Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το δωράκι μου από το ιστολόγιο "TEXNIS STORIES"

     Καλησπέρα σε όλους!

   Χθες το πρωί παρέλαβα περιχαρής από τον ταχυδρόμο το δωράκι που μου έστειλε η καλή μου φίλη Φλώρα, από το ιστολόγιο "TEXNIS STORIES". Είναι μια φανταστική καρφίτσα, όπως μόνο η Φλώρα ξέρει να φτιάχνει, η οποία αποτελεί το αναμνηστικό δώρο για τη διάκριση της ιστορίας μου "Το χρυσό φτερό" στο 5ο Παιχνίδι "Παίζοντας με τις Λέξεις", που διοργανώθηκε προσφάτως στο blog.





    Θα ήθελα να πω ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φλώρα, η καρφίτσα της είναι θεϊκή, οι πετρούλες που επέλεξε το ίδιο, και μάλιστα στο χρώμα που αγαπώ! Η αλήθεια είναι (και της το είπα) ότι, μέσα στη χαρά μου για τα όμορφα δώρα της, νιώθω και λιγάκι άσχημα... γιατί με τις τρεις συνεχόμενες νίκες μου στο παιχνίδι, την έχω αναγκάσει να φτιάχνει διαρκώς τα αριστουργήματά της για μένα και να ξοδεύεται. Ειλικρινά, δε θέλω να τη βαραίνω... μόνο και μόνο επειδή εμένα το κεφάλι μου κατεβάζει πολλά και διάφορα!!!!

     Όσο εγώ γράφω κι εσείς διαβάζετε αυτή την ανάρτηση, στο ιστολόγιο "τρέχει" ήδη το 6ο Παιχνίδι "Παίζοντας με τις Λέξεις". Αυτή τη φορά, οι πέντε λέξεις που έχουν επιλεγεί και πρέπει να ενσωματωθούν στις ιστορίες, είναι:

θάλασσα, ιππότης, γεράνι, φυλακή, όνειρο


    Θα χαρώ να διαβάσω μια ιστορία που να είναι δική σας! Μπορείτε να στείλετε το πόνημά σας έως τις 25 Ιανουαρίου. Για περισσότερες όμως πληροφορίες, επισκεφθείτε το ιστολόγιο της Φλώρας "TEXNIS STORIES"

    Πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

18 σχόλια:

  1. Congratulations on the story and very nice gift!!
    Have a wonderful weekend! and my g+ for you...

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you so much, my friend! Yes, this is a really nice gift, from a really wonderful person. Have a wonderful weekend too, kisses!

      Διαγραφή
  2. Πράγματι η καρφίτσα είναι υπέροχη ! Αλλά σου άξιζε για την διάκρισή σου ! Έχεις σαρώσει τα βραβεία ή μου φαίνεται ;;;
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σου εύχομαι, πάντα επιτυχίες, υγεία και αγάπη !!!
    Φιλιά πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι φαίνεται, ποιος το περίμενε;! Ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω... το χαίρομαι όμως, σαν μικρό παιδί! Καλή χρονιά εύχομαι κι εγώ σε εσένα, ό,τι ποθείς να σου το φέρει! Φιλάκια, καλό βράδυ και καλό σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  3. Είναι τόσο όμορφη η καρφίτσα που έφτιαξε η Φλώρα!!!! Εύχομαι να το χαρείς το δωράκι, το αξίζεις άλλωστε!!!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Τα φιλιά μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχεις, Φωτεινή!

      Διαγραφή
  4. Kαι για ακόμη μια φορά σου δίνω συγχαρητήρια.
    Και όσο εσύ διακρίνεσαι τόσο εγώ θα φτιάχνω.
    Μη φοβάσαι... δεν ξοδεύομαι...
    Τα υλικά είναι από το παρελθόν.
    Μόλις τελειώσουν θα τελειώσω και τα δώρα.
    Αλλά έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας.
    Βλέπεις τον καιρό των παχέων αγελάδων, αγόραζα υλικά μετά μανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω, πριν προλάβουν να σου τελειώσουν τα υλικά, να παχύνουν ξανά λιγάκι οι αγελαδίτσες... ώστε να συνεχίσεις να φτιάχνεις τόσο όμορφα πράγματα για σένα και για τους γύρω σου. Ξέρεις τι έχω πάθει τώρα - δε μπορώ να διαλέξω ποια να πρωτοφορέσω, τόσο όμορφες που είναι... μου φαίνεται στο τέλος θα φοράω και τις τρεις μαζί: μια στο πέτο, μια στο φουλάρι και μια στο σκουφί!!!!! Κινητή διαφήμιση. Φιλάκια πολλά, την αγάπη μου και τις ευχαριστίες μου. Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  5. Περασα να σου ευχηθω καλη χρονια με πολλες και καλες δημιουργιες!!!!πολλα φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χάρηκα που πέρασες! Μόλις γύρισα κι εγώ από την επίσκεψή μου σε εσένα, είχες νέα να διαβάσω - καλή χρονιά, πολλά φιλιά κι από εμένα!!

      Διαγραφή
  6. Είναι τόσο όμορφη η καρφίτσα που έφτιαξε η Φλώρα Ελλη μου!!!!!! Καλοφόρετη!!Αλλά σου άξιζε για την διάκρισή σου,συγχαρητήρια φίλη μου!!Πάντα τέτοια σού εύχομαι!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο το δωράκι σου.
    Μπράβο σου.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στη δημιουργό του, που έχει μαγικά χεράκια!! Από δω το πάει, από κει το πάει, κάθε φορά με αφήνει με ανοιχτό το στόμα... Φιλάκια!

      Διαγραφή
  8. Υπέροχη καρφίτσα,μεγειά,πάντα τυχερή να είσαι!!!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη Ρένα! Να είσαι καλά, το ίδιο εύχομαι και σε σένα!

      Διαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία ιστορία που σου έφερε την πανέμορφη καρφίτσα..καλοφόρετη!!..και μπράβο στη Φλώρα!!
    Είναι πραγματικά υπέροχη!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο της όντως, δημιούργησε αριστούργημα πάλι!

      Όσο για την ιστορία, ευχαριστώ που μου λέτε τη γνώμη σας, με βοηθάει πολύ. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είμαι σε θέση να κρίνω αντικειμενικά τα γραφόμενά μου, εκτός από τα βασικά περί σύνταξης, επιλογής λέξεων, στησίματος κλπ. Βλέπεις, όλες οι ιστορίες "παιδιά" μου είναι και τις αγαπώ εξίσου... όμως δεν μπορώ να τις δω σαν απλός αναγνώστης...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να μου πείτε τη γνώμη σας... Χαίρομαι πάντοτε την επικοινωνία μαζί σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...