαι που σου άρεσαν, σε ευχαριστώ!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...