Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

♥ Liebster Award ♥

 Ένα βραβείο έφτασε εις διπλούν αυτές τις μέρες στο σπιτάκι μου, χαρισμένο από τη φίλη Κική και το μπλογκ της ΕΚΦΡΑΣΟΥ, αλλά και από τους φίλους Παύλο και Μαριέτα και το μπλογκ τους Δημιουργία-Επικοινωνία.



   Κική, Παύλο και Μαριέτα, φίλοι μου, πολλά-πολλά ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να μου χαρίσετε αυτό το όμορφο βραβείο! Χαίρομαι που γνωριστήκαμε και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

  Κάπου εδώ είναι που πρέπει να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις... αν και δεν το έχω με τις συνεντεύξεις (ένας απλός άνθρωπος είμαι) θα βάλω τα δυνατά μου, για να με γνωρίσετε λίγο καλύτερα!

1.  Το αγαπημένο μου φαγητό:

   Αρχίσανε τα δύσκολα... τι να πρωτοπώ τώρα; Είμαι παμφάγο ον και πολύ λίγα φαγητά δεν μου αρέσουν. Κι αυτά τα λίγα που δεν μου αρέσουν, πάλι τα τρώω!! Μην το ψάχνετε, έτσι με διαπαιδαγώγησαν... Θεωρώ αγαπημένα μου φαγητά αυτά που συνδυάζουν αρμονικά πολλά και διάφορα υλικά, όλα μαζί στο ίδιο πιάτο: χρώματα, σχήματα, γεύσεις και αρώματα. Όπως είναι για παράδειγμα, το Chilli con Carne! Επίσης, λατρεύω τα μπαχαρικά παντός είδους - σπάνια θα μαγειρέψω χωρίς να προσθέσω το κατιτίς!


2. Δεν μου αρέσει στους ανθρώπους:

  Κάποτε, πολλά δεν μου άρεσαν και δύσκολα τα ανεχόμουν. Ήμουν μικρούλα και αντιδραστική. Αντιδραστική συνεχίζω να είμαι, αλλά προσπαθώ πλέον να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο διαλλακτική με τους άλλους. Να κατανοώ. 
  Κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν τώρα, όπως η κατήφεια και η μιζέρια, προσπαθώ να τα δικαιολογήσω λέγοντας πως ίσως είναι παροδικά, ίσως προκύπτουν από τις εποχές που ζούμε... Το εύχομαι να είναι έτσι! 
  Αυτό που σίγουρα δεν μου αρέσει, είναι η κοινωνική κριτική (κοινώς, κουτσομπολιό). Αποφεύγω όσο μπορώ να συμμετέχω σε τέτοιου είδους συζητήσεις. "Δεν είδα τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, δεν άκουσα τίποτα"... κι έτσι, μ΄αφήνουν στην ησυχία μου!!!

3. Μου αρέσει οι άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα:

   Να είναι αληθινοί, να είναι ο εαυτός τους. Να μην προσποιούνται. Δε μου αρέσει όταν οι άνθρωποι κρύβουν αυτό που είναι... ή νομίζουν ότι το κρύβουν. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να είσαι συνέχεια κακός, ούτε συνέχεια καλός. Αλλά και οι δυο αυτές πλευρές είναι αναπόσπαστα στοιχεία της ανθρώπινης φύσης. Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε πού είναι το μεμπτό στο να το αφήνεις να φανεί;

4. Με ηρεμεί:

    Η συχνή ενασχόλησή μου με όλα όσα μου αρέσουν και με βοηθούν να εκφραστώ.

5. Αγαπώ:

   Πολύ. Πολλούς. Και πολλά.

6. Με νευριάζει:

  Με νευριάζει που νευριάζω... αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω πάντα. Και ίσως δεν θα το καταφέρω ποτέ! Αισθάνομαι έντονα, θυμώνω έντονα. Ευτυχώς ο θυμός μου κρατάει λίγα λεπτά της ώρας (που αρκούν βέβαια για να κάνω στο μεταξύ τους άλλους τούρμπο... χαχα!!! Κι ενώ εκείνοι παραμένουν θυμωμένοι, εμένα μου έχει ήδη περάσει...)

7.  Δεν αποχωρίζομαι ποτέ (αντικείμενο)

   Μια βαριά, ασημί, μεταλλική θήκη αναπτήρα. Είναι διαφημιστική, αλλά τη λατρεύω. Μου την έδωσε το άλλο μου μισό, έτσι απλά, στην αρχή της γνωριμίας μας και πολύ πριν παντρευτούμε. Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτή! Κάποτε την ξέχασα σε ένα φέρι - και κατάφερα να βρω το κινητό του ίδιου του καπετάνιου... Ο άνθρωπος πρέπει να νόμισε πως ήταν φτιαγμένη από βαρύτιμο μέταλλο!!! Πάντως, μου την επέστρεψε... :))

8. Όταν ήμουν μικρή χάζευα συστηματικά αφίσες:

   Όταν ήμουν μικρή, χάζευα συστηματικά... γενικότερα!! Αφίσες δεν είχα, όμως. Είχα τα βιβλία μου, τις ζωγραφιές και τις κατασκευές μου... κι αφού είχα τέτοιες σοβαρές δουλειές, σπάνια σήκωνα το βλέμμα μου να δω τον τοίχο!!

*****

  Σ΄αυτό το σημείο, θα πρέπει να προσφέρω το βραβείο σε 5 αγαπημένα μου (εξ΄ου και το "liebster") ιστολόγια. Δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω... Όλα τα ιστολόγια που παρακολουθώ τα αγαπώ, το καθένα τους είναι αξιόλογο στον τομέα του.  Και οι διαχειριστές τους είναι φίλοι...
  Μα δεν πρέπει -για άλλη μια φορά- να καταστρατηγήσω τους κανόνες! Έτσι, δίνω το βραβείο αυτό με αγάπη στα παρακάτω ιστολόγια: 

1. Στη γλυκιά Δέσποινα και στο πολύ-πολύ cute ιστολόγιό της - Oh so cute things
2. Στην πάντα ευρηματική Aby και στο πολύ ενδιαφέρον και διδακτικό (βλέπε tutorial) ιστολόγιό της Aby Craft
3. Στην αγαπημένη μου "θετή μητέρα" Έφη και στην πολύ χαρισματική και φιλόξενη Παλέτα Δημιουργίας της (φιλιά από το "υιοθετημένο" σου, χαχα!!)
4. Στις καταπληκτικές και ασύχαστες Μαρία και Ελένη (Marileni) που ό,τι πιάσουν στα χέρια τους το μεταμορφώνουν και με αφήνουν κάθε φορά με το στόμα ανοιχτό
5. Στην ευαίσθητη ποιήτρια της παρέας Kate και στο μαγικό κουτί της (Kate's CakeBox) που με ταξιδεύει πάντοτε με λέξεις και εικόνες

   Επ!!!! Εσείς, όλοι οι άλλοι φίλοι μου!!! Πού πάτε; Γυρίστε πίσω! Παραπονεμένους θα σας άφηνα; Σας χαρίζω μια καρδιά και την αγάπη μου! 


   Πολλά φιλιά σε όλους!

65 σχόλια:

  1. Αυτό που έψαχνες το τηλέφωνο του καπετάνιου -και τον βρήκες κι από πάνω!- όλα τα λεφτά!!! Γούστο έχεις! Παίρνω την καρδιά σου (μου) που μου έκανες δώρο ντε κι αποχωρώ! Γλυκά φιλιά! :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω, ξέρω... ώρες-ώρες δεν παίζομαι, πραγματικά! :))
      Γλυκά φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  2. Πάντα τέτοια όμορφα βραβεία να παίρνεις, Ελλη μου!! Και πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου ! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Πέπη μου!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  3. Με γεία το βραβείο Έλλη. Πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου.
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, Χριστίνα μου! Φιλάκια κι από εμένα!

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Ελλη μου!!!Πάντα τέτοια!!!Μού άρεσαν πολύ οι απαντήσεις σου!!!Η καρδούλα σου,υπέροχη!!!Ευχαριστώ!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ευχαριστώ, για την παρέα σας και την αποδοχή σας!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφη κι αισιόδοξη η σημερινή σου ανάρτηση! Να χαρείς το βραβείο σου και πάντα να είσαι μια γλυκιά τυχερή! Να έχεις μια χαμογελαστή βραδιά!!! Φιλιά πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, Κατερίνα μου! Να είσαι καλά, καλό βράδυ να έχεις! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  6. Ν αείσαι πάντα αγαπητή Έλλη μου!
    Μου άρεσε τρελά μια σου απάντηση: Πολύ. Πολλού . Πολλά!
    Παίρνω κι εγώ την καρδιά στην καρδιά μου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε χαιρετώ και από το μπλογκοσπιτάκι σου για σήμερα, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον! Συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Όμορφη η ανάρτησή σου και οι απαντήσεις! :)) Πολύ γλυκό να χαρίσεις σε όλους τους υπόλοιπους φίλους σου την αγάπη σου και μια αγκαλιά, δείχνει πως είσαι τρυφερός άνθρωπος.
    Καλό βράδυ! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες! Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!
      Όλοι είμαστε φίλοι εδώ... θα το καταλάβεις κι εσύ στην πορεία! Η καρδιά ανήκει και σ΄εσένα, έτσι, για το καλωσόρισμα!
      Καλό βράδυ, φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Όσο δεν ταιριάζουμε στο φαγητό ( είμαι φαν των πιο απλών γεύσεων ) τόσο ταιριάζουμε στο "νευριάζω"...μια από τα ίδια κι εγώ!! :)) Πολύ όμορφη η παρουσίαση του βραβείου! Να το χαρείς!
    Ευχαριστώ για την όμορφη καρδούλα! :)) Καλό βράδυ! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το "νευριάζω"... και να πεις ότι δεν καταβάλλω φιλότιμες προσπάθειες για να το καταπολεμήσω; Αλλά, φευ!
      Καλό βράδυ, φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
    2. χαχαχα μια από τα ίδια!!! Φευ!!!

      Διαγραφή
  9. Κατ αρχάς, συγχαρητήρια για το βραβείο!! Όσο για τις απαντήσεις, δεν θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα- στα περισσότερα σημεία συμφωνώ και επαυξάνω :)! Καλό βράδυ! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στην παρέα!
      Χαίρομαι που συμφωνούμε. Καλό βράδυ επίσης, φιλιά!

      Διαγραφή
  10. Έλλη μου, παιρνω και γω την καρδούλα σου και σ΄ευχαριστώ!Ξερω οτι ολοι ανταλασσουμε κομματακια απο τις καρδιες μας στην επικοινωνία μας, οπως εκεινο το βιντεακι με την πιο όμορφη καρδια!Θέλω απ΄εδω δε, να σε ευχαριστήσω για το πρωτο σου βραβειάκι που μου είχες χαρίσει και δεν το ανηρτησα, αλλα αυτος ηταν και ο λόγος που ευγενικά αρνηθηκα το χθεσινο βραβειάκι απο το αγαπημενο μας σε όλους δελφινάκι!Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου και θα πρόσθετα στο θεμα αγάπη:ή αγαπάμε ή δεν αγαπάμε!λιγοτερο δε γίνεται περισσοτερο δεν μπορεί!πολλά πολλά φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή σ΄αυτά που λες, περί επικοινωνίας και αγάπης!
      Τώρα, όσον αφορά το βραβείο: σαφώς και δεν ήταν αναγκαστικό (κανένα δε θα έπρεπε να είναι), και εννοείται πως δεν θα πρέπει να νιώθεις άσχημα που δεν το ανάρτησες τότε. Δεν παρεξηγώ κανέναν και το ξέρεις! Σκέψου, ούτε που το θυμόμουν τώρα, όσο διάβαζα αυτά που γράφεις!!! Εσύ μου το θύμισες.
      Γι΄αυτό, ούτε να το συζητάς!
      Σε φιλώ με αγάπη!

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα Έλλη. Συγχαρητήρια για το βραβείο και πάντα τέτοια!! Μέσα από τις απαντήσεις σου σε γνωρίζουμε καλύτερα. Μπορώ να πω ότι έχουμε αρκετά κοινά στοιχεία. Πολλά φιλιά και να κερδίζεις πάντα βραβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Δάφνη! Σ΄ευχαριστώ πολύ! Έχεις δίκιο, τα βραβεία μας δίνουν καλές ευκαιρίες για να γνωριστούμε λίγο περισσότερο.
      Φιλιά, καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα..να χαρείς το βραβείο σου..ωραίες οι απαντήσεις σου...στη χθεσινή μου ανάρτηση το έχω και εγώ το βραβείο αυτό :) στο τέλος μου άρεσε η πρόταση σου και ο τρόπος που το γραψες, ευχαριστούμε για την σκέψη και την καρδία..θα την αναρτήσω με τη πρώτη ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπορώ να την κάνω αποθήκευση

      Διαγραφή
    2. Δελφινάκι μου γεια σου! Σ΄ευχαριστώ! Είδα ότι το έλαβες κι εσύ το βραβείο, να το χαρείς!
      Για την εικόνα έχεις δίκιο... ξέχασα την προστασία πάλι!
      Σου τη στέλνω αμέσως!!
      Φιλούθκια!

      Διαγραφή
    3. καλό μήνα...έλα να δεις αυτό όταν μπορείς
      http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2013/10/funky-monkey_3538.html

      Διαγραφή
  13. "Ναι; O Kαπετάν-Φουρτούνας εκεί; Μπορείτε να παρατήσετε το πηδάλιο παρακαλώ και να αναζητήσετε μια μεταλλική θήκη αναπτήρα; Κάπου μεταξύ σαλονιού, καμπίνας και καταστρώματος... Ναι; Υπόχρεη!..."

    Έλλη μου δεν θα το τολμούσα αυτό. Πρέπει να τον αγαπάς πολύ. Όχι τον αναπτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχα!! Κλαίω από τα γέλια!!! Ούτε μπροστά να ήσουν, βρε Μαρία μου!
      Λοιπόν ναι, το τόλμησα και επιβεβαίωσα και το ρητό "ο τολμών νικά", διότι πήρα πίσω τη θήκη μου!
      Και ναι, τον αγαπώ πολύ... (όχι τον αναπτήρα)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  14. Μου άρεσαν όλες οι απαντήσεις σου! Μα τρελάθηκα κι εγω με τον καπετάνιο!
    Σε ευχαριστω πολυ που μου το δίνεις !
    Καλο βράδυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!! Θα μείνει αυτό με τον καπετάνιο...
      Το αξίζεις το βραβείο και με το παραπάνω, Δέσποινα!
      Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  15. Μέσα από τις απαντήσεις σου σε γνωρίζουμε καλύτερα, αν και νομίζω όσοι σε παρακολουθούμε κάπως περίπου έτσισε σκιαγραφούμε ! Με γέμισε ότι αγαπάς ΄΄πολύ..πολλά και πολλούς΄΄!
    Φιλάκια με χαμόγελα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όμορφο να ξέρω πως μπορείτε και με "αισθάνεστε", παρ'ότι μιλάμε μέσα από την απρόσωπη πλατφόρμα του blogger... Με χαροποιεί ιδιαιτέρως!
      Στέλνω φιλί και αγκαλιά!

      Διαγραφή
  16. μα τι σουπερ αναρτηση ειναι αυτη;;; μου αρεσε παρα παρα πολυ!
    καταρχας ευχαριστω απο καρδιας για τα καλα σου λογια και θελω να πω πως αγαπω πολυ πολυ τουτο το σπιτακι και την ιδιοκτητρια του!!!

    μου αρεσαν παρα πολλοι οι απαντησεις σου αλλα λατρεψα τη θηκη του αναπτηρα και το τηλεφωνο του καπετανιου! χαχαχαχα! θα το θυμαμε και θα γελαω αυτο! χαχαχα

    παιρνω την καρδια και την αγαπη σου και φευγω ανταποδιδοντας τα δικα μου! φιλια πολλα πολλα! <3 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου, με τιμάς!! Σ΄ευχαριστώ και ανταποδίδω τα ζεστά σου λόγια!
      Η ανάρτηση, παρότι αφορμή ήταν το βραβείο, βασίστηκε κυρίως στο δικό σου "Εκφράσου"... το ακολούθησα και το έκανα πράξη!
      Όσο για τον αναπτήρα, ο καπετάνιος να δεις πώς θα το θυμάται... μια αγχωμένη από το πουθενά να τον καλεί στο κινητό για μια θήκη!!
      Αλλά έχουμε και αδυναμίες... :)))
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  17. Ευγε κορίτσι!
    Τσιλι κον κάρνε... μμμμμ ωραιο πιάτο!
    Στην 2 απαντηση, προσωπικα το εχω παρει αναποδα. Παλια ανεχομουν,
    τωρα οχι και πολυ. Καταλαβα οτι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν, και αυτο που βλέπεις
    αυτο θα παρεις χα χα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είχα ένα τσίλι κον κάρνε τώρα...
      Καταλαβαίνω την οπτική σου για τους ανθρώπους, αλλά ξέρεις τι πιστεύω; Οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά ΜΟΝΟ όταν το θέλουν οι ίδιοι! Αν όχι, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ... όσο κι αν προσπαθούν οι γύρω τους!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Ελλη συγχαρητηρια , συμφωνω για το κουτσομπολιο οσο για ανοχη και εγω ανεχομαι αρκετα ετσι ειμαι δεν αλλαζει αυτο ευκολα . Τον καπετανιο τον κουφανες σιγουρα αλλα τα αποχωριζεσαι τα αγαπημενα σου ? Οχι βεβαια, πολλα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ, Μαίρη μου!
      Δεν ανέχομαι εύκολα, ΠΡΟΣΠΑΘΩ να ανέχομαι... όπως και οι άλλοι προσπαθούν να ανεχτούν εμένα, κάποιες φορές! Λόγου χάρη, όταν νευριάζω...
      Είπαμε, κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτό που προσπαθώ κυρίως είναι να καταλάβω μια συμπεριφορά και να τη δικαιολογήσω. Αν με βοηθήσει κι αυτός που την εκδήλωσε, ακόμη καλύτερα. Αν είναι όμως εντελώς αδικαιολόγητη, μου είναι κι εμένα πιο δύσκολο να την ανεχτώ.
      Τον καπετάνιο λογικά θα τον κούφανα, αν και πρόσθεσα και το "έχει συναισθηματική αξία" - μου έχουν πει ότι πιάνει, χαχα!!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  19. Καλό απόγευμα Έλλη! Σε ευχαριστούμε για την μεγάλη καρδιά που μας χαρίζεις! Μια καρδιά μέσα από την αγκαλιά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό απόγευμα, Τέτα μου! Εγώ ευχαριστώ για την αποδοχή και τη φιλία σας!
      :))

      Διαγραφή
  20. Συγχαρητήρια Έλλη μου!!!Και σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνεις και για τα καλά σου λόγια!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aby μου, να είσαι καλά! Το αξίζεις το βραβείο...
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  21. Καλή μας φίλη είσαι τελικά πολύ τυχερή
    διότι η επιλογή μας ήταν από την ημέρα
    που έγινες φίλη μας!!!!
    Αγαπητή μας φίλη καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο
    Συγχαρητήρια για τη δουλειά και το blog σου
    είμαστε χαρούμενοι που σε γνωρίσαμε
    και είσαι φίλη μας...
    Σε έχουμε πάντα στη σκέψη μας για
    την ποιότητα του blog σας
    Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο
    σε έχουμε επιλέξει.... επίτιμο μέλος του
    blog μας και παρακαλώ να το
    επισκεφτείς και να παραλάβεις
    το βραβείο μας
    Με εκτίμηση
    Παύλος-Μαριέτα

    Διευκρίνηση το βραβείο θα το πάρετε
    Από την πρώτη βράβευση μας που είναι
    Εδώ: http://dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr/2013/09/blog_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλοι μου καλησπέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, για την αποδοχή σας και για το βραβείο που μου χαρίσατε! Με τιμάτε!
      Για κάποιο λόγο, δεν είδα αυτή σας την ανάρτηση στις ενημερώσεις μου, γι΄αυτό και δεν σας επισκέφθηκα νωρίτερα. Ελπίζω μην παρεξηγηθώ!
      Παραλαμβάνω μετά χαράς το βραβείο, αλλά επειδή ήδη έχω απαντήσει στις ερωτήσεις, δεν θα απαντήσω ξανά για να μην γίνω κουραστική. Θα κάνω όμως τις απαραίτητες διορθώσεις στην ανάρτηση, συμπεριλαμβάνοντας κι εσάς!
      Καλό απόγευμα και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!

      Διαγραφή
  22. Από ότι βλέπω στα περισσότερα ταυτιζόμαστε!!!
    Κι εγώ νευριάζω όταν νευριάζω και το δουλεύω όσο μπορώ τελευταία για να δούμε θα μπορέσω να το νικήσω;
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, μοιάζουμε όντως! Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ...
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  23. Συγχαρητηρια για το βραβειο σου κοριτσι μου!!!!!!Φιλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έλλη μου τι χρωματιστό φαγητό είναι αυτό!!!!
    Και εγώ έτσι είμαι, προσθέτω το κάτι τις μου!!!
    Μπράβο για το βραβείο σου!!!!!!
    Ο αναπτήρας ε...αυτά είναι...χαχαχα!!!!!
    Καλό ΣΒΚ και πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το χρωματιστό φαγητό είναι χάρμα των οφθαλμών (μου) και γεύσεως, επίσης!
      Καλό ΣΚ! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  25. Eλλη μου με συγκίνησες,ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβειάκι!
    Με εντυπωσίασες με τον τρόπο που έψαξες να βρεις το αγαπημένο σου αντικείμενο!Φιλάκια πολλά και γλυκά όνειρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αξίζεις το βραβείο!
      Φιλάκια πολλά από εμένα! Καλό ΣΚ!

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος21/9/13, 5:39 π.μ.

    Χα χα. Έλλη μου, εγώ γελώ με το "υιοθετημένο".. Κι εμένα μ'έχει υιοθετήσει το Αριστάκι και το λέμε συχνά αυτό! Στο μυαλό μας ήσουν! Χα χα.

    Την τσάκωσα την καρδούλα και το φιλί και σ'ευχαριστώ που νοερά απλώνεις το χέρι αν και δεν μπορώ να σας επισκέπτομαι συχνά διότι δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ.

    Φιλιά από τη μακρινή Μελβούρνη και να περνάς υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσείς, ε; Αχ, αυτή η γειτονιά μας...
      Μη στενοχωριέσαι, ξέρω για το ίντερνετ και καταλαβαίνουμε όλοι. Χάρηκα όμως πολύ που πέρασες!
      Να περνάς όμορφα, και ό,τι ξεκινάς να στέφεται με επιτυχία!
      Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  27. Συγχαρητήρια για το δωράκι. Ηταν μια ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για σένα.
    Φιλακια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έλλη ,σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τιμή που μας έκανες να είμαστε ένα από τα blogs που έδωσες το βραβείο και μάλιστα για τα τόσο όμορφα λόγια που είπες για μας!!!!Πάντα όμως τα βραβεία μας φέρνανε μία αμηχανία,γιατί θεωρούμε ότι δεν κάνουμε κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους και ως εκ τούτου δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε σε ποιους θα το δώσουμε!!!Δεν σνομπάρουμε λοιπόν τα βραβεία,προτιμούμε όμως να απέχουμε λόγω...αμηχανίας!!!!Ξανά σε ευχαριστούμε και σου στέλνουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Έλλη ,σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τιμή που μας έκανες να είμαστε ένα από τα blogs που έδωσες το βραβείο και μάλιστα για τα τόσο όμορφα λόγια που είπες για μας!!!!Πάντα όμως τα βραβεία μας φέρνανε μία αμηχανία,γιατί θεωρούμε ότι δεν κάνουμε κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους και ως εκ τούτου δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε σε ποιους θα το δώσουμε!!!Δεν σνομπάρουμε λοιπόν τα βραβεία,προτιμούμε όμως να απέχουμε λόγω...αμηχανίας!!!!Ξανά σε ευχαριστούμε και σου στέλνουμε τα φιλιά μας και την αγάπη μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσια μου, κανένα πρόβλημα, όπως προτιμάτε! Ελπίζω να μη σας έφερα σε δύσκολη θέση...
      Φιλιά πολλά, να είστε καλά!

      Διαγραφή
  30. Πώς μου ξέφυγε αυτή η απολαυστικη ανάρτηση ???Καθυστερημένα αλλά ολόθερμα συγχαρητήρια , ΄Ελλη μου !!! Απόλαυσα τις γεμάτες χιούμορ απαντήσεις σου !!! Υπέροχη η καρδιά που μας χαρίζεις !!!
    Πολλά φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Σ΄ευχαριστώ, Νίκη μου! Χάρηκα που πέρασες! Σε φιλώ.

      Διαγραφή
    2. Καλό μήνα να έχεις, δεν είπα προηγουμένως!!!!
      :))

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...