Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

To know us better... (ας γνωριστούμε λίγο καλύτερα...)

     Καλησπέρα σε όλους!

    Η φίλη μου Marcela, με τίμησε σήμερα, χαρίζοντάς μου ένα βραβείο. Dear friend, thank you so much for this award and for your frienship!



   Το βραβείο έρχεται από την Ισπανία, αλλά δεν έρχεται μόνο του... συνοδεύεται από δυο απλούς κανόνες: ο πρώτος είναι να δημοσιεύσω 11 τυχαία πράγματα για τον εαυτό μου. Ο δεύτερος είναι να το χαρίσω σε 11 φιλικά μου ιστολόγια, ενημερώνοντάς τα παράλληλα για την παραλαβή του βραβείου.

    Επειδή κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί, το είδα σαν ευκαιρία να με γνωρίσετε και να σας γνωρίσω λίγο καλύτερα. Τι λέτε, ξεκινάμε; Θα κάνω εγώ την αρχή!!!!



1.  Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να ακούω μουσική – στο σπίτι, πάντα με συνοδεύουν τα αγαπημένα μου τραγούδια. Οι δουλειές γίνονται πιο εύκολα, πιο γρήγορα… οι καλύτερες κατασκευές που έκανα ποτέ, προέκυψαν με συνοδεία μουσικής…  Στο αυτοκίνητο, ειδικά όταν έχω να κάνω μεγάλες αποστάσεις, το πρώτο πράγμα που κάνω με το που θα μπω μέσα, είναι να βάλω μουσική – μετά βάζω τη ζώνη!    




2. Λατρεύω το διάβασμα. Προτιμώ συνήθως μεγάλα βιβλία, γιατί διαβάζω πολύ γρήγορα… και θέλω να «αντέχουν» για μέρες!!  Διαβάζω παντού, στο σπίτι, στην παραλία… Κυνηγώ να μαζέψω όλα τα βιβλία του Stephen King και ήδη βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο! Κρυφογελάω κάθε φορά που το άλλο μου μισό αναφωνεί: «Πάλι δικό του βιβλίο πήρες;!! Ωχ…» - όπως καταλαβαίνετε, δεν συμμερίζεται καθόλου τις απόψεις μου για τον αγαπημένο μου συγγραφέα. 






3. Δεν φοράω ποτέ ρολόι – όσες φορές το έχω επιχειρήσει, αισθάνθηκα τόσο πολύ δέσμια του χρόνου (το κοιτούσα ασυναίσθητα  κάθε τρεις και λίγο, με αποτέλεσμα να αισθάνομαι ότι ζούσα εντελώς προγραμματισμένα) που στο τέλος το έβγαλα και απέκτησα ξανά την ελευθερία μου. Πλέον, κοσμεί το χέρι μου μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις… και μόνο για λίγο.




4. Θέλω να με υιοθετήσει ένα σκυλάκι.




5. Είμαι ασύχαστη, γιατί δε θέλω να επιτρέψω στον εαυτό μου να βαριέται.




6. Δουλεύω από τα 17 μου, έχοντας  κάνει  πολλές δουλειές, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.  Δεν το μετάνιωσα ποτέ.




7. Θεωρώ ότι η καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι η φροντίδα του κήπου μου.  Με ηρεμεί, με αναζωογονεί και με χαροποιεί. Είναι απίστευτο το τι μπορείς να καταφέρεις, δίνοντας λίγη φροντίδα, λίγο χρόνο και πολλή αγάπη στα φυτά σου.




8.  Απεχθάνομαι τις «ετικέτες» και προσπαθώ να μου επιβάλλομαι, ώστε να μην κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μου αρέσουν στην ανθρώπινη φύση  μας –  επιδιώκω όμως να μαθαίνω το λόγο μιας δεδομένης πράξης ή συμπεριφοράς και συχνά να τη συγχωρώ, έχοντας επίγνωση ότι κανείς μας δεν είναι τέλειος και όλοι έχουμε αδυναμίες.  





9. Μια δική μου αδυναμία είναι ο θυμός και ο τρόπος που μου συμβαίνει. Μου κρατάει λίγο, αλλά  για τα λίγα λεπτά που μου διαρκεί, μεταμορφώνομαι στον «Διάβολο της Ταζμανίας»...




...και δεν είναι τυχαίο το ότι στο αυτοκίνητό μου, έχω βάλει κάλυμμα στο λεβιέ των ταχυτήτων… τον Taz.




10. Το όνομά μου (Έλλη) είναι αρχαιοελληνικό (Φρίξος και Έλλη, Ελλήσποντος).


11.  Για κάποιο λόγο, ο αριθμός 11 πάντα με κυνηγούσε:  ήμουν σε όλα τα σχολικά μου χρόνια 11η στο μαθητολόγιο της τάξης. Συμμαθητές έρχονταν, έφευγαν, άλλαζα τάξεις, βαθμίδες… εγώ εκεί, πάντα να έχω τον ίδιο αριθμό στη λίστα. Όμορφα πράγματα μου έχουν συμβεί, όταν το ημερολόγιό μου έδειχνε ημερομηνία 11. Πολλές φορές, έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάει το ρολόι της ηλεκτρικής κουζίνας μου, έτσι, αφηρημένα και  χωρίς λόγο, απλά για να δω ότι η ώρα είναι 11.11 (είτε πρωί, είτε βράδυ).  Έτσι, κατέληξα να πιστεύω πως είναι ο τυχερός μου αριθμός…




...Και για του λόγου το αληθές, βλέπετε... μόλις έλαβα αυτό το βραβείο… για το οποίο έπρεπε να πω 11 πράγματα για μένα… και να το δώσω με τη σειρά μου σε 11 ιστολόγια. Τυχαίο;


     Για να το χαρίσω τριγύρισα λίγο στα φιλικά μου ιστολόγια, προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσω την άποψή τους για τα βραβεία. Όποια δεν ήμουν σίγουρη ότι δέχονται, δεν τα συμπεριέλαβα στη λίστα μου, για να μη φέρω τους διαχειριστές τους σε δύσκολη θέση. Επέλεξα όσα κατάλαβα ότι δέχονται (ελπίζω να μην έπεσα έξω σ' αυτό...!!).

    Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε κι εσείς κάποια από τα ιστολόγια που παρακολουθώ -αν δεν τα ξέρετε ήδη- και όλοι μαζί, να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τα άτομα που τα διατηρούν.

     Τα ιστολόγια αυτά είναι:

3. http://gynaikiesypotheseis.blogspot.gr (Παναγιώτα)
10. http://diamadaki.blogspot.gr (Κατερινάκι)


     Καλό σας απόγευμα!


Υ.Γ. Όλες οι εικόνες προέρχονται από το διαδίκτυο και οι περισσότερες ανήκουν στην κατηγορία των wallpapers. 


70 σχόλια:

  1. Καταπληκτική ανάρτηση. Πολύ ζεστή!! Μας περιγράφεις στοιχεία του εαυτού σου που βοηθάνε να σχηματίσουμε μία εικόνα για σένα. Και τα παρουσιάζεις με πολύ όμορφο τρόπο. Χάρηκα για την γνωριμία. Φιλάκια και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπαμε... to know us better...

      Η χαρά είναι όλη δική μου για τη γνωριμία! Φιλάκια και καλή συνέχεια επίσης!

      Διαγραφή
  2. Καλό απόγευμα!!!!!!!!Ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι αγαπημένε μου ιχθύ!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα, αγαπημένη μου ιχθύ!! Να είσαι καλά! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ για το βραβείο.
    Πιστεύω πως θα είμαι σε θέση να το αναρτήσω, όταν με το καλό ετοιμάσω τα 11 πράγματα για μένα...
    Τα δικά σου 11 ήταν πολύ όμορφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βραβείο δεν μου επιτρέπεται να το αντιγράψω οπότε μάλλον πρέπει να μου το στείλεις με mail.

      Διαγραφή
    2. Με την ησυχία σου να κάνεις την ανάρτηση, δε μας βιάζει κανείς!! Έχεις δίκιο για το βραβείο, ξέχασα εντελώς την προστασία της σελίδας. Θα σας το στείλω σε όλες με e-mail. Φιλάκια!

      Διαγραφή
    3. Θέλω κι εγώ να μάθω λεπτομέρειες της πασταφλωρίτσας μας! :)))

      Διαγραφή
  4. Με γεια το βραβείο σου, εύχομαι και σε άλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ αυτή τη φάση με τον Στίβεν Κίνγκ την έχω περάσει κι εγώ...... τώρα με έχει πιάσει μανία με σκανδιναβούς συγγραφείς μυστηρίου. Ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι ,επειδή θέλει όμως τον χρόνο του θα το ετοιμάσω σιγά σιγά και θα το αναρτήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου, μη βιαστείς, με την ησυχία σου! Μα τι έγινε, σας άγχωσα όλες;!

      Σκανδιναβούς συγγραφείς... ενδιαφέρον. Τι διαβάζεις αυτό τον καιρό; Πες καμιά ιδέα!!

      Επιστρέφοντας από Ρώμη πριν 2,5 χρόνια, είχα μαζί μου ένα τέτοιο βιβλίο, κάποιου Σκανδιναβού συγγραφέα, σε μια εξωτερική τσέπη στις αποσκευές. Όταν τις πήρα από τον κυλιόμενο διάδρομο, το βιβλίο είχε κάνει φτερά. Ευτυχώς είχα προλάβει να το διαβάσω. Μου άρεσε, θυμάμαι, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να θυμηθώ αργότερα ούτε τον τίτλο του, ούτε το συγγραφέα... Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχε αστυνομική υπόθεση και πάρα πολλά (περίεργα) Σκανδιναβικά επώνυμα.

      Διαγραφή
    2. Αν σου αρέσουν τα βιβλία μυστηρίου, προτίνω Camilla Lackberg (Η παγωμένη πριγκίπισσα. Ο ιεροκήρυκας, Οικογενειακά μυστικά , Σε ζωντανή μετάδοση) και φυσικά Jo Nesbo .

      Διαγραφή
    3. Υπέροχα!!! Θα τα ψάξω. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!

      Διαγραφή
  6. Πες μου κάτι; Έχεις κάτι από καρκίνο; Μα τόσο πολύ να μοιάζουμε;;;;;;
    Μα και στο 11;;;;;; Έχω τρέλα από τότε που διάβασα τα 11 λεπτά του Κοέλο! Με την κολλητή μου δίνω ραντεβού για καφέ το Σάββατο το πρωί: 11:11
    Μόνο στο αυτοκίνητο μου το χάλασες: δεν οδηγώ :)))

    Σε ευχαριστώ ολόψυχα για την απονομή! Με τιμάς γιατί ας μην ξεχνάμε ...είμαι και φρέσκια στο χώρο σου! Συγχαρητήρια για το δικό σου βραβείο! Θυμάμαι κι εγώ πως χαιρόμουν πριν κάτι μήνες όταν άρχισα να παίρνω βραβεία! Αλλά έσπαγα όλους τους κανόνες εγώ -ατίθαση καθώς είμαι!
    Θα προσπαθήσω να κάνω μια αναρτησούλα μέσα στο προσεχές ΣΚ (που ελπίζω να βρω χρόνο) βάζοντας όλα τα link με τις παλαιότερες αποκαλύψεις που είχα κάνει για μένα και προσθέτοντας ίσως ότι μου διέφυγε ώστε να με γνωρίσεις κι εσύ και όλοι οι καινούργιοι φίλοι που έχουν προστεθεί στην παρέα !

    Φιλιά! :))) ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία που μοιάζουμε!! Όχι, δεν έχω τίποτα από Καρκίνο (νομίζω, δεν ξέρω όλες τις... συναστρίες...) Είμαι Ψάρι με Ταύρο (ωροσκόπο)... δηλαδή, ό,τι να'ναι...

      Αχ, αυτό το 11... γελούσα μόνη μου όσο διάβαζα τους όρους του βραβείου. Μα, λέω, κι εδώ με κυνηγάς πια;

      Πάρε το χρόνο σου για την ανάρτηση, μη βιαστείς, δεν υπάρχει λόγος. Να ξεκουραστείς και λίγο το Σ-Κ, το βραβείο μπορεί να περιμένει... κι εγώ επίσης, εδώ θα είμαι!

      Όσο για το "φρέσκια" στην παρέα, από πότε οι φίλοι χαρακτηρίζονται ως "φρέσκοι" ή μη; Οι φίλοι είναι φίλοι!! Άσε που, είπαμε, δεν βάζω ποτέ ετικέτες...

      Φιλάκια, Αριστέα μου!

      Διαγραφή
  7. Εντελώς άσχετο: βλέπετε εσείς διαφημίσεις στον blogger, είτε σε εμένα, είτε σε εσάς; Μόνες τους μπήκαν; Εγώ δεν έχω βάλει τίποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Ελλη μου!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!Τό αξίζης φίλη μου!!Χαίρομαι πού έχουμε πολλά κοινά ενδιφέροντα!Ακούω μουσική καί στό σπίτι,καί στό αυτοκίνητο πάντα,καί πολύ δυνατά!!Ούτε πιτσιρίκα νά ήμουν!!Λατρεύω τόν Στέφεν Κίνγκ,καί τά βιβλία, αλλά καί τίς ταινίες του!!!Σέ ευχαριστώ πολύ πού μέ επέλεξες!!Μεγάλη μου χαρά καί τιμή!!!Στίς προσεχές μου αναρτήσεις θά τό βάλω,νά προετοιμαστώ καί γιά τίς 11 ερωτήσεις!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, μόνο οι μικρότερες ηλικίες έχουν δικαίωμα να ακούνε μουσική τέρμα; Καλά κάνεις, κι εγώ έτσι κάνω! Όντως έχουμε πολλά κοινά, λοιπόν... τι ωραία! Περιμένω να μάθω κι άλλα... Φιλάκια!

      Διαγραφή
  9. Πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου!!!
    Σχεδόν σε όλα συμφωνούμε!!!
    (Με εξαίρεση το 11, που για προσωπικούς λόγους το αντιπαθώ πολύύύύ!!!)
    ;-)
    Φιλάκια πολλά-πολλά!!!
    (Διαφημίσεις δεν βλέπω στο blog σου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, ανακαλύψαμε κοινά ενδιαφέροντα!

      Σ' ευχαριστώ που μου είπες για τις διαφημίσεις... μα ξέρεις τι έπαθα; Εκεί που δούλευα με τον blogger, άρχισαν να μου εμφανίζονται διαφημίσεις παιχνιδιών στην κορυφή πάνω από τον τίτλο και στο τέλος... Τις έβλεπα και σε φιλικά μου ιστολόγια, αλλά όχι σε όλα και τις έβλεπα και στον πίνακα ελέγχου μου! Λέω, τι έγινε; Ξαφνιάστηκα! Δεν πρόσθεσα τίποτα... πώς βγήκαν; Συνεχίζω να τις βλέπω... αλλά μάλλον θα έχει να κάνει με το διαχειριστή, εφόσον δεν τις βλέπεις εσύ (και πάλι καλά, δηλαδή, γιατί δεν τις πολυσυμπαθώ).

      Φιλάκια πολλά κι από μένα!

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα..Να χαρείς το βραβείο σου..Να το χαρείς διπλά, αφού απο οτι κατάλαβα ειναι το πρώτο σου...Διαβασα τις απαντησεις σου όλες..εντύπωση μου έκανε η απάντηση 11,για το τυχερό νούμερο 11..τόση σύμπτωση;πρώτη φορά που παίρνεις βραβείο και να έχει όρο να το δώσεις σε 11 μπλογκ και να απαντήσεις 11 ερωτήσεις :)
    εκτός από 3 ιστολόγια ,τα υπόλοιπα τα γνωρίζω είμαι μέλος αναγνωστρια φίλη τους και μπράβο για την επιλογή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Έχω ξαναπάρει βραβεία, αλλά όχι με όρο να περιγράψω εμένα!! Είδες σύμπτωση με το 11; Μετά, φταίω εγώ που λέω...

      Όσον αφορά τα ιστολόγια, αν ήταν δυνατόν να τα βάλω όλα... γιατί να μη γνωριστούμε καλύτερα; Σκέφτηκα και εσένα, ήρθα, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν συμφωνείς με το θέμα τον βραβείων ή όχι, μιας και δεν είδα κάπου, οπότε αποφάσισα να μην το ρισκάρω. Πολλές φίλες δεν τα θέλουν και το σέβομαι αυτό.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για τη σκέψη σου, αλλά παλιότερα είχα κάνει ανάρτηση ότι έκλεισε ο κύκλος των βραβείων για τα μπλογκς μου..Αφορμή αυτή σου η ανάρτηση και το ψάξιμο που αναφέρεις , μόλις έβαλα στο πλαινό του μπλοκ μου ενα εικονάκι σχετικό με το τέλος των βραβείων για τα μπλογκ μου

      Διαγραφή
  11. πολυ ενδιαφεροντα ολα οσα μας αποκαλυψες για τον εαυτο σου!θα εχει πλακα να βρω 11 πραγματακια που με χαρακτηριζουν! Σ'ευχαριστω που με συμπεριελαβες στο παιχνιδι και φυσικα και για το βραβειο!!!Μονο που θα το κανω μετα το σκ, εχω να διανυσω μαραθωνιο...θα καταλαβεις στην επομενη αναρτηση μου!!!φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βιβλιοφάγος κι εσύ, έ? Έφτασα στο σημείο, πολλές φορές, να διαβάζω συγχρόνως τρία βιβλία, ένα γαλλικό στο κρεββάτι,ένα ελληνικό στον καναπέ κι ένα μικρό αγγλικό στο λεωφορείο, χαχαχα!!!! Φοβερή η σύμπτωση με το 11 για σένα που το έχεις ήδη για τυχερό! 'Οσο για την κηπουρική, είναι και για μένα από τις πιό αγαπημένες μου ασχολίες (και γυμναστική όταν ξεχορταριάζω και σκαλίζω τα παρτέρια!).
    Φιλιά και καληνύχτα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβλιοφάγος όσο δε λέγεται!! Όσο για το 11, δεν το είχα για τυχερό, μέχρι να προσέξω ότι με "ακολουθεί" κατά αυτό τον τρόπο... Πολλά φιλιά, καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  13. Μ' αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε κάποια περισσότερα πραγματάκια για το άτομο που διαβάζουμε... Είναι πολύ όμορφα αυτά που γράφεις!! Αυτό με τα ρολόγια το είχα κι εγώ παλιότερα, αλλά επειδή μου αρέσουν σαν αξεσουάρ με τα χρόνια το ξεπέρασα!!
    Υ.Γ. Μ' αρέσει πολύ η φωτογραφία με τα playmobil :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, κι εγώ το ευχαριστήθηκα το βραβείο αυτό! Όσο για τη φωτογραφία με το τα playmobil, καθόλου τυχαία... τα συγκεκριμένα ανθρωπάκια-παιχνίδια ήταν το παιδικό μου "κόλλημα"!

      Διαγραφή
  14. Congratulations on the award! I loved reading the 11 random facts about you! :)
    Filakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο για το βραβείο σου! Και εγω πιστεύω οτι ειναι μια ωραία ευκαιρία να μάθουμε καλύτερα τους καινούριους και όχι μόνο φίλους!
    Μουσική και βιβλία...δεν μπορώ να επιλέξω γιατί τα αγαπώ εξίσου!!
    Οσον αφορά το 11...δεν το έχω σκεφτεί:)
    Καλή συνέχεια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, όντως είναι ωραία ευκαιρία, χαίρομαι που μου δόθηκε! Καλή συνέχεια εύχομαι και σε εσένα!

      Διαγραφή
  16. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που με επέλεξες , είναι το πρώτο μου βραβείο και με χαρά θα ανταποκριθώ . Αλλωστε και εγώ θα ήθελα να μοιραστώ πράγματα μαζί σας. Ευχαριστούμε για τις δικές σου 11 απαντήσεις , μάθαμε κάτι πιο πολύ για σένα , επανέρχομαι λίαν συντόμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφα που το πρώτο σου βραβείο είναι από εμένα! Θα χαρώ κι εγώ να σε γνωρίσω περισσότερο. Φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Καταρχήν συγχαρητήριααααα!!Μπράβο σου για το βραβείο!!
    Ευχομαι να ακολουθήσουν πολλααααααααααααααααα ακόμα!!
    και δεν μου λές τώρα...μήπως ειμαστε συνονόματες??
    ελλη εσύ έλλη κι εγώ????!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια για το βραβείο Ελλη μου και σ'ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες!!! Πολύ χάρηκα που διάβασα για σένα, είναι ένας ξεχωριστός τρόπος να γνωριζόμαστε μεταξύ μας!!! Και έχουμε πολλά κοινά... Συγκεκριμένα τα 1, 2, 4, 5, 8, 10 τα έχω κι εγώ!!! Χμμμ... Νο9 δεν έχεις??? :P
    Αυτό με τον αριθμό 11 έχει πολλή πλάκα!!! Φιλάκια!!!

    Υ.Γ. Δεν βλέπω διαφημίσεις σε άλλα blogs, μόνο στο δικό μου... Οπότε υπομονή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, Φωτεινή μου!

      Λοιπόν, είσαι η μόνη που το πρόσεξε και σε ευχαριστώ... όντως έλειπε το 9!!!! Κεκτημένη ταχύτητα; Ο αριθμός 11 αποφάσισε να μην με κυνηγήσει αυτή τη φορά; Λάθος δικό μου στο μέτρημα; Ποιος ξέρει; Ευτυχώς που μου το είπες,ούτε καν το είχα δει. Μόλις πρόσθεσα ακόμη κάτι για μένα, έτσι ώστε να είμαι σωστή και εντάξει και με τους κανόνες.

      Χαίρομαι που έχουμε τόσα κοινά!

      Όσον αφορά τις διαφημίσεις, "κατέβασα" χθες ένα προγραμματάκι που τις "εξαφανίζει" - και ηρέμησα!!!! Μάλλον έχει να κάνει με εμάς, τους διαχειριστές, (μόνο εμείς τις βλέπουμε). Το θέμα είναι ότι, μετά το πρώτο ξάφνιασμα, διαπίστωσα ότι με ενοχλούσαν.

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  19. Ενδιαφέρουσα ανάρτησξ και μάθαμε τόσα για σένα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που το βραβείο που έλαβα μας βοήθησε στο να γνωριστούμε λίγο καλύτερα! Η ιδανική αφορμή... Φιλάκια!

      Διαγραφή
  20. Τι όμορφη ανάρτηση!! Βραβειάκια και παιχίδια βοηθούν να γνωριζόμαστε ακόμη καλύτερα μεταξύ μας!!
    Πολύ ωραίες όλες οι απαντήσεις-εξομολογήσεις-αποκαλύψεις σου!! Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!! Πολλά πολλά ακόμη εύχομαι!!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Έτσι είναι... και μιας και ήταν η πρώτη φορά που μου δόθηκε τέτοιου είδους ευκαιρία, το χάρηκα. Να είσαι καλά, καλό βράδυ και να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  21. Πολλά συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!!Εύχομαι να λάβεις πολλά ακόμα!!!Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου, με χαρά μου είδα οτι συμφωνούμε σε πολλά!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Σπυριδούλα μου! Σ' ευχαριστώ! Φιλάκια.

      Διαγραφή
  22. Welcome, Patrycja! Thank you so much for visiting! Have a good weekend too!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. º° ✿彡
    Olá, amiga!
    Parabéns pelo prêmio, foi bom te conhecer um pouco mais.
    Bom fim de semana.
    Beijinhos do Brasil.
    ✿ °•.¸
    ¸.•°♡⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hello, dear friend! Thank you for visiting! Have a nice weekend too, kisses from Greece!

      Διαγραφή
  24. ΠΌΣΟ πολυ να σε ευχαριστήσω όμορφες οι 11 εσώψυχες σταλίτσες
    και αυτό το 11 !!!!!!!
    μεγαλη μου τιμή σε φιλώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεεε πια, μ' αυτό το 11!!! Μα, κοίτα την ώρα που άφησες το σχόλιό σου!!!!!!!!!!!!

      Πλάκα έχει!!!

      Να είσαι καλά, τίποτα δεν έκανα. Θα χαρώ να γνωριστούμε καλύτερα, παίζοντας με το βραβείο. Φιλιά κι από μένα, καλό σου βράδυ και καλή Κυριακή να έχεις!

      Διαγραφή
  25. Δεν μπορώ χωρίς ρολόι...
    Είναι απαραίτητο αξεσουαρ αλλά δεν το κοιτώ συχνά.
    Και ο θυμός είναι επίσης δικό μου χαρακτηριστικό..και προσπαθώ απεγνωσμένα να τον αποβάλλω.
    φιλιά και χάρηκα που σε βρήκα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήλθες στην παρέα! Κι εγώ χαίρομαι που πέρασες!

      Αυτό με το ρολόι το καθιέρωσα τα τελευταία χρόνια - κατ' επιλογή. Λειτουργώ προγραμματισμένα συνήθως, αλλά πότε-πότε, θέλω και να ξεφεύγω λίγο από τους προγραμματισμούς μου. Έτσι χαίρομαι περισσότερο στιγμές, πιο αγνά, χωρίς την πίεση του χρόνου. Το ρολόι μερικές φορές με έκανε να τρέχω τόσο γρήγορα, όσο κι εκείνο... και δεν έβρισκα τόσο χρόνο όσο θα ήθελα για τα μικρά και πολύτιμα. Ωστόσο, αν και δε φορώ ρολόι, πάντοτε φροντίζω να είμαι συνεπέστατη σε ραντεβού και υποχρεώσεις.

      Όσο για το θυμό, χρόνια τώρα προσπαθώ να τον διορθώσω (έχω πλήρη επίγνωση ότι είναι ελάττωμά μου!!) αλλά δεν το καταφέρνω πάντα... πού θα μου πάει, όμως!!

      Θα χαρώ να τα λέμε, φιλιά κι από μένα!

      Διαγραφή
  26. Θα αρχίζω από το όνομα που μου αρέσει πολύ!!
    Και βρήκα και πολλά κοινά...μου αρέσει κι εμένα η μουσική, τα μεγάλα βιβλία, ο Stephen King, να φροντίζω τα φυτά μου, δε φοράω ρολόγια..κ.α.
    Χαίρομαι που σε γνώρισα καλύτερα..φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω... όντως πολλά κοινά!! Ταιριάζουμε σε πολλά, από ό,τι βλέπω!

      Χαίρομαι που και εσύ και άλλες φίλες εδώ αγαπάτε τον Κινγκ, θεωρώ τη φαντασία του και τον τρόπο γραφής του άλλο πράγμα!!!! Στο τέλος μας βλέπω να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας βιβλία του για διάβασμα!!!!!

      Πολλά φιλάκια!

      Διαγραφή
  27. Γιατί καλέ να σε υιοθετήσει ένα σκυλάκι;
    Χάθηκε ένας.......Βαρδινογιάννης;
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα... Άσε που το σκυλάκι θα με περιμένει στην πόρτα και θα χαίρεται όταν γυρίζω... ο Βαρδινογιάννης δεν νομίζω... θα έχει δουλειές!! Φιλάκια, Xristin μου!

      Διαγραφή
  28. συγχαρητήρια πολλά για το βραβείο!! χαίρομαι που μαθαίνω για σένα μιας και τώρα σε γνωρίζω.. :) φιλάκια!! καλή εβδομάδα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά! Καλή εβδομάδα εύχομαι και σε εσένα!

      Διαγραφή
  29. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Έχουμε πολλά κοινά ! Χαίρομαι που είσαι ανοιχτός άνθρωπος και μοιράστηκες μαζί μας πτυχές του εαυτού σου !Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Χαίρομαι που έχουμε κοινά. Το βραβείο ήταν μια καλή ευκαιρία και αφορμή να σας πω λίγα πράγματα για μένα, ώστε να με γνωρίσετε καλύτερα. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  30. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗ ΜΟΥ!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΥ!!!!
    ΑΝ ΚΙ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ , ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ!!
    ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!!!
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ!!!!!
    ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη Ρένα μου! Χαίρομαι που ταιριάζουμε!

      Σ' ευχαριστώ που αποδέχτηκες το βραβείο. Τέτοιου είδους βραβείο πρώτη φορά πήρα και είπα να κρατήσω τους κανόνες όπως μου τους έδωσαν! Ελπίζω να μη σας προκάλεσα προβλήματα! Ήμουν σίγουρη ότι πολλές από εσάς θα το είχατε ξανακάνει, μιας και είστε πιο παλιές από μένα στη "γειτονιά" και σίγουρα θα λάβατε αντίστοιχα βραβεία...

      Χαίρομαι που θα απαντήσεις ξανά, γιατί θα ήθελα να σε γνωρίσω ακόμη καλύτερα!

      Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  31. Έλλη σε λένε πουλάκι μου;;; Έχεις το αγαπημένο μου όνομα!!! Απαλός, χα'ι'δευτικός ο ήχος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που το όνομά μου είναι αγαπημένο για σένα! Η αλήθεια είναι ότι όταν το προφέρω εγώ ο ήχος του μου φαίνεται συνηθισμένος... αλλά για να το λες, κάτι θα ξέρεις! Μήπως να σε ηχογραφήσω;;;; Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  32. Beautiful post!!! Congratulations!!!
    I love this phrase: none of us is perfect and we all have weaknesses...
    Have a good week!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you, once again, so much for this award, dear Marcela! About the phrase you mentioned... it's true, isn't it? We can become better persons, if we try to remember this simple thing in our everyday lives...

      Kisses!

      Διαγραφή
  33. Έλλη μου άργησα αλλά ήρθα και εγώ!
    Μου άρεσε το ότι θέλεις να σε υιοθετήσει ένα σκυλάκι ή το αντίθετο ε; Λατρεύω σκυλάκια!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στην παρέα! Χαίρομαι που πέτυχες ειδικά αυτή μου την ανάρτηση, έτσι ώστε, πέρα από την πρώτη μας επαφή, να με γνωρίσεις και λίγο καλύτερα!

      Γράφω πως θέλω να με υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Εννοώ πως θέλω αυτό να με επιλέξει και να έρθει να μείνει μαζί μου, κάτω από τη στέγη μου. Όπως καταλαβαίνεις κι εγώ τα αγαπώ πολύ!

      Φιλιά, θα χαρώ να τα λέμε!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...